- 18 Ağustos 2011
- 708
- 3
Gelinciklerim lütfen yardımm yardımm yardımmmm:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/camasir-makineleri/506025-lg-f1479fds-camasir-makinesi.html
kızlar gelinliğim bu ama bu hali ile olmayacak tabi bu üstümdeki çook byük geldiyüzümü gözümü gizlemek hiç istemezdim ama malesef kötü niyetli insanlar da var diye kapattım.zanlı gibi oldu biraz ama olsun artık Eki Görüntüle 351668
kızlar gelinliğim bu ama bu hali ile olmayacak tabi bu üstümdeki çook byük geldiyüzümü gözümü gizlemek hiç istemezdim ama malesef kötü niyetli insanlar da var diye kapattım.zanlı gibi oldu biraz ama olsun artık Eki Görüntüle 351668
ewet çok sessizmiş. direct drive motor sayesinde diğer makinalar gibi kayış fln yokmuş, sessiz çalışıomuş, sallanmıyormuş sıkarken fln.. fiyat da uygun, 1500 tl ye buldum.. bosch 1750 tl flndı, ama lg deki bazı özellikler onda yoktu.. herşeyden önce 10 yıl motor garantisi var lg'de.. servisi internet sitesinde sadece belli şehirlerde var görünüyor ama bursada da varmış, satıcı adresini verdi.. Ama hala kararsızım, bosch ağır basıyor:26: kullanan birilerini bilmeyince, lg ye ikna olamıyorumCanım günaydın Ben daha almadım ama LG Düsünüyorum En sessiz calısan O oldugu için Fiyat olarakta uygun Ama Servisi hakkında hiç bilgim yok
kuzummm benimmm peri kızı gibi olmuşsunnn maşallahkızlar gelinliğim bu ama bu hali ile olmayacak tabi bu üstümdeki çook byük geldiyüzümü gözümü gizlemek hiç istemezdim ama malesef kötü niyetli insanlar da var diye kapattım.zanlı gibi oldu biraz ama olsun artık Eki Görüntüle 351668
ewet çok sessizmiş. direct drive motor sayesinde diğer makinalar gibi kayış fln yokmuş, sessiz çalışıomuş, sallanmıyormuş sıkarken fln.. fiyat da uygun, 1500 tl ye buldum.. bosch 1750 tl flndı, ama lg deki bazı özellikler onda yoktu.. herşeyden önce 10 yıl motor garantisi var lg'de.. servisi internet sitesinde sadece belli şehirlerde var görünüyor ama bursada da varmış, satıcı adresini verdi.. Ama hala kararsızım, bosch ağır basıyor:26: kullanan birilerini bilmeyince, lg ye ikna olamıyorum
kuzummm benimmm peri kızı gibi olmuşsunnn maşallah
Gelinciklerim lütfen yardımm yardımm yardımmmm:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/camasir-makineleri/506025-lg-f1479fds-camasir-makinesi.html
Evet şans işi gerçekten.. ben de pek şanslı biri olduğumu söyleyemicem maalesef:26: bendeki şansla en iyisinde bile problem çıkabilir yaniCanım benim LG alacagım modeli 800 falan
Beyaz esyaya sans işi diyorlar ben bu keleme hiç anlam veremesemde
Benim şansım Nişanlım tamir konusunda cok becerikli herseyi tamır ediyor gecen gün bizim camasır makinası bozuldu servis heldi 25tl aldı birsey bulamadı Nişanlım 10 dakkada halletti
Bence içine sineni al
evet bosch gerçekten iyi, tecrübeyle sabittir.. sanırım lg'ye kanmayacağımcnm ben bosch aldık hepsini bakalım çok araştırdık en iyisi bosh dediler bzide bosh aldık sbnin tercihin
merhaba kızlar siteye yeni üye oldum bende 2012 geliniyim allah izin verirse 25 ağustosta düğünüm var sizlere kendimi çok yakın hissettim
Allah tamamına erdirsin,ilk şu tavsiyede bulunayım çok yer dolaşmayın,ben kışlahan'da 2-3 gelinlikçi gezdim nevrim döndübir yerde çok beğendiğiniz olursa hemen alın,bizde öyle yaptık hala inanamıyorum zaten:) çok şükür...Halil İşlerin olduğu cadde'deki gelinlikçilere bak derim,kışlahanda da Samsun'lu bir abla işçiliği çok iyi hemde uygun gelinlikleri,ben buradan almasaydım o ablaya diktiricektim:)Darısı tez vakitte başınıza inşALLAH...
kızlar sevdıcegıme dogum gununde hedıye alamıyorum :S
sıpsevdi kagıtlarından budlum painte kestım kendı benzer resımlerımızıe kesıp bırlestırdım slayt yapmayı dusunuyorum
merhaba kızlar siteye yeni üye oldum bende 2012 geliniyim allah izin verirse 25 ağustosta düğünüm var sizlere kendimi çok yakın hissettim
hayırlısı olsun canım :) bende 26 ağustos geliniyim benim kınam yakılırken sen gelinliklerle olucaksın demek
hosgeldin güzellik hayirlisi olsun bizde seni kendimize cok yakin hissettik