2012' de yazın evlenecekler

ya kızlar geçmiş heyecanımı yeniden yaşattınız, hepiniz o kadar tatlısınız ki... benim nikahım ocak, düğünüm temmuz 2011 de oldu ama sizinle birlikte ben de yeniden heyecanlandım... bütün bu duygular o kadar güzel ki, doya doya sindire sindire yaşayın... benim en büyük şansım organizatör bi kız arkadaşımın olmasıydı (üstelik kendisi de yeni evli... :) herşey rüya gibiydi, hatta ben o kadar herşeyin mükemmel olması için streslenmiştim ki organizatör arkadaşım hiç stres yapma düğün bittiğinde hiçbişey hatırlamıcaksın demişti, ona inat herşeyi kafama kazıdım..:))) nikah için istediğim elbiseyi bulamadığımdan kendim çizip dikmiştim, annem sinirlenmişti,en güzel gününde kendi diktiğin elbiseyi mi giyiceksin diye, gördüğünde çok şaşırmıştı..:))) aaahhh ahhh çok güzel günlermişşş... sormak istediğiniz sorular varsa bu süreçle ilgili büyük bi zevkle cevaplarım... hatta görmek istediğiniz şeyler varsa fotolarını da yükleyebilirim...:KK66: herkese çoookk kolay gelsin...

Seni Allah mı gönderdi yaaa:KK1:
Tebrik ederimmm çok mutlu olursun inşallahhh

selam kızlar;

benim düğünüm de 17 haziran da olacak.. listeye beni de ekleyin..

bu hafta sonum fatihte gelinlik bakmakla geçti, pronovias gelinliklerinden ALCANAR modelini diktirmek istiyorum..ama bi türlü nerede diktireceğime karar veremedim :KK43: yardımcı olacak olan var mı aranızda, fatih de gelinlik diktiren ya da? ama benden size tavsiye nerede yaptırırsanız yaptırın fatih de AVŞAR gelinlikte diktirmeyin..sahibinin agresif, kompleksli biri olduğunu anlamak hiç de zor değil..kesinlikle sorunlu her durumda laf sokan biri, provalarda böyle biriyle olmak hiç istemem şahsen..onun haricinde gittiğim yerlerden ÜLKÜ pasajında PARIS moda evini ve MİMOZA gelinlikte giydiğim bir gelinliği beğendim..tarz olarak pronoviasa yakın gelinlikler bulunuyor..umarım size de hepimize katkısı olur paylaşımların..şimdiden herkese,hepimize mutluluklar :KK66:

$alcanarr.jpg

Seni Allah mı gönderdi yaaa:KK1:
Tebrik ederimmm çok mutlu olursun inşallahhh

Ayyy bitanem benimmm... Ne demek, ayni duygulari ben de yasadim o kadar guzel ki suan hissettikleriniz... Bu surecte bem herkesten fikir almistim, hergun yeni bisiler ogrenip kafamda planliyodum... O yuzden sormak istediginiz herseye seve seve cvp veririm... Umarim sen de sonunda donup baktiginda tatli anilara sahip olursun...

selam kızlar;

bu hafta sonum fatihte gelinlik bakmakla geçti, pronovias gelinliklerinden ALCANAR modelini diktirmek istiyorum..ama bi türlü nerede diktireceğime karar veremedim :KK43: yardımcı olacak olan var mı aranızda, fatih de gelinlik diktiren ya da? ama benden size tavsiye nerede yaptırırsanız yaptırın fatih de AVŞAR gelinlikte diktirmeyin..sahibinin agresif, kompleksli biri olduğunu anlamak hiç de zor değil..kesinlikle sorunlu her durumda laf sokan biri, provalarda böyle biriyle olmak hiç istemem şahsen..onun haricinde gittiğim yerlerden ÜLKÜ pasajında PARIS moda evini ve MİMOZA gelinlikte giydiğim bir gelinliği beğendim..tarz olarak pronoviasa yakın gelinlikler bulunuyor..umarım size de hepimize katkısı olur paylaşımların..şimdiden herkese,hepimize mutluluklar :KK66:

