2012' de yazın evlenecekler

kızlar gelinliğim bu ama bu hali ile olmayacak tabi bu üstümdeki çook byük geldi yüzümü gözümü gizlemek hiç istemezdim ama malesef kötü niyetli insanlar da var diye kapattım.zanlı gibi oldu biraz ama olsun artık

Maşallah canım Gelinligin cok güzel sende cok güzelsin inceciksin boyunda uzun cok yalışmış

Ne güzel saçlarin varmis gülsencim tü tü masAllah !

Modeldeki resimde alti daha kabarik duruyordu acaba su dairelerden mi var ki kizda? Sende de olcak mi canim hafif kabarik olsa alti daha güzel durcak sanki. Ama genel olarak çok güzel bi seçim yapmissin :)

Güle güle giymek nasip olsun insAllah

teşekkürler kızlar bu fotoda alttan ve tekli tarlatan var (adı tarlatan olmayabilir yanlış hatırlamıyorsam adı buydu) ama ben daha kabarık istiyorum 3 lülerlen yapılacak kalçanın az altındanbaşlanıcak, daha kabarık olucak,birde burada topuklu falan yok çizmelerim var altımda ayakkabı ile daha iyi olur diye düşünüyorum

Canım günaydın Ben daha almadım ama LG Düsünüyorum En sessiz calısan O oldugu için Fiyat olarakta uygun Ama Servisi hakkında hiç bilgim yok
ewet çok sessizmiş. direct drive motor sayesinde diğer makinalar gibi kayış fln yokmuş, sessiz çalışıomuş, sallanmıyormuş sıkarken fln.. fiyat da uygun, 1500 tl ye buldum.. bosch 1750 tl flndı, ama lg deki bazı özellikler onda yoktu.. herşeyden önce 10 yıl motor garantisi var lg'de.. servisi internet sitesinde sadece belli şehirlerde var görünüyor ama bursada da varmış, satıcı adresini verdi.. Ama hala kararsızım, bosch ağır basıyor:26: kullanan birilerini bilmeyince, lg ye ikna olamıyorum

kuzummm benimmm peri kızı gibi olmuşsunnn maşallah

bınlerce yorum yazdımda hıc bırı cıkmadıya nasıl sınırlıyım suandaaaaa

Canım benim LG alacagım modeli 800 falan
Beyaz esyaya sans işi diyorlar ben bu keleme hiç anlam veremesemde
Benim şansım Nişanlım tamir konusunda cok becerikli herseyi tamır ediyor gecen gün bizim camasır makinası bozuldu servis heldi 25tl aldı birsey bulamadı Nişanlım 10 dakkada halletti
Bence içine sineni al

Evet şans işi gerçekten.. ben de pek şanslı biri olduğumu söyleyemicem maalesef:26: bendeki şansla en iyisinde bile problem çıkabilir yani
senin şansın ise servisinin hep yanında olması

cnm ben bosch aldık hepsini bakalım çok araştırdık en iyisi bosh dediler bzide bosh aldık sbnin tercihin
evet bosch gerçekten iyi, tecrübeyle sabittir.. sanırım lg'ye kanmayacağım
Aslında şöyle birkaç yıl LG kullanmış birini biliyor olsam içim rahat edecek de... yok işte

merhaba kızlar siteye yeni üye oldum bende 2012 geliniyim allah izin verirse 25 ağustosta düğünüm var sizlere kendimi çok yakın hissettim

hayırlısı olsun canım :) bende 26 ağustos geliniyim benim kınam yakılırken sen gelinliklerle olucaksın demek

Dediğiö gibi dün neredeyse herkeze laf yetıstırdım ama yorumların cıkmadı acayıp uyuz oldum
gulşen ; gelınllıgın cok guzel ben orum yazarken sen daha eklememıstın kendın gıymıs halını goguslerı nasıl duruyor dıyecektım
guzel durmus cok dekoltelı gıbı duruyordu bırde omuz askıları degısıkmı? bana oyle geldıde
gelınlıgını aldınn cok heycanlısındırrr ohhh ohhh
aam da erken degılmıı bız daha hıc bakmıyoruz

hicran ; sen ev alana kadar kaynananlarlamı oturucaksın

canımmmm daha yeni gördüm yazını.çok saol cevapladığın için,dediğin yerlere bakıcam.ALLAH hayırılısıyla tüm gelinlere kolaylıklar versin,her işleri rast gitsin.AMİİNNNNN

kızlar sevdıcegıme dogum gununde hedıye alamıyorum :S
sıpsevdi kagıtlarından budlum painte kestım kendı benzer resımlerımızıe kesıp bırlestırdım slayt yapmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…