- 31 Ekim 2011
- 2.602
- 1
cok kotu deıgl
mal mulk var ancak butun daırelerde tadılat yaptılar
200-300 degıldır herhalde 1000 lıralık bısı dusunuyolar bence ama sorucam tabı tam ne dusunuyolar
cok kotu deıgl
mal mulk var ancak butun daırelerde tadılat yaptılar
200-300 degıldır herhalde 1000 lıralık bısı dusunuyolar bence ama sorucam tabı tam ne dusunuyolar
kime ne takcaz? dugundemı nısandamı? damadama ?
benım cevabım vahım olacak yaw herhalde
eve bı gıdım bı anacımla babacımla konusum dunku tartısmadans onra hala ne dıyolar bakalımmm
eve bı gıdım bı anacımla babacımla konusum dunku tartısmadans onra hala ne dıyolar bakalımmm
Gelinlik olayınıda anlatayım
Gelinlik cok büyük hayalim ben diktirmek istemiyorum bunu herkes bilir begendigimi alacagım 3-5bin ne olursa olsun
Gökhanada ilk günden beri söylüyorum
Neyse ben bi begendim2100 gökhan bunu söylemiş
İlla tanıdıkları varmıs ona bakın ya diktirmek istemiyorum illa ona bakın komsu kızları oradan 3cünü 900 halletmiş anlatamadım
Gittim begenecegim artık begendim diyeyim dedim nişanlımda kaporayı verdi gecti sagolsun nişanlım benden yana
Komsu kızı diyokı sende istedigin elbiseyi diktir diyo yok diyo ben alacagım diktirme iyi olmuyo Şaka gibi
Set konusu bile acılmadı setten zarar edilirmiş ya siz bi istiyormusun diye sorun yok set olayıda acılmadan kapandı
Güle güle kullan canım
Canım biz pek agdetlere uymuyoruz kendimize göre yapıyoruz
Biz dügünden sonra takıları bozduracagız set alsam Cok zarar ederim sevniyorumda Gecen hafa içi gümüş birset begenmiştim dünde nişanlıma gösterecegktim ben baktıktan 5dakka sonra satılmısGümüş set bile 275tl Şaştım kaldım ya Hersey cok pahalı
Canım bence İyi düsünmüssün bende Bilezikte aileme yardım edecegim kaynanamlar 2000 aldı tanesini annemlerde ondan alsın istiyorum Biz satıp takıları dügün sonrası nasipse ev alacagız Nekadar cok olursa okadar iyi olur
kızlar herkese merhaba .. Benim düğünümde 13 Temmuz 2012 :) bolca okudum burda yazılanları bazı yorumlarda panikledim yetiştiremicem herkes her işi halletmiş diye bazılarında bayaa önden gidiyorum sanırım dedim :) Hepimize kolay gelsin yorucu ve stresli bi dönem ama herşeye rağman çok güzel :)
Nişanım 29 Ocakta oldu şimdi dinlenme sürecindeyim nişan öncesi bayaa stres yaptım çünkü .. Nişanım salonda oldu ve 250 kişilikti tam bir düğün provası oldu anlıcağınız . Düğünüm eşimin memleketinde olacağı için böyle bi nişan yaptık .
Takıları ailemde eşimin aileside nişanda taktı düğünde aynılarını tekrar takıcaz takı işim halloldu yani ..
Gelinlik için çok acele etmiyorum kilo alıp veren biri değilim ve gelinlik almak nişanlık almaktan daha kolay bence .. Zaten ne olursa olsun kendimizi prenses gibi hissedicez ve detayları sadece biz farkedicez :) Mayıs ayı gibi bakmayı düşünüyorum ..
Evimiz kira olucak o yüzden çok önceden tutamayız Mayıs ayında düşünüyoruz 2 ayda eeşyalar ve beyaz eşyalar alınıcak .
Düğün yerimiz ayarlandı
ÇEyiz hazırlıklarında da çok hızlı gitmiyorum şu an aldıklarımı saklıcak yerim bile yok annemlerin taşınma durumu var ordan oraya savrulmasınlar diye :) Küçük ev aletlerimi , nevresim takımlarımı , yatak örtümü aldım .Yemek takımları çkb ve ıvır zıvırlar kaldı .
ÇOk mu yavaş gidiyorum ?????