Eki Görüntüle 355124

Canimcim ben gelinligimi kendim tasarlayip diktirmistim, bi arkadasimin kuzeni bakirkoyde gelinlikci, saolsun tam istedigim hayalimdeki gelinligi dikti... İstersen numarasini veririm :nazar:gorusebilirsin... Gelinlik ararken fatihteki gelinlikcileri ben de gezmistim benim tarif ettigim gelinligi igrenc uyduruk kumaslariyla ucuk rakamlara dikeceklerini soylediler... Azcik kumastan anlamasam beni salak yerine koyacaklardi... Tul perde giyerim dugunumde deyip cikip gitmistim... İyi arastirmak lazim, cok uyguma gelinlik diken ve satan yerler var...

Arkadaşlar Günaydın cok mutluyum beyaz esyalarım alındı
Kayın pederim süpriz yapmıs balayınıda ödemiş benim kartla daha önce alalım dedik lımıt yetmemişti
Büyük anadolu otelde 5 gece:KK16::KK16:

Günaydin gelincikleeeer mutlu haftalar herkesee :KK16: :KK3:

kızlar bende katıldım aranıza yeni. benide alın aranıza :) benim düğünümde 9 eylülde..

hosgeldin tatlimmm hayirlisi olsun :)) 2 aylik evli olcam kismetse senin dügününe :KK1:

ya kızlar geçmiş heyecanımı yeniden yaşattınız, hepiniz o kadar tatlısınız ki... benim nikahım ocak, düğünüm temmuz 2011 de oldu ama sizinle birlikte ben de yeniden heyecanlandım... bütün bu duygular o kadar güzel ki, doya doya sindire sindire yaşayın... benim en büyük şansım organizatör bi kız arkadaşımın olmasıydı (üstelik kendisi de yeni evli... :) herşey rüya gibiydi, hatta ben o kadar herşeyin mükemmel olması için streslenmiştim ki organizatör arkadaşım hiç stres yapma düğün bittiğinde hiçbişey hatırlamıcaksın demişti, ona inat herşeyi kafama kazıdım..:))) nikah için istediğim elbiseyi bulamadığımdan kendim çizip dikmiştim, annem sinirlenmişti,en güzel gününde kendi diktiğin elbiseyi mi giyiceksin diye, gördüğünde çok şaşırmıştı..:))) aaahhh ahhh çok güzel günlermişşş... sormak istediğiniz sorular varsa bu süreçle ilgili büyük bi zevkle cevaplarım... hatta görmek istediğiniz şeyler varsa fotolarını da yükleyebilirim...:KK66: herkese çoookk kolay gelsin...

ayyyy ne güzel mutluluklar dilerimmm :nazar: valla bende herseyi her detayi atlamadan hatirlamak istiyorum ne yapmami önerirsin :KK1: ama cok heyecan yapiyorum ben simdiden yaa :KK24:

nişanlı mızlar sizde benim gibimisiiz yaa nişanlandığımdan beri elim kolum tutmuyor ne iş yapıyorum ne yemek hiç bişey yapmak istemior canım üstümde bir ağırlık var sürekli bunalıyorum nişandan önce böle değildim ben yaa sizdede oldumu böle
buarada lisetey beni de eklermisiniz 25 ağustosa

yok güzelim aksine elimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum kapasitemi ölçmek adina :KK1:
hayirli olsuuun sanada :nazar:

selam kızlar;

Eki Görüntüle 355124

selam canim hayirli olsun mutluluklar herkesciklere :nazar:
Fatih'ten bakmayi düsünüyorum bende ama aklimda illa istedigim bi model yok gidip ilk görüste vurulcagim bi gelinlik istiyorum :KK53:

Arkadaşlar Günaydın cok mutluyum beyaz esyalarım alındı
Kayın pederim süpriz yapmıs balayınıda ödemiş benim kartla daha önce alalım dedik lımıt yetmemişti
Büyük anadolu otelde 5 gece:KK16::KK16:

Ayyy ne güzel bi süprizmis valla kiymetini bil kayinpederinin :KK34:
Güle güle kullanmak nasip olsun canim beyaz esyalarinida :))
Neler aldin?

