- 18 Ağustos 2011
- 708
- 3
çok yakışmış, hicran..ben de aynısına benzer bi gelinlik denedim hafta sonu fatih'te..
Sen nerede diktiriyorsun gelinliğini?
o zaman tamam kızzlarr
cok tesekkur ederımm
hicran bende yazmamısım bende cok begendım kaca alıyorsun bu tullerı boyle olacak dımı bazıları cok kalıtesız oluyor
gulsende boyle bol tullu dıktırıyor gelınlıgı sanırım bu sene moda bu gelınlıkler
6 ay sonradan basvurumuuu oooo cok uzun yaa bende oyle ıstıyordum ama acaba fıyat farkı ne kızlar
günaydınnnn kızlarrrr
kızlar bende gelinliğimi aldım 2000 tllik gelinliği kampanyadan 1000 tlye aldımiçinde herşeyi dahil bindallıda sadece kına gecesi için hediye çok güzelll bi gelinlik aldım bi kaç değişiklik yaptım üstünde yarın provam var
günaydınnnn kızlarrrr
kızlar bende gelinliğimi aldım 2000 tllik gelinliği kampanyadan 1000 tlye aldımiçinde herşeyi dahil bindallıda sadece kına gecesi için hediye çok güzelll bi gelinlik aldım bi kaç değişiklik yaptım üstünde yarın provam var
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/508985-koltuk-deyip-gecmemeli.html#post23408815
kızlar koltuklarımda tamam eksik perdem kaldı.biz baya erkenden bitirdik herşeyi
canım resimm bekliyoruz
biraz erken değilmi ama tatlım gerçi temmuzda düğünü olupta alan da var da
benim ağustosat ben nezaman alıcam yaa
bide şimdi nerde duracak gelinliğin
Canım cok Uyguna almıssın gercekten Fotoraflarını merakla bekliyorum
Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza...Benimde düğünüm 20 haziran...:))hazırlıkların bir kısmı tamam..ama gelinliğimin modeli belli olsada henüz gidip bakmadım daha..burayı takip etmek işime yarar diye düşnüyorum en azından sizlerde görüp eksiklerimi unutmam:)))
kızlar ben çok bunaldım ya sürekli alışveriş koşturmaca ödeme para saçmaca bazen vazgeçiveresim geliyor sizde de böyle tarifsiz duygular yaşıyormusunuz yoksa ben mi böyleyimm