2012' de yazın evlenecekler

benımde 8 eylul cadılar
tatlı kedı sen nerdesınnn yaaa

çok güzelmiş ya içinde tarlatanı var mı yoksa rahat oynanmıyor çünkü etekler takılıyor da ayakkabının topuğuna nişanımda hiç rahat değildim ben elbisem yırtılacak diye dikkat etmekten oynayamadım :)

burda açıklama yapmışsınn pardoonn

benımde 8 eylul cadılar
tatlı kedı sen nerdesınnn yaaa

Ayyy 8 eylül he hadi hayirlisiiiiiiiii

Canimmm yenidenDogdum buralardayimda eskisi kadar sık ugrayamiyorum hem is yerindeki islerden hemde hazirliklardan dolayi.. hazirliklar hizlandi telas telas yapiyoruz bu aralar ev gezmeleri sıklastirdik ne zormus ya begenmek, daha gezmeye baslamadan bi göz oda olsun yeter bize diyordumda isin asli öyle olmuyormus herseyi düsünüyosun is ciddiye binince

sen neler yapiyosun aldin mi biseyler yoksa son zamanlarda? evde durumlar nasil canim?

temmuzda benımde dugunum war.. hemde ıkı ayrı sehırde bı nısanlımın memleketınde bırde benım memlekette..:) ayy bı gelse artık cok rahatlıcam.. cok yoruldum sımdıden :S:S çeyiz kutulama işi benı öldürdü...

bu ay ceyız namına tupper harıcınde bısey almadık
nısandan sonra salon tutucaz
koltukları alıcaz
yatak odasını alıcaz
evde durumlar fena degıl allaha sukur bakalım bundan sonra nasıl olucak
sızın dugun ne zamandı
ben daha bızım ıcın ev erken dıyorum temmuz gıbı bakarız yada hazıranda bakar temmuzda tutarız

gunaydın bu arada herkeze

kızlar benm düğünümde 8 temmuzda inş. beyaz eşyalar tamam mobilyayı alcz marttada inş. ahyırlsıısyla evimize gireris her hafta bişey çıkıyoooo

Günaydin tatlimmm günaydin herkese

Arastirmaya erken baslayin bence canim cünkü kismet isi hemende bulabilirsin, kolayca begenmeyebilirsinde evleri
hmm salonu tutmadiniz mi daha ama tarih kesinlesti öyle mi :)) hadi hayirlisi canim insAllah gönlünce olur hersey Dogru ya sen bide nisan hazirliklari icindesin ayyyy :))

bizim dügün 9 haziran insAllah
sooooooooon 107
mayista istanbula gelip dügün alisverislerimizi tamamlicaz insallah, gelinlik, damatlik falan

kızlar benm düğünümde 8 temmuzda inş. beyaz eşyalar tamam mobilyayı alcz marttada inş. ahyırlsıısyla evimize gireris her hafta bişey çıkıyoooo

Hayirli olsun canim
dimi dimi her hafta yapilcak bisey cikiyor gerçekten hafta sonu denen bisey kalmadi bizde kosturmadan ama ne güzel telaslar bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hayirli olsun canim
dimi dimi her hafta yapilcak bisey cikiyor gerçekten hafta sonu denen bisey kalmadi bizde kosturmadan ama ne güzel telaslar bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin [/QUOTE]

ewt cnm ya her yer öle bi görsen yok şuna bakalım yok şunu alalım gecen hafta led tvlere baktık karar verdik biraz fiyatının inmesini bekliyrum i,nş. inince onu alcz araştırma içindyeiz mobilyalar bellide alınmaya gidilcek pazarlık yapılcak modelini filan begendik yani söz konusu paar işte paran bol olck yaaa offf daraldım yine

evet canim aynen para para para maalesef
olsun ya yavas yavas yapariz bizde nolcak :) daralma bosver elimizden geldigi kadar

Günaydın kızlarrr
Bursalı gelincikler, Gelin Damat Fuarı dün başladı, Buttim fuar alanında..
Ben yarın gideceğim bakalım neler varmış:123:

canımmmm daha yeni gördüm yazını.çok saol cevapladığın için,dediğin yerlere bakıcam.ALLAH hayırılısıyla tüm gelinlere kolaylıklar versin,her işleri rast gitsin.AMİİNNNNN

amin rica ederim canım benim o kadar çok mesaj var ki bende seninkini geç görmüştüm zaten Herşey gönlümüzce olur inşALLAH...:)

Canım benim gelinlikcim sade üst aldedi baya aradım birsey bulamadım düz alacagım sanırım bu ayın basında almam lazım

Ya Kızlar bunlar çok güzel ama ben Antalya'nın sıcağında bayılmam mı sizce bunlardan alırsam 15 temmuz da ...ama çok hoşuma gittiler... Bide benim gelinlikçim birşey giyilmeyecek içine dedi,iç çamaşırlar dışında

Son düzenleme:
ya kızlar geçmiş heyecanımı yeniden yaşattınız, hepiniz o kadar tatlısınız ki... benim nikahım ocak, düğünüm temmuz 2011 de oldu ama sizinle birlikte ben de yeniden heyecanlandım... bütün bu duygular o kadar güzel ki, doya doya sindire sindire yaşayın... benim en büyük şansım organizatör bi kız arkadaşımın olmasıydı (üstelik kendisi de yeni evli... :) herşey rüya gibiydi, hatta ben o kadar herşeyin mükemmel olması için streslenmiştim ki organizatör arkadaşım hiç stres yapma düğün bittiğinde hiçbişey hatırlamıcaksın demişti, ona inat herşeyi kafama kazıdım..:))) nikah için istediğim elbiseyi bulamadığımdan kendim çizip dikmiştim, annem sinirlenmişti,en güzel gününde kendi diktiğin elbiseyi mi giyiceksin diye, gördüğünde çok şaşırmıştı..:))) aaahhh ahhh çok güzel günlermişşş... sormak istediğiniz sorular varsa bu süreçle ilgili büyük bi zevkle cevaplarım... hatta görmek istediğiniz şeyler varsa fotolarını da yükleyebilirim... herkese çoookk kolay gelsin...

nişanlı mızlar sizde benim gibimisiiz yaa nişanlandığımdan beri elim kolum tutmuyor ne iş yapıyorum ne yemek hiç bişey yapmak istemior canım üstümde bir ağırlık var sürekli bunalıyorum nişandan önce böle değildim ben yaa sizdede oldumu böle
buarada lisetey beni de eklermisiniz 25 ağustosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…