Son düzenleme:
günaydin gelincikleeeer mutlu haftalar herkesee :KK16: :KK3:

Hosgeldin tatlimmm hayirlisi olsun :)) 2 aylik evli olcam kismetse senin dügününe :KK1:

Ayyyy ne güzel mutluluklar dilerimmm :nazar: Valla bende herseyi her detayi atlamadan hatirlamak istiyorum ne yapmami önerirsin :KK1: Ama cok heyecan yapiyorum ben simdiden yaa :KK24:

Yok güzelim aksine elimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum kapasitemi ölçmek adina :KK1:
Hayirli olsuuun sanada :nazar:

Selam canim hayirli olsun mutluluklar herkesciklere :nazar:
Fatih'ten bakmayi düsünüyorum bende ama aklimda illa istedigim bi model yok gidip ilk görüste vurulcagim bi gelinlik istiyorum :KK53:

Ayyy ne güzel bi süprizmis valla kiymetini bil kayinpederinin :KK34:
Güle güle kullanmak nasip olsun canim beyaz esyalarinida :))
neler aldin?

sagol canım fotolarını bulayım hemen atarım

Canimcim ben gelinligimi kendim tasarlayip diktirmistim, bi arkadasimin kuzeni bakirkoyde gelinlikci, saolsun tam istedigim hayalimdeki gelinligi dikti... İstersen numarasini veririm :nazar:gorusebilirsin... Gelinlik ararken fatihteki gelinlikcileri ben de gezmistim benim tarif ettigim gelinligi igrenc uyduruk kumaslariyla ucuk rakamlara dikeceklerini soylediler... Azcik kumastan anlamasam beni salak yerine koyacaklardi... Tul perde giyerim dugunumde deyip cikip gitmistim... İyi arastirmak lazim, cok uyguma gelinlik diken ve satan yerler var...

merhaba cnm, o kadar iyi olur ki hem de..iletişim bilgilerini verirsen gidip bakarım hafta sonu, yoksa geç kalacağım maalesef :KK43:
düğün yaklaştıkça sakin yapım yerini endişeye bırakıyor..
balayı yerimizi de voyage sorgun olarak belirledik, daha önce giden var mı kızlarr ?

merhaba cnm, o kadar iyi olur ki hem de..iletişim bilgilerini verirsen gidip bakarım hafta sonu, yoksa geç kalacağım maalesef :KK43:
düğün yaklaştıkça sakin yapım yerini endişeye bırakıyor..
balayı yerimizi de voyage sorgun olarak belirledik, daha önce giden var mı kızlarr ?

özelden msj atıyorum o zaman sana... umarım hayallerindeki gelinliği kuğular gibi giyersin düğününde... hiç endişelenme sana tavsiyem işlerine koşturabilecek yakın arkadaşların varsa görev dağılımı yap... benim en büyük şansım dediğim gibi organizatör bi kız arkadaşımın olmasıydı... hiçbişeye karışmadım herşey önüme geldi... zaten çok fazla da ilgilenemedim çalıştığım için... masadaki boncukların gelinliğimle uyumuna kadar herşeyi önüme sundu... eşim de ben de terazi burcuyuz, herşeyin en uyumlusu ve en uygun fiyata kalitesini seçtik... düğün yaptığımız yerin kendi süslemelerinin hiçbirini kullanmadık, tüm detaylara, örtülere ve işte bütün zımbırtılara biz karar verdik... düğün alanına geldiğimde gözlerime inanamamıştım... ayyyyyy bak döndüm yine o günlere yaaa...:))) bi kız arkadaşımın da düğünü çok eğlenceliydi ama salon ve süslemeleri çok kötüydü diye bütün düğünde adam gibi eğlenememişti... buna da dikkat et,herşey içine sinecek şekilde olsun...istersen organizatör arkadaşımın numarasını da verebilirim, en azından arayıp akıl alabilirsin, çok şeker bi kızdır...

