2012' de yazın evlenecekler

Kızlar ben kınada 2 tane abiye giycem 2. abiye olarak böle hürrem kıyafeti gibi giysem olur mu çok güzel oluyo onlarda fikir verin bakemmmm :KK52:

olur canım neden olmasın ki ama bayağı masraflı olabilir,hürrem kıyafetleri popüler diye.
ben o yüzden abiye düşünmüyorum o hakkımı ve bindallı hakkımı hürremde birleştirdim:KK1::KK1:

Kızlar ben kınada 2 tane abiye giycem 2. abiye olarak böle hürrem kıyafeti gibi giysem olur mu çok güzel oluyo onlarda fikir verin bakemmmm :KK52:

ayy benden başka kınada gelinlik giyen yok galibaa:26: olur canım taabiii kına yakılıca zaman giyersin hürrem kıyafetini başınada otantik bi taç takarsın hoşş olur valla bencee:KK6:

olur canım neden olmasın ki ama bayağı masraflı olabilir,hürrem kıyafetleri popüler diye.
ben o yüzden abiye düşünmüyorum o hakkımı ve bindallı hakkımı hürremde birleştirdim:KK1::KK1:

Evett galiba masraflı olur gerçektende şu sıralar çok popüler

ayy benden başka kınada gelinlik giyen yok galibaa:26: olur canım taabiii kına yakılıca zaman giyersin hürrem kıyafetini başınada otantik bi taç takarsın hoşş olur valla bencee:KK6:

Kına yakılırken şalvar giycektim ben amaaaa
Offf napsam kiiii :KK14:

Son düzenleme:
sen beğendikten sonra her türlü güzel olur :KK70:
taşlı maşlı falan yaptırırsan şıkır şıkır daha güzel olar tabi, parlarsın kız parlarsın :KK9:

etek kısmına biişey diyemicem sultanım çünkü kabarık eteği ben sadece gelinlikte düşünüyorum canım :26:

canımınıcı valla senlen ben aynı dusnuyorum :KK1::KK1: aynı dedıgın gıbı hayal etmıstım bende bakalım eger otelde olursa ısıklar felan aynı dedıgın gıbı şıkır şıkır parlarım zaten beyaz tenlıyım her tarafımı sım yapacam:KK1::KK1:

ben ne bılıyım hevesım böyle abıylere bu sans elıme gecmısken evlenmeden gıyebıldıgım kadar gıyım dıyorum:KK1::KK66::KK66:

sen nasıl bı renk ıstıyorsun karar verdınmı:KK70:

ay bunlar cok hos canım :KK12:bırtek kaftanmı gıyceksın kınanda baska abıye felanda gıyermısın?

sadece böyle bir kıyafet düşünüyorum canım hem giy çıkar sorun o sıcakta hem de bayağı masraflı oluyor hem abiye hem bu elbiseler..
çünkü fatihte bir gelinlikçide sordum,1.5 milyar dedi,kumaşları şantuk onların ve pahalı oluyor dedi.şantuk nasıl kumaşsa,perde kumaşı işte:KK1: gasolinecim bilir belki anne ve babasından duymuştur şantuk nasıl birşey diye?:kk77:

ay cok tatlı pamuk prenses gıbı olmssun :KK69: kınanda damı pembe dusnursun yoksa daha farklı bı renkmı?

ben kınamda önce gelinliğimi giyicem canım sonra bindallımı kınama gelip baloma gelemeyenler olabilir o yüsden onlarda görsün beni gelinliğimlee ömrümde bir kere giyicem görmeyen kalmasınn:123:

