- 18 Ağustos 2011
- 708
- 3
Bunu görmüştüm Gelinlik 21'e eklemişti fotoları güzel canım
ben nereden aldıgımı hatırlayamadım canım boydan fotosunu arayayım canım tesekkürederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu görmüştüm Gelinlik 21'e eklemişti fotoları güzel canım
Kına bizim evin önunde olacak bos bir alan var
Kına gecesi için kıyafet rengine karar veren varmı arkadaslar Ben ucuk renkleri seviyorum:44:
kırmızı sevmeyen biri olarak kesinlikle kırmızı giyinmeyeceğim..misafirleri karşılarken koyu mavi bir elbise ,sonrasında yine gece mavisi bindaaalı en son eğlence kısmında karikatürlü tişört ve toz pembe tülden oluşan kabarık kısa bir etek düşünüyorum =)
Bende çok kırmızı seven biri değilim ama Eki Görüntüle 348317 bu elbiseyi gördükten sonra aşık oldum...
Hiç kırmızı renk giyen biri değildim gittim kendime kırmızı bir elbise aldım giydim herkeste çok yakıştırdı.
Ten rengim ve saçımda bu modeldeki gbi yakışacağını umuyorum
canım bende kırmızıyı sevmem hiç kullanmadıgım renktir ama gercekten Bu elbise cok güzel sen bu elbiseyimi aldın canım bu arada Cok teşekkürederim fotoraflar için ben de bu modeli yaptırayım en iyisi o kız bu nişanlıgı nerden buldu acaba
Cok teşekkürler
Ben bunu diktircem canım Nisan gibi çünkü şuan bir diyet programındayım 10 Kilo kadar verdikten sonra diktircem
Canım nasıl bi kilo verme programı merak ettim:44:
Bende bende bendeee bu yaz evlenenlerdenimm
12 temmuz kinam 14 temmuz dugunum var insallah
eteklerii çok güzel ya tam ben istediğim gibi ama ben şifon kumaştan istiyorum bu tül sanırımm
Hayırlı olsun canım
Canım ben tül seviyorum ucuş ucuş olsun istiyorum bu renk ne oluyor acaba
Hayırlı olsun canım
Canım ben tül seviyorum ucuş ucuş olsun istiyorum bu renk ne oluyor acaba
Eki Görüntüle 349185 Eki Görüntüle 349186 Eki Görüntüle 349187 Eki Görüntüle 349188
Kızlar bunları aldım bugun
Uğur böcekli notlukları arkadaşlarıma hediye edeceğim
Çok teşekkür ederim hepinizeeee
yeni katılanlar var, hoşgeldiniz kkızlar aramıza,hayırlı olsun inşallah
Yenidendoğdum canım el emeği masrafsız bir şey yapabilirsin ,detay ya da örnek istersen faceden buluşak
merhaba cnm.. benim düğünüm 14 haziran ve şu an sadece düğün salonunmuz hazır çeyzlerim hazır eşya işinde hala çok kararsızz. anladım kadarıyla antalyalasın gelinliğe nerelerde baktını söleye bilirmisin bende antalyadayım ama düğünm zonguldakta olucak gelinlimi burdan almak istiyorum bu haft çıkıp bakma istiyorum artk... çok heycanlıyım bi okadarda sıkıntılı ((((