2012' de yazın evlenecekler

önemli olan markası değil cnm,
ama biz kızlar erkeklere göre şekilciyiz, herşey mükemmel olsun duygusundan alamıyoruz kendimizi..
Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
bembeyaz hepsi ne güzel, eşyalarını da beyaz alırsan pamuk gibi olur evin :))
evi mutlu eden eşyalar değil, bizleriz..

selamm kızlarr
kaldııı 2 günn
nişan sekerlerimizi face yayınlamıslar bugunn cok mutlu oldumm
dün bustiyerıde aldım
ancak cok rahatsız
yenıncımı neydı markası tellı fılan ıcıne destekle anca yanı kaldırdım
oda yanlardan bakınca gozukcek gıbı onuda ıcıne dıkıcek kesıcez bısıler olacakk
sımdı kaldı yarım metre tul askıları sarıcaz elbısenın ve sacım ıcın
nısan ıcın 200 tl pahalaımı
sac , makyaj ,kirpik ve manıkur
benım yanımda yengemde gelıcek onunda sacı makyajı buradan yapılsın dıyorum dıye teklıf etcem kuafore haklıyım ama degılmı yanıı
hıcrann beyaz esyaların cok guzell canımm masallahh guzel gunlerınızde gule oynaya kullanın ınsallah
tv cok guzelmıs buarada

Cok teşekkürederim canım herseyim ben beyaz arada birkac küçük kırmızılık olacak onun dısında günlük yemek takımım baharatlıklarım beyaz
Aldıklarım en ucuzları Ama hepsi içime sindi hem fiyat olarak uygun
Esyaların kayın pederim aldı onlarda demiş herseyi cok uygun almıs demişler buda cok hosuma giti

Canım cok teşekkürederim Bense fiyat normal ben150 tl yaptırmıstım ama fiyat 150 ile 250 tl arası degisiyor Bana kirpik takılmadı manıkürde uyduruktu

Arkadaşlar gelinligime benzeyen modeller buldum Bunlara benziyor gögüz bölümünde ovallik yok benim ki düz nası ?

Güle güle kullan canim iyi günlerde kullanin hepside çok güzel, degmez kirmaya zaten önemli olan comette arkadasimizin dedigi gibi evi mutlu huzurlu kilan bizleriz

çoook haklisin canim ! Allah agiz tadiyla yasamayi nasip etsin hepimizede

nerden yaptirdin canim sekerleri gelinbuketlerimden mi? ordaki yastik modellilere bitiyorum yaaa cok anlamli seninkisi nasil bisey?

az kaldiiiii haberleri bekliyoruz canimmm pazartesine

Arkadaşlar gelinligime benzeyen modeller buldum Bunlara benziyor gögüz bölümünde ovallik yok benim ki düz nası ?

Eki Görüntüle 357775

Eki Görüntüle 357776

ilkinin etek kismi çok hos gögüs kismida dedigin gibiyse süpermis
ya acaba görmüs müydüm daha öncede koydun mu bu resimleri hicran? unutkanlik basladi dönüp dönüp begendigim seyleri tekrar begeniyorum ayy

canım makyaj porselen mi??
Benim
Kaş-bıyık-manikür-saç-makyaj
185 Tl filan tutmuştu
Kaş-bıyık ve maniküre para almadı
benden olsun dedi
ama uzun yıllardır gittiğim kuaförüm

Yok canımbaska koymustum onu alacaktım duvagını kücücük verdiler istedigimgibide yapmadılar
bende başka biryerde bunu prenses Etegini görmek için giydim bayıldım duvagımıda istedigim gibi verdiler aldım canım aysırada görmüssündür

uzun zamandır net imkanım yoktu takip edemedim burayı özledimm vallaaa cnm hayırlı olsun, bence maniküre hiç gerek yok takma tırnaklar var frenchli hazır yapıştırıcısıda kutusunda çokta güzel duruyo,ben ondan kullanmıştım kendi tırnağım gibiydi hiç rahatsızlık vermiyo tavsiye ederim fiyatıda 12 liraydı sanırım.

Hicran eşyaların hayırlı olsun,güle güle kullanın,:)) ohh bi dertten daha kurtuldun vallahi:)) ne güzel darısı başımıza artık:)

hicrancımm çok güzell güle güle kullan tatlım hayırlı olsun

Çok teşekkürederim canım

Hicran eşyaların hayırlı olsun,güle güle kullanın,:)) ohh bi dertten daha kurtuldun vallahi:)) ne güzel darısı başımıza artık:)

Sagol canım İnan İçim rahatladı canım İnşalla sende Gönlüne göre Engüzellerinden alırsın

Benim ramazan öncesi ama çok az kaldı yaa napcam bilmiyorum çok eksigim var :):S:S:18:

Allah yardım eder canım İnan bizimde süpriz oldu
Nişanlımın kardesi askere gitti 2 gün sonra esyalara bakın dediler ben zaten karar vermiştim
Alı verdiler İnsallah sende herseyini tamamlarsın Neler eksik canım bu arada

hayırlı olsun cnm..
200 tl pahalı değil, ben de o civarlardan yaptırmıştım bikaç ay önce..
Allah tamamına erdirsin inşallah )

hayırlı olsun cnm..
200 tl pahalı değil, ben de o civarlardan yaptırmıştım bikaç ay önce..
Allah tamamına erdirsin inşallah )
o zaman tamam kızzlarr
cok tesekkur ederımm
çok yakışmış, hicran..ben de aynısına benzer bi gelinlik denedim hafta sonu fatih'te..
sen nerede diktiriyorsun gelinliğini?

hicran bende yazmamısım bende cok begendım kaca alıyorsun bu tullerı boyle olacak dımı bazıları cok kalıtesız oluyor
gulsende boyle bol tullu dıktırıyor gelınlıgı sanırım bu sene moda bu gelınlıkler

Biz de 16 Haziran'da evleniyoruz kızlar,Ocak'ın 3'ünde gün aldık ve 3 gün önce o günün Miraç Kandili olduğunu farkettik.
Herşey çok önceden planlandığı için değişiklik yapamıyoruz da Biraz buruğum o yüzden bugünlerde...

nıkahmı olacak ncaım?
nıkahı o kadar erkenmı almanız gerekıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…