ne kadar aynı duygular içerindeyiz aslında, bende ilk bebeğimi kaybettim 8.haftada kalbi durdu diye aynı endişeleri bende yaşıyorum bol bol dua ediyorum yapabileceğimiz bişey yok çünkü bende haftada 1 gidiyorum dediğin gibi ya diğer günler ne durumda bilemiyoruz ki.seni rahatlatmak istemiştim bak aslında bende tedirginmişim
bir haftadan beri her gece adet sancısına benzer kasık ve bel ağrısıyla uyanıyorum. 20 dk kadar sıkıntılı bi süreden sonra geçiyo çok şükür. yaşlı teyzeler gibi oldum.yatakta dönemiyorum.dün ev temizliği yaptım bayaa sonrasında 3-4 kez aşağılarda sancılar hissedip ürktüm.o da geçti. benzer şeyler yaşayan var mıdır acabaa
bebek odamız bugün gelecek,perdeleri henüz hiç hazır diil
doktor 2cm açıklığın var pazartesiye kadar çoktan doğurmuş olursun dedi ama bende "tık" yok. bi uzmana danışayım bakalım,2cm açıklıkla gebe bi kadın bir hafta gezip dolanabiliyo muymuş acaba? randevu tarihi bile vermedi dr,"zaten doğuruyosun"diyerekten peeeh.
Canım bebek kakasını yaparsa suyun yeşil geliyormuş ama düşünme bunu. 41. haftan dolmadan böyle bişey olmaz. Plesantan yırtılsa kanaman olur ama ona da müdahale edebilir drlar. Hatta bir arkadaşın başına gelmişTi bu topikte. Kanama ile uyanmış ve hastaneye gitmişti ama bebeği de kendi de sağlıklı şimdi. bunlar çok ekstrem durumlar ama yine de müdahele edilebilir; korkma sakın.
Evet canim simdilik normal dogum gorunuyor bugun doktordaydim hersey yolunda dedi bebekte bi problem yok bas gelisi duruyor herseyi guzel dedi nst de cok sancim cikmadi ama haftaya tekrar goruselim dedi bakalim hayirlisi artik ins. Sagsalim bizde bebegimizi kucagimiza aliriz normal dogumu beklemek cok zormus gercekten insanstres oluyo ne zaman olacak nasil olacak diye neyse rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ins.
Cnm bende pazrtsi sez. olucm. Sen genelmi olucksin. ben normal istiyodum bi snda sez. olunca epiduralmi yokssa genelmi karar veremiyorum.
TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim
Terazi bebeği ilgiden büyük haz duyar. İnsanlar bu bebeği sevmekten kendilerini alamazlar. Durum ne olursa olsun, çok çekici özellikleri vardır. Görünüşü sakin ve tatlı, çevresinde insanlar olmasını seven ve yalnızlıktan çok kalabalığı tercih eden bir bebektir.
Grup içinde terazi bebeği herkesle kaynaşır. Terazi burcu özellikleri olan sosyallik ve diplomasiyi sergiler. Aracı olarak doğmuştur ve erkenden avukat ya da yargıç olmak için kariyerine hazırlanır. Güzel dokunuşlardan hoşlansa da, özellikle terazi kızları abartılı kucaklamalardan ve dokunuşlardan hoşlanmazlar. Bu bebekler güzel hissetmeyi çok severler. Ona güzel kıyafetler giydirmek bu yoldaki ilk adımdır. Rahatlık da bu bebek için önemlidir.Temiz, ütülü kıyafetler ve rahat bir oda onun için idealdir.
AKREP 24 Ekim - 22 Kasım
Akrep bebeği dünyaya geldiğinde bütün gözler onun üzerinde olur. Ve uzun zaman da böyle devam edecektir. Çünkü bu bebek ilginin merkezi olmalıdır. Akrep bebeği yönlendiricidir ve çevresindeki herkesin enerjisini emer. Aynı zamanda da biraz gizemlidir. Ağlaması başladığında, sebebini anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Genellikle, görünenin altında neler olup bittiğini anlamak çok zordur. Onunla güç kavgalarına hazırlıklı olmalısınız. Çünkü akrep bebeği, anne-baba ve diğer herkesin kendi planlarına ve zamanlamalarına uymasını ister. Diğer taraftan, ne istediğini açıkça söyler ve istediğini iletmekte de çok başarılıdır. Bir önemli not: Akrep bebeği kirli bezle durmaktan nefret eder. Bu yüzden bezlerini sık sık değiştirmelisiniz. Bu sinir krizlerini durdursa da, ilgi istemeye devam ederler. Kalabalıktan hoşlanır, özellikle de şovun lideri kendisiyse.
Eki Görüntüle 533688 Eki Görüntüle 533689
bu ıkı takım var bende bunların tulumları ama.pembesı bırde krem rengı.sızce mevlut ıcın uygun mu?gercı baska caremde yok ya.neyse fıkırlerınızı alıyım
aynen öle valla şu son günler daha zor geçiyor hele leğen kemiğimin ağrısı beni mahvediyor çatı açılıyormuş iyide bu ağrı böyle bişeyse doğum sancısı ve doğum anında o çatı iyice açılırken nasıl bir ağrı olacak hayal bile edemiyorum valla bacağımı her hareket ettirdiğimde felaket acıyor inş bebişlerimiz çok bekletmez bizi 40. hafta olmadan gelirler hayırlısıyla ya(
Eki Görüntüle 533688 Eki Görüntüle 533689
bu ıkı takım var bende bunların tulumları ama.pembesı bırde krem rengı.sızce mevlut ıcın uygun mu?gercı baska caremde yok ya.neyse fıkırlerınızı alıyım
Kızlarrrrr benim nihayet nişanım da geldiinşaallah sancılarım da sıklaşır
Aynen bende ooyleyim adim atinca kasiklarim kemiklerim felaket aciyor araa bir agri giriyor. Bende diyorum yalanci sanci boyleyse gercegi nasildir valla korkuyorum eminecim ya beni rahatlatan tek sey epidural normal dogum fikri ama oda herkeste ayni etkiyi yapmayabiliyormus bazilari tum sancilari hissettim falan diyor bilmiyorum dusunmekten kafayi yiyecem hayirlisiyla dogumumu bir yapayim uzun bir sure dogumla ilgili bir sey duymak istemiyorum