2012' de yazın evlenecekler

kırmızı sevmeyen biri olarak kesinlikle kırmızı giyinmeyeceğim..misafirleri karşılarken koyu mavi bir elbise ,sonrasında yine gece mavisi bindaaalı en son eğlence kısmında karikatürlü tişört ve toz pembe tülden oluşan kabarık kısa bir etek düşünüyorum =)

Kına bizim evin önunde olacak bos bir alan var
Kına gecesi için kıyafet rengine karar veren varmı arkadaslar Ben ucuk renkleri seviyorum:44:

Bende çok kırmızı seven biri değilim ama bu elbiseyi gördükten sonra aşık oldum...
Hiç kırmızı renk giyen biri değildim gittim kendime kırmızı bir elbise aldım giydim herkeste çok yakıştırdı.
Ten rengim ve saçımda bu modeldeki gbi yakışacağını umuyorum

canım bende kırmızıyı sevmem hiç kullanmadıgım renktir ama gercekten Bu elbise cok güzel sen bu elbiseyimi aldın canım bu arada Cok teşekkürederim fotoraflar için ben de bu modeli yaptırayım en iyisi o kız bu nişanlıgı nerden buldu acaba
Cok teşekkürler

Ben bunu diktircem canım Nisan gibi çünkü şuan bir diyet programındayım 10 Kilo kadar verdikten sonra diktircem

Çok teşekkür ederim hepinizeeee

yeni katılanlar var, hoşgeldiniz kkızlar aramıza,hayırlı olsun inşallah

Yenidendoğdum canım el emeği masrafsız bir şey yapabilirsin ,detay ya da örnek istersen faceden buluşak

el emeği neler yapabiliriz banada yardımcı olabilirmisin

bennnnnde 30 haziran gününe tarih aldımmm . hepimize hayırlı olsun kızlar.
yepyenı bı hayat bızı beklıooo..Ben şimdiden ewden nasıl ayrılıcam modlarına gırdım bıle :)

Kızlar Halil İşleri biliyorsanız onun sırasında nazmiye moda evi var ilk beğendiğim yer orasıydı,ama aldığımız yer oranın ilerisinde gaye ya da gayem gelinlik var oradan aldık,güzel modeller var:)Birde kışlahan da samsunlu bir abla var,gelinlikçi onunda işçiliği çok iyi ve aldığım yere göre daha uygun fiyatla dikiyor:)))Biz aldığımız yerden almasaydık o ablaya diktiricektim:) Tez vakitte haberlerinizi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…