• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri Takip Listesi

bısı soracaktım normal kan idrar testlerını doktorunuz ne zaman yaptırdı bebegın kalbı attıktan sonramı yapılıyor

kusura bakmayın sımdı okudum bebegınızı kaybettıgınızı ben 3 ay once 1.5 aylık bebegımı kaybettım hıc uzulme tabı cok zor ama hemen hamıle kalabılırsın benım gıbı

Cnm mrb
memleket : Ankara
sat :31 aralık
tah doğ tar:06-09-2012
kilo:85
benide listeye eklersen çok sevinirim

sat 22 ocak............ doğum: 28 ekim........... kilo: 51.............yaş : 27 .......... şehir :antakya.

slm kizlar eyluk 2008 annesiydim simdi 2012 ekim annesi olacagimi ogrendim
sat 14 ocak muhtemel dogum tarihim 20 ekim kilom 55 ulke cezayir listeye eklermisin benide

Son düzenleme:
benide ekleyin kızlar bende katıldım aranıza
yaş 28
doğum tarihi 8 subat 1984 istanbul
kilo 52
boy 168
tahmini doğum:29 ekim 2012:49:

bu listeye beni de eklerseniz sevinirim :) aslında daha cok yeni ama olsun...

dilerim hepiniz bebişlerinizi kucağınıza almanız nasip olur...

sekerlik16 - BURSA - 27 - 20 OCAK 2012 - 27 EKİM 2012 - 52 KG

MASUMIYET ben daha oncede yazdim bilgilerimi fakat beni eklememissiniz.....sat:30 aralik.....yurtdisi......bdt:7 ekim.......tesekkur ederim simdiden.

merhabalar
yasım 25
sat:19 ocak
tahmini dogum :25 ekim
kilo 62
sezaryen dogum

Son düzenleme:
MASUMIYET ben daha oncede yazdim bilgilerimi fakat beni eklememissiniz.....sat:30 aralik.....yurtdisi......bdt:7 ekim.......tesekkur ederim simdiden.

Eksik bilgi girdiğin için yazmadım yine eksik girmişsin tablodaki bilgileri tam verirsen yazarım yaş kilo yaşadığın şehir????

canlaaaar bende varım rabbim nasip ederse bende ekim annesi olacağım inş.

şehir k.maraş

yaş 26

sat 17 ocak

bekl. dogum tarhi 25 ekim

kilo 60

Back