2012' de yazın evlenecekler

hiç konuşmuyormusunuz
küslük deil ama dimi arasmıyorsunuz suanda
kürk aldım cnaım
bide ona para verdim
oda yetmedi gittim
bi balık elbise tüllü tarlatan aldım elbisenin havasını değiştim
siyah kurdelede aldım :)
elbise cok güzel oldu
fotografcı yalan oldu o taraf bı yer ayarladım soyledıgım fıyatların tam yarı fıyatına....

nişan şekerini ben ıstedım
bide sepeti olcak
şimdi başıma iğnedanlık kolonyosu bıde kurdelesı cıktı
evde yanı abartı olmucakmı
kadehte vardıda onu yok ettım akıllardan:)
sağol canım destegın yeterlı cok tesekkurler
sızlerde boyle durumlar yasadınızmı yoksa bol kepceden her ıstedıgınız oldumu
bu durum karsı tarafla ılgılı degıl ama benle ılgılı
aıleme soylemememle ılgılı

Bende nişanımı kendim yaptım sayılır
Pasta,baklava,elbisemi,ayakkabımı,çantamı,nişan tepsisi,süslü makas iğnedanlık,imitasyon takıma kadar nişanlım aldı
Bende onun gömleğini,ayakkabısını kemerini,damatlığını filan aldım
ama yaşanıyor çok normal 1-2 ay sıkar dişini bir şey almazsan toparlarsın
Bence bu ufak şeyleride ailene söyle artık yaa
Bi 100-200 Tl versinler de ıvır zıvırını hallet utanılacak bir şey yok ki bunda tatlım benim

Konuşmuyorum..Aramıyorum ben Kayınvalide de aramıyor ama elti arıyor ben aramıyorum o hala arıyor..Ama artık akıllanmış olsa gerek fazla bahsetmiyor..Zaten bir daha canımı sıkacak bir şey desin beni bunları söylemek için arama diyeceğim

Çok merak ediyorum Şu nişan geçsede fotoğrafları gösekkk

aynen oyle ya garıban gıbı hısseıdyorum kendımıü
bı elbısemı bı ayakkabımı damat tarafı aldı
tarlatan kurk ne varsa ben alıyorum ıc camasırda
halbukı bız ona coraba kadar aldık
onemlı degıl ama arkadas yok ıste yanı
aılemde onlarmı alıyor sanıyolar ya hıc sormuyor pes artık

eltinlede cok derın mevzulara dalma canım
karıstırır ortalıgı o

Nişanlına söyle canım böyle böyle bunları erkek tarafı yapar diye bilsin o da canım aaa nereye kadar sen koşcaksın??
Annene söyle canım bari

kuzum zaten başkasına devrettim derken bütün organizasyon numunelerini arkadaşım getirdi bana, ben sadece kafamdaki konsepte göre seçtim... yani ben sadece seçimi yaptım,koşturan arkadaşım oldu... inan bana en çok yoran şeylerden biri çarşı pazar dolaşmak,bir de en uygununu bulma çabası... mesela benim düğünümde herşey kar beyaz ve gümüş rengiydi, tülleri, boncukları, çiçekleri hep arasından seçmem için katalog halinde getirdi, ben tek tek kumaşçı ya da düğün salonu dolaşmadım... tabi vaktin varsa kendin de eminönünde ya da böyle şeyler satan başka yerlerde araştırabilirsin... öylesi de çok keyifli ama elbette yorucu...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzz

kızlar sonunda gelinliğimide aldım

herşey tamam şu durumda nikah işlemlerimiz damatlığımız ve yatak odamızın perde ve halısı kaldı

amin canımmm inşallah
Arkadaşlar Günaydın cok mutluyum beyaz esyalarım alındı
Kayın pederim süpriz yapmıs balayınıda ödemiş benim kartla daha önce alalım dedik lımıt yetmemişti
Büyük anadolu otelde 5 gece
anaammm yerim ben öyle kayınpederi hayırlı olsunnn
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla yuva kurmayı nasip etsin inşallahh nisanda nişanım var kısmetse ben de eylül ayında evleniyorumm
hoşgeldin aramıza
Henüz gecmıse bakmadım
4 gun sonra nişan
havalarda nasıl bozdu ıstanbulda gene kar yagacakmıs
bereketımı desek acaba ???
heycanlıyımm pff
her şey güzel olacakk,iyi düşün iyi olsun

herşey tamam şu durumda nikah işlemlerimiz damatlığımız ve yatak odamızın perde ve halısı kaldı