ayyyy ne güzel mutluluklar dilerimmm :nazar: valla bende herseyi her detayi atlamadan hatirlamak istiyorum ne yapmami önerirsin :KK1: ama cok heyecan yapiyorum ben simdiden yaa :KK24:

tatlım benim ne zaman senin düğünün..? bu tatlı heyecanları yaşamak bile çok keyifli... ben düğüne 1 ay kala artık başka hiçbişey düşünemez olmuştum, hatta patronum evlen de kurtulalım, sen de şu ölü toprağını üstünden bi at diye dalga geçiyodu benimle..:))) şimdi kendine bi not defteri edin ve ay ve günlere bölecek şekilde bi plan yapmaya çalış... şu gün şunu halledicem, bugün bunu halledicem şeklinde yaz aklında ne varsa... bir de gelinlik ya da diğer detayları araştırırken ne istediğini bilerek git yoksa hergün hiçbişeyi halledemeden kafan kazan gibi dönersin eve...(şahsen ben düğün günü karar verildikten sonra bi ay deliler gibi dolaşıp durdum, bi baktım hiçbişeyi halledememişim, sonra yükü attım üzerimden başkasına...:)))

selam kızlar
nışanlıyım dugunum 2012 temmuz ayında olacak allah nasıp ederse
eger sızlerde 2012 de eveleneceksenız bırbırmıze fıkır verelım yardımcı
olalım ceyız ev kına gelınlık dugun ve evlılık hakkında neler hıssedıyoruz aynı duygularımı yasıyoruz bunları konusalım.
umarım sızlerle guzel sohbetler ederız :KK68:

**********:KK48::KK16: NİŞAN TARİHLERİ :KK48::KK16:**********

08 Kasım 2011 - Lavanta
10 Kasım 2011 - Deryaw

**********:123::123: DÜĞÜN TARİHLERİ:123::123: *********

14 nisan 2012 - gzmvs
05 Mayıs 2012 - LiLapausee
Mayıs 2012 - Gasoline
Mayıs 2012 - Lavanta (Haziran'da oLabiLir)
Mayıs 2012 - Rosaa

02 Haziran 2012 - Gece_Kusu
23 Haziran 2012 - nyu
02 Temmuz 2012-havingzl
15 Temmuz 2012 - ssedoshh
15 Temmuz 2012 -sultan90

23 Ağustos 2012 - pnrkrdnz

09 Eylül 2012 - balbtb
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla yuva kurmayı nasip etsin inşallahh :nazar: nisanda nişanım var kısmetse ben de eylül ayında evleniyorumm:KK16::KK16::KK16:

tatlım benim ne zaman senin düğünün..? bu tatlı heyecanları yaşamak bile çok keyifli... ben düğüne 1 ay kala artık başka hiçbişey düşünemez olmuştum, hatta patronum evlen de kurtulalım, sen de şu ölü toprağını üstünden bi at diye dalga geçiyodu benimle..:))) şimdi kendine bi not defteri edin ve ay ve günlere bölecek şekilde bi plan yapmaya çalış... şu gün şunu halledicem, bugün bunu halledicem şeklinde yaz aklında ne varsa... bir de gelinlik ya da diğer detayları araştırırken ne istediğini bilerek git yoksa hergün hiçbişeyi halledemeden kafan kazan gibi dönersin eve...(şahsen ben düğün günü karar verildikten sonra bi ay deliler gibi dolaşıp durdum, bi baktım hiçbişeyi halledememişim, sonra yükü attım üzerimden başkasına...:)))

