bennnnnde 30 haziran gününe tarih aldımmm . hepimize hayırlı olsun kızlar.
yepyenı bı hayat bızı beklıooo..Ben şimdiden ewden nasıl ayrılıcam modlarına gırdım bıle :)
kızlar gelinliğim bu ama bu hali ile olmayacak tabi bu üstümdeki çook byük geldiyüzümü gözümü gizlemek hiç istemezdim ama malesef kötü niyetli insanlar da var diye kapattım.zanlı gibi oldu biraz ama olsun artık Eki Görüntüle 351668
teşekkürler kızlarbu fotoda alttan ve tekli tarlatan var (adı tarlatan olmayabilir yanlış hatırlamıyorsam adı buydu) ama ben daha kabarık istiyorum 3 lülerlen yapılacak kalçanın az altındanbaşlanıcak, daha kabarık olucak,birde burada topuklu falan yok çizmelerim var altımda ayakkabı ile daha iyi olur diye düşünüyorum
benımde 8 eylul cadılar
tatlı kedı sen nerdesınnn yaaa
Ayyy 8 eylül he hadi hayirlisiiiiiiiii
CanimmmyenidenDogdum buralardayimda eskisi kadar sık ugrayamiyorum hem is yerindeki islerden hemde hazirliklardan dolayi.. hazirliklar hizlandi telas telas yapiyoruz bu aralar ev gezmeleri sıklastirdik ne zormus ya begenmek, daha gezmeye baslamadan bi göz oda olsun yeter bize diyordumda isin asli öyle olmuyormus herseyi düsünüyosun is ciddiye binince
sen neler yapiyosun aldin mi biseyler yoksa son zamanlarda? evde durumlar nasil canim?
bu ay ceyız namına tupper harıcınde bısey almadık
nısandan sonra salon tutucaz
koltukları alıcaz
yatak odasını alıcaz
evde durumlar fena degıl allaha sukur bakalım bundan sonra nasıl olucak
sızın dugun ne zamandı
ben daha bızım ıcın ev erken dıyorum temmuz gıbı bakarız yada hazıranda bakar temmuzda tutarız
gunaydın bu arada herkeze
kızlar benm düğünümde 8 temmuzda inş. beyaz eşyalar tamam mobilyayı alcz marttada inş. ahyırlsıısyla evimize gireris her hafta bişey çıkıyoooo
ewt cnm ya her yer öle bi görsen yok şuna bakalım yok şunu alalım gecen hafta led tvlere baktık karar verdik biraz fiyatının inmesini bekliyrum i,nş. inince onu alcz araştırma içindyeiz mobilyalar bellide alınmaya gidilcek pazarlık yapılcak modelini filan begendik yani söz konusu paar işte paran bol olck yaaa offf daraldım yine
canımmmm daha yeni gördüm yazını.çok saol cevapladığın için,dediğin yerlere bakıcam.ALLAH hayırılısıyla tüm gelinlere kolaylıklar versin,her işleri rast gitsin.AMİİNNNNN
merhabalar kızlar. size gelinlik çamaşırlarından en uygun bulduklarımdan koyuyorum şekerler. bence gelinlik altında en iyi duranlar bunlardır. en iyi modellerden en kötüye doğru sıralıyorum::
Eki Görüntüle 291217
Eki Görüntüle 291218
Eki Görüntüle 291219
Eki Görüntüle 291220
Eki Görüntüle 291221
Eki Görüntüle 291222
benımde 8 eylul cadılar
tatlı kedı sen nerdesınnn yaaa