canım bende antalyadayımda daha hiç gelinllik falan bakmadım benimde eylül gibi olucak düğünüm inşallah nerden baktın canım gelinliğine bende bakmaya başlıyım yavaş yavaş?
Kızlarrrr balayımızı da ayarladık, çok heyecanlıyım:)
Voyage Belek Golf&Spa
Balayı paketini aldık. İnşallah güzel geçer
Çok güzeller canımEki Görüntüle 349185 Eki Görüntüle 349186 Eki Görüntüle 349187 Eki Görüntüle 349188
Kızlar bunları aldım bugun
Uğur böcekli notlukları arkadaşlarıma hediye edeceğim
sultan biz buradayız kuzum asıl sen nerelerdesiiii? kayboldun ortalardan... Şafak kaççç?kızlar kımse yokmuuuu
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...bennnnnde 30 haziran gününe tarih aldımmm . hepimize hayırlı olsun kızlar.
yepyenı bı hayat bızı beklıooo..Ben şimdiden ewden nasıl ayrılıcam modlarına gırdım bıle :)
panik yapma, bizim kendi evimiz ama hala bişey alamıyoruz pek.. ben kendime göre bişeylerimi almaya çalışıyorum işte:26:herkese merhaba .. Eşya alan arkadaşlara bişey sormak istiyorum . Eviniz belli mi kendi eviniz mi ? Biz kirada olucağımız için eşya bakamıyoruz hiç panik yapıyorum bende aceleye gelicek istediğim gibi olmıcak diye ..
gülşenimmmm kuzummm hayırlı olsunn, güle güle giyy tatlımmmkızlar günaydın gelinliğimi aldım allaha şükür:)))
kızlar günaydın gelinliğimi aldım allaha şükür:)))
Hayırlı olsun canım nasıl bir gelinlik aldın
herkese merhaba .. Eşya alan arkadaşlara bişey sormak istiyorum . Eviniz belli mi kendi eviniz mi ? Biz kirada olucağımız için eşya bakamıyoruz hiç panik yapıyorum bende aceleye gelicek istediğim gibi olmıcak diye ..
sağol deryawım :)) kendi üstümdeki halini yarın atabilirim nişanlım akşam yollucak bilgisayarıma :) ama model olarak şu Eki Görüntüle 350835
herkese merhaba .. Eşya alan arkadaşlara bişey sormak istiyorum . Eviniz belli mi kendi eviniz mi ? Biz kirada olucağımız için eşya bakamıyoruz hiç panik yapıyorum bende aceleye gelicek istediğim gibi olmıcak diye ..
sağol deryawım :)) kendi üstümdeki halini yarın atabilirim nişanlım akşam yollucak bilgisayarıma :) ama model olarak şu Eki Görüntüle 350835
Herkesciklere selam olsun
Nasilsiniz kizlar yaa özledim burayiii ugrayamaz oldum
yeni gelen arkadaslar hepinizede hayirli olsun, mutlulugunuz daim olsun insAllah
Hayirli olsun gülsencim cok cok cok güzel bi gelinlik.. Alt tarafini bende böyle model istiyorum satenleri hiiiç begenmiyorum ama bakalim gidip deneyince alirim falan büyük konusmayim
ama gerçekten çok çok hos ya masAllah! ayakkabida aldin mi? gelinlikcilerde oluyor dimi ayakkabi ?
sağol canım yaa :)) bende çok beğendim çok zarif.ayakkabı pek yoktu orada başka yerden bakıcaz ama benim ayaklarımda kemik çıkıntısı var nişanda çok zorlandım topuklu ile,platformu falan çok yüksekti gerçi nişanda ,nasıl birşey alıcam hiç bilmiyorumnişanlımda çok uzun boylu mecbur topuklu giyicem önerisi olan varmı kızlar ne tarz ayakkabılar daha rahat olur
GÜLŞENİMMM çok kibar çok şık, sana da müthiş yakışır bu.. çok beğendim.. güle güle giy inşallahsağol deryawım :)) kendi üstümdeki halini yarın atabilirim nişanlım akşam yollucak bilgisayarıma :) ama model olarak şu Eki Görüntüle 350835
selamHerkesciklere selam olsun
Nasilsiniz kizlar yaa özledim burayiii ugrayamaz oldum
yeni gelen arkadaslar hepinizede hayirli olsun, mutlulugunuz daim olsun insAllah
Hayirli olsun gülsencim cok cok cok güzel bi gelinlik.. Alt tarafini bende böyle model istiyorum satenleri hiiiç begenmiyorum ama bakalim gidip deneyince alirim falan büyük konusmayim
ama gerçekten çok çok hos ya masAllah! ayakkabida aldin mi? gelinlikcilerde oluyor dimi ayakkabi ?
gülşenim dolgu topuklar, ya da dolgu olmasa da ön platformu yüksek olanlar oldukça rahat oluyor, ama tabi deneyip görmen lazım kuzum:26:sağol canım yaa :)) bende çok beğendim çok zarif.ayakkabı pek yoktu orada başka yerden bakıcaz ama benim ayaklarımda kemik çıkıntısı var nişanda çok zorlandım topuklu ile,platformu falan çok yüksekti gerçi nişanda ,nasıl birşey alıcam hiç bilmiyorumnişanlımda çok uzun boylu mecbur topuklu giyicem önerisi olan varmı kızlar ne tarz ayakkabılar daha rahat olur
uyy finduğuuummmhttp://www.kadinlarkulubu.com/alyans-taki/505910-beklenen-tektas-geldii.html
kızlaaar cumartesi sözüm olduuuuuuuuuuubunu kocişim hediye etti
gülşenim hayrlı olsun kıdemli olmuşun
selamkıydın nikahı gelmez oldun ayol
kızlar günaydın gelinliğimi aldım allaha şükür:)))
Deryacim nettin yaaa masumum da masumum
di mi nerommm, ben de benzettim sanki, çok güzel kiii, zaten kısçelerimiz de çok güzelll maşallahhhhayırlı olsun kuzummmmm beğendimmm valaaaa
özomunkiyle aynı mı bu