Dügün 9 haziran insAllah canim :KK16:
Dügüne bir ay kala bisey düsünemez oldum demissin ben simdiden o haldeyim :KK9:
Bi not defteri edin diye okuyunca daha devamini okumadan günlük tut der gibi anladim :) günlükte tutuyorum o an ne hissediyorsam nasil heyecanliysam yaziyorumki üzerinden zaman gectiginde dönüp okumasi çok zevkli oluyor :KK17:

planli programli gidiyorum zaten canim.. yapilcak islerimi, alincak randevularimi falan hep yazdim yazmayada devam ediyorum. Sizin gibi bizde A'dan Z'ye bütün dekorasyonla ugrasiyoruz, gelin-damat masasinin süsleri, misafirlerin oturacaklari masalardaki peçeteler örtüler sandalye kiliflarina kadar herseye biz karar veriyoruz. Biraz renk problemimiz oldu karar veremedik ama onuda sanirim siyah beyaz diye yapicaz sonunda insAllah güzel olur.. Baskasina devretmekten yana degilim. herseyi biz yaptik bizim zevkimiz diyebilmek istiyorum sonunda bunun icinde sakin,emin ve organize adimlarla gitmek gerekiyor :KK14: Gelinlik içinde bakmadim henüz ama aklimda bi model var bakalim gönlüme göre bulabilcek miyim :26:

Henüz gecmıse bakmadım
4 gun sonra nişan
havalarda nasıl bozdu ıstanbulda gene kar yagacakmıs
bereketımı desek acaba ???
heycanlıyımm pff

Canımmmm tarih belli oldu mu
aramızda 2 hafta var
benimde 26 ağustosta
giremiyorum tatildeyim cok evde olmuyorum
gelişmeleri merak ediyorum
Bitti mi hazırlıkllar??

sımdılık bıttı gıbı canım var ufak tefek seyler
havalarda cok bozuyor
sneın tatılın nasıl gectı kafan rahatladımı bıraz

ay tugce ben gecsede bıtse dıyorum bılmıyorum bın kere soyledım hepte aynı seyı soyluyorum
para durumu rahat olmayınca kımsedende bı destek gormeyınce manevı anlamda ve paylasmıyorumda ama neyse bunalıyorum
ıc camasırım
nısan sekerlerı
takı kusagı
suslu kolonya sısesı al dıye tutturdular
cebımde olan para bellı
evdende ısteyemıyorum napcam kı yanıııı
evdekılerler gorusucem yarın fılan

biliyorum hep böyle seyler yazıyorum
ustelık bılmıyorum cok kotu degıl durum o kadar degıl en azından ama neden boyle oluyor bılmıyorum benmı cok asırı cekınıyorum onuda bılemıyuorum cokta bunaltmamak ıcın yazmıuyorum bu jkız hep parasızlıktan dert yanıyo :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sımdılık bıttı gıbı canım var ufak tefek seyler
havalarda cok bozuyor
sneın tatılın nasıl gectı kafan rahatladımı bıraz

Rahatladım vallahi ve birdahada sıkmayacağım herkes yaptığından utansın,sıkıldım artık boş muhabetler peşinde koşmayacağım düğğün gün belli herşey belli ulaşmak isteyen arar sorar biz kendimiz hallederiz dedik nişanlımla böyle bir karar aldık..Artık kayınvalidemin adını bile duymak istemiyorum

Havalarda nazar boncuğun olsun tatlım
Tadını çıkar
Elbisenin üzerine ne aldın??
Kürk filan mı?_

ay tugce ben gecsede bıtse dıyorum bılmıyorum bın kere soyledım hepte aynı seyı soyluyorum
para durumu rahat olmayınca kımsedende bı destek gormeyınce manevı anlamda ve paylasmıyorumda ama neyse bunalıyorum
ıc camasırım
nısan sekerlerı
takı kusagı
suslu kolonya sısesı al dıye tutturdular
cebımde olan para bellı
evdende ısteyemıyorum napcam kı yanıııı
evdekılerler gorusucem yarın fılan

Nişan şekeri almasaydında olur Pasta yaptırdın çünkü..
Kolonyanında olmasına gerek yok Şeker yapmazsan
Takı kuşağı süslü almazsan en fazla 10 Tl tutar
Ay keşke aynı şehirde olsak verirdim bendekileri 3-4 Saatlik birşey sonuçta
Ben aldımda ne oldu sanki
Duruyor öyle

X