2012' de yazın evlenecekler

canım bende antalyadayımda daha hiç gelinllik falan bakmadım benimde eylül gibi olucak düğünüm inşallah nerden baktın canım gelinliğine bende bakmaya başlıyım yavaş yavaş?

Allah tamamına erdirsin,ilk şu tavsiyede bulunayım çok yer dolaşmayın,ben kışlahan'da 2-3 gelinlikçi gezdim nevrim döndü bir yerde çok beğendiğiniz olursa hemen alın,bizde öyle yaptık hala inanamıyorum zaten:) çok şükür...Halil İşlerin olduğu cadde'deki gelinlikçilere bak derim,kışlahanda da Samsun'lu bir abla işçiliği çok iyi hemde uygun gelinlikleri,ben buradan almasaydım o ablaya diktiricektim:)Darısı tez vakitte başınıza inşALLAH...

herkese merhaba .. Eşya alan arkadaşlara bişey sormak istiyorum . Eviniz belli mi kendi eviniz mi ? Biz kirada olucağımız için eşya bakamıyoruz hiç panik yapıyorum bende aceleye gelicek istediğim gibi olmıcak diye ..

Eki Görüntüle 349185 Eki Görüntüle 349186 Eki Görüntüle 349187 Eki Görüntüle 349188

Kızlar bunları aldım bugun
Uğur böcekli notlukları arkadaşlarıma hediye edeceğim
Çok güzeller canım
kına kutularını ne kadara aldın, ben de onlardan dağıtabilirim belki de:26:

kızlar kımse yokmuuuu
sultan biz buradayız kuzum asıl sen nerelerdesiiii? kayboldun ortalardan... Şafak kaççç?

bennnnnde 30 haziran gününe tarih aldımmm . hepimize hayırlı olsun kızlar.
yepyenı bı hayat bızı beklıooo..Ben şimdiden ewden nasıl ayrılıcam modlarına gırdım bıle :)
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...

panik yapma, bizim kendi evimiz ama hala bişey alamıyoruz pek.. ben kendime göre bişeylerimi almaya çalışıyorum işte:26:

kızlar günaydın gelinliğimi aldım allaha şükür:)))
gülşenimmmm kuzummm hayırlı olsunn, güle güle giyy tatlımmm foto istiyorummmm

panik yapma canım beğendikten sonra 1 gnlük iş almak,o kadar çok model varki heryerden en az 1 model beğeniyo insan zaten,bizimde kendi evimiz olucak daha eşya almadık.

Herkesciklere selam olsun

Nasilsiniz kizlar yaa özledim burayiii ugrayamaz oldum

yeni gelen arkadaslar hepinizede hayirli olsun, mutlulugunuz daim olsun insAllah

sağol deryawım :)) kendi üstümdeki halini yarın atabilirim nişanlım akşam yollucak bilgisayarıma :) ama model olarak şu Eki Görüntüle 350835

Hayirli olsun gülsencim cok cok cok güzel bi gelinlik.. Alt tarafini bende böyle model istiyorum satenleri hiiiç begenmiyorum ama bakalim gidip deneyince alirim falan büyük konusmayim

ama gerçekten çok çok hos ya masAllah! ayakkabida aldin mi? gelinlikcilerde oluyor dimi ayakkabi ?

Canım Ben köseli aldım her eve olur heralde salonda dösemiyecegim
Nasipse dügünde takılanlarla ev alacagız :44: Dügünden 1 ay sonra en gec evim olcak:44:
Tül perdeyi halıyı evi aldıktan sonra alacagım birde tv ünütesi alacanım 2-aysonra alırım heralde Anlayacagım benim durum karma karışık:44:

sağol canım yaa :)) bende çok beğendim çok zarif.ayakkabı pek yoktu orada başka yerden bakıcaz ama benim ayaklarımda kemik çıkıntısı var nişanda çok zorlandım topuklu ile,platformu falan çok yüksekti gerçi nişanda ,nasıl birşey alıcam hiç bilmiyorum nişanlımda çok uzun boylu mecbur topuklu giyicem önerisi olan varmı kızlar ne tarz ayakkabılar daha rahat olur

Canim dolgu topuk tavsiye ederim kesinlikle cok rahat olur.. benimde ayni sekilde sorunum var her topukla rahat edemiyorum ama dolgu topuk bi baska :) bide ön tarafida hafif yüksek olsun ki cok fazla topukluda yürüyormus gibi hissetme

sağol deryawım :)) kendi üstümdeki halini yarın atabilirim nişanlım akşam yollucak bilgisayarıma :) ama model olarak şu Eki Görüntüle 350835
GÜLŞENİMMM çok kibar çok şık, sana da müthiş yakışır bu.. çok beğendim.. güle güle giy inşallah

selam kıydın nikahı gelmez oldun ayol

gülşenim dolgu topuklar, ya da dolgu olmasa da ön platformu yüksek olanlar oldukça rahat oluyor, ama tabi deneyip görmen lazım kuzum:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/alyans-taki/505910-beklenen-tektas-geldii.html
kızlaaar cumartesi sözüm olduuuuuuuuuuubunu kocişim hediye etti
gülşenim hayrlı olsun kıdemli olmuşun
uyy finduğuuummm tekrar maşallah diyeyim saa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…