çok sevindim canım her şeyin tamam sen de hazırsan verdik gitti

bende cok mutlu oldum canım beyaz eslarıda onlar aldı eksigimiz azaldı

OOoooo Kayınpeder bak :))) Çok sevindim canım güle güle kullan

Cok teşekkür ederim arkadaşlar bende cok mutlu oldum canım beyaz eslarıda onlar aldı eksigimiz azaldı Biliyorsunuz bende cok sıkıntı yapmıstım
Ama hersey yoluna girdi kardeşide askere gitti

Nişanlına söyle canım böyle böyle bunları erkek tarafı yapar diye bilsin o da canım aaa nereye kadar sen koşcaksın??
Annene söyle canım bari
ay valla dıyemem oyle bısey tugce artık bı sekılde halledıcem bu aksam bı tanıdıgıma gıdıcem eger ondadan ayarlıyamazsam annemlere dıcem boyle boyle boylee
kızlar ısteme ve nısan bır olacak ya
ee ben o elbıseyle ınsanları nasıl karsılıcam 60 kısı olunucak, ben dıyorum acaba ısteme olana kadar bı odadan dısarı cıkmamalımıyım?

ohhh epey erkencısınınızzz hayırlıı olsunnn

Günaydın herkeze

Günaydiiiiiinnnnnnnnnnnnn herkese

ayyy ne heyecanlisindir simdi sen canim ne güzel valla
bende odadan cikmamayi düsünüyodum isteme olana kadar ama gelip cikardilar beni, dolayisiyla istemeden önce ve sonra iki kere ellerini öpmek zorunda kaldim
sen yine dur bi odada gelip cikaran olmazsa istemeden sonra cikarsin

sonucta gelenlerın bır cogu benı gormemiştir yada sosyal agdan gormuslerdır ama merak uyandırmak lazım değilmii :)
heycanlımıyım cok fazlaa
ama gelsın gecsın ıstıyorum
alyans takmak nasıl bısey merak edıyorum hayal edıyorum :))))
ben sımdı su ısteme seysıne netten bakıcam adetler yorelere gore neler oluyormus

eee kahveyi kim yapcak ???
Ayrıca senin karşılaman lazım
saçını naısl yaptırcan
Bi klasik pantolan bluz giysen
sonra çıkarsan yada??

Benimki de aynen bu şekilde olmuştu, insanlar birde şehir dışından gelmişlerdi, çok heyecanlıydı nasıl yapacam el öpme vs işini bu kıyafetle diye...

Elbisemi giydim saçımı yaptırdım, annem ve babamın arkasına geçtim, kapının önüne, çiçeklerimi aldım nişanlımdan ilk, sonra gelen herkese hoşgeldiniz dedim, öpülmesi gerekenleri öptüm sadece.

Sonra geçtim içeri bir odaya, kahveleri kuzenim ikram etti, isteme olayı oldu, bende gelip ellerini öptüm..
Sonra yemek vs faslı geçti, biz nişanlımla yedik yemeğimizi.

Öğleden sonra da nişan oldu...
Yani nişan kıyafeti ve yapılmış saçlarla ortalıkta dolaşmak, ve kahve tutmak geriyordu beni bu şekilde atlatmış oldumm..

Şimdi de düğün hazırlığındayım : )Sende atalatacaksın inş..

mesajını aldım fencergirl
dün gripten işe gelemedim, iyileşirsem bu hafta sonu gidicem bakmaya..
msj sayım yeterli olmadığı için msj gönderemedim sana ..
çok ama çoooookkkkk teşekkür ederim..
bir de fencergirl gerçek ismin bu değil dimi )
ben sema..

tabi canim meraklansinlar azcik naz yap cikma hemen
hemencecik geçer gör bak :)
cumartesi mi gelcekler?

valla canim ben 1 bucuk aydir alyansimla beraberim dusa girecek zaman cikariyorum sadece ama o kisacik zamanda bile özlüyorum içinde sevdiginin adinin yazmasi zaten bambaska bi olay ama ikimizinde ayni yüzügü taktigini düsününce hâlâ gözlerim doluyor inanamiyorum yasadiklarimiza ah ahhhhhhhhh

Rabbim tüm sevenlere nasip etsin insAllah! kimseyi sevdiginden ayri koymasin

semacım ben de özge... yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Arkadaşlar beyaz eşyalarım Tv Nişanlım beyaz olsun diye gitmis sunny almış bende hevesini kırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…