Düğün kız tarafının orda olmayınca çoğunlukla kınada gelinlik giyiliyo canım

ayy canım benım cok guzel olur valla cok yakısır kınaya bence kına yakılma esnasında hurrem kıyafetı gıyersın hem kınayala acayıp bır atmosfer olur

kınadan sonra gıyersın abıyenı sıkır sıkır oynamaya devam edersın ben öyle yapacam allah nasıp ederse al ıste yıne heycanladım:KK1::KK1:

aa pınarcım aslında şöyle olabilir, hani kızlar hem abiye hem kaftan giyiyolar ya, hani kaftanı kına yakılırken giymek için alıyolar
aslında bu hürrem elbisesi kaftanın bir muadili olarak düşünebilir belki :26:

ne okudun bursada canım. ama bursada güzeldir keşke gezseydin ama insanın sevdiği nerdeyse orası güzel galiba
işletme okudum canım benim, ya hem o hem de istanbul a da aşığım ben, işte insanın yeri yurdu da başka oluyo ya, o hesap heralde :21:

ayy canım benım cok guzel olur valla cok yakısır kınaya bence kına yakılma esnasında hurrem kıyafetı gıyersın hem kınayala acayıp bır atmosfer olur

kınadan sonra gıyersın abıyenı sıkır sıkır oynamaya devam edersın ben öyle yapacam allah nasıp ederse al ıste yıne heycanladım:KK1::KK1:

Tamam tamam hürrem kıyafeti istiyom bennnnnn :KK76::KK76::KK76::KK55::KK55:
O heyecan hiç bitmiyo canım yaaaa düğün olana kadar rahat yok bizeee :123:

maşşallah canım sendee bi gecede hem abiye hem hürrem hem şalvarrr istiosun:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bence eleme yap zor olabilir

Canım bizim adetler böleee illa o 2 kıyafeti değiştirtcekler bana :18::18:
Şalvarda arkadaşlarla giycez bizde gelinle birlikte yeni gelinler gelinin arkadaşlarıda şalvar giyer bu liste böle uzayıp gider pınarda kafayı yer :KK37::KK37::KK37:

Şalvarda arkadaşlarla giycez bizde gelinle birlikte yeni gelinler gelinin arkadaşlarıda şalvar giyer bu liste böle uzayıp gider pınarda kafayı yer :KK37::KK37::KK37:

arnavut musunuz canım?

sadece böyle bir kıyafet düşünüyorum canım hem giy çıkar sorun o sıcakta hem de bayağı masraflı oluyor hem abiye hem bu elbiseler..
çünkü fatihte bir gelinlikçide sordum,1.5 milyar dedi,kumaşları şantuk onların ve pahalı oluyor dedi.şantuk nasıl kumaşsa,perde kumaşı işte:KK1: gasolinecim bilir belki anne ve babasından duymuştur şantuk nasıl birşey diye?:kk77:

dogru öyle dusundugunde ama abıyecıler kısın fıyatları dusuruyormus yaza dogru fıyatlar cok ucuyormus aslında sımdıden ayarlasak cok ıyı olur elbıslerımızı

evet gasolıne bılır kesın:KK61: pekı oynarken felan cok sıcak olmazmı senın ıcın :44:

Ben bi tek Hürrem kyafeti istiyodum anneme söledim olmaz öle şey dedi bi tane daha alcan dedi öle kaldı bakalım nolcakk :KK20::KK20:

ayyy sen çok yorgun bitiriceksin bence düğünüüüü:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK69:

Tamam tamam hürrem kıyafeti istiyom bennnnnn :KK76::KK76::KK76::KK55::KK55:
O heyecan hiç bitmiyo canım yaaaa düğün olana kadar rahat yok bizeee :123:

ınsallah alırız canım:nazar:

on ay kaldı allahın ıznıyle heycan cok var ya sankı dugnumuz bır ay sonra olacakmıs gıbı hıssedıyorum

benım elde avucta da bısı yok turkıyede olsam magza magza gezerım valla heycandan en guzelını almak ıcın:KK1::KK1:

arnavut musunuz canım?

benim bi arkadaşım arnavutlara gelin gitti damadın akrabasının düğünü olmuştu oda arnavut şalvarı giymişti yeni gelin olarak:KK1:bi keresindede gelinliğini giydi yine damadın bi akrabasının düğününde çok hoştu görüntü bir sürü gelin vardı:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X