Kızlar 15 temmuz da düğünüm veee dün gelinliğimi aldık:)) Aslında hiç aklımda yoktu tesadüfen bir yerde beğendim,güya ona bakmaya gittik,biraz ilerisinde başka bir mağaza vardı vitrinini beğenmedim nişanlım içeri girmek için ısrar edince girdik,meğer fotograf çekip aynı modellerden yapılıyormuş diye kadın bilerek vitrine çok da güzel olmayan modelleri koyuyormuş,kadın tek model olduğunun garantisini veriyor...Neyse bir tane baktık ve çok beğendik nişanlım hiç çıkarma diyecekti neredeyse,kafamda tasarladığım gibi olmadı ama daha güzeli oldu...Çok iyi oldu birde kpss telaşım var çünkü benimyazın sıcağında Antalya da gelinlik için dolaşmaktansa şimdiden aldık.Darısı almayanların başına:)))))
Kızlar 15 temmuz da düğünüm veee dün gelinliğimi aldık:)) Aslında hiç aklımda yoktu tesadüfen bir yerde beğendim,güya ona bakmaya gittik,biraz ilerisinde başka bir mağaza vardı vitrinini beğenmedim nişanlım içeri girmek için ısrar edince girdik,meğer fotograf çekip aynı modellerden yapılıyormuş diye kadın bilerek vitrine çok da güzel olmayan modelleri koyuyormuş,kadın tek model olduğunun garantisini veriyor...Neyse bir tane baktık ve çok beğendik nişanlım hiç çıkarma diyecekti neredeyse,kafamda tasarladığım gibi olmadı ama daha güzeli oldu...Çok iyi oldu birde kpss telaşım var çünkü benimyazın sıcağında Antalya da gelinlik için dolaşmaktansa şimdiden aldık.Darısı almayanların başına:)))))
anlamadım neden böyle soylemıs kıCanım ben sana bi dün yaşadıgımı anlatayım
Birhafta nişanlimla görüsemedik neyse 11 de kahvaltıya geldi askere gidecek kardesi var bizimle 1de görüsmek istiyormus neyse ben sanıyorum sevgilisiyle tanıştıracak
Gökhanın moral cok bozuk anladım birsey var söylemiyor aldım teli msj okudum 23 yasındaki kardesi neler yazmiş
Bizde akıl yokmus Ailesi salonu tutmus bize evin kapılarını acmış da biz napıyormusuzda elimizi cebimize atmıyormusuz
Okurken aglamaya basladım okadar üzüldümki
9 yıldır ben kendi paramı kazanıyorum Ben kendi erkek kardesimden böyle terbiyesizlik görmedim
Masraf olmasındiye heryere yürüyoruz
Sözde kıyafetim alındı 125 tlye 60tl ayakkabı yüzügüm en uydurugundan 2 günde ezildi
50tlde para takıldı
2 bilezik alındı onlarda bana takılmadı
Napayım nişanlımın sucune simdi ona kızsam Gitti kardesiyle konustu ama ben cok üzüldüm ben okadar sıkarken masraf olmasın diye düsünürken
İnan canım sorun etsek okadarcok sorun olacak sey varki ben salonda dösemeyecegim
Sadece ev almak kaynanamın alt katına girmemeye bakıyorum onları seviyorum ama
Ne olursa olsun kendi ailen gibi olmuyor
gelınlık ıstedıgın olmalı o ayrı mesele bende dıktırmelerın uymadıgını buradakı topıklerde cok gordum anca angaryası olmayan sırf tul ustude tas ıslemesı olursa aynısı olabılır senın gıbıyım guvenememGelinlik olayınıda anlatayım
Gelinlik cok büyük hayalim ben diktirmek istemiyorum bunu herkes bilir begendigimi alacagım 3-5bin ne olursa olsun
Gökhanada ilk günden beri söylüyorum
Neyse ben bi begendim2100 gökhan bunu söylemiş
İlla tanıdıkları varmıs ona bakın ya diktirmek istemiyorum illa ona bakın komsu kızları oradan 3cünü 900 halletmiş anlatamadım
Gittim begenecegim artık begendim diyeyim dedim nişanlımda kaporayı verdi gecti sagolsun nişanlım benden yana
Komsu kızı diyokı sende istedigin elbiseyi diktir diyo yok diyo ben alacagım diktirme iyi olmuyo Şaka gibi
Set konusu bile acılmadı setten zarar edilirmiş ya siz bi istiyormusun diye sorun yok set olayıda acılmadan kapandı
banamı dedın cnaımın ıcıÜzülüyorum ama beni sevdiklerini biliyorum bende oldugu kadar olsun diyorum diger türlü
Nişanlımda cokbunalıyor birbirimizi cok kırıyoruz
İki eşye için degmez önümüzde koca ömür var daha neler alınır ödenir Gelinlik ömürde birkere giyiliyor
Gelinligim iştedigim gibi olduyaArtık digerleri olsada olur olmasada Bunları sana anlatıyorum cünkü sen kafana cok takıyorsun canım takma:13:
para varsa hepsı hallolur canım ama almakta yarar var ne kalmıs suracıktakızlar herkese merhaba .. Benim düğünümde 13 Temmuz 2012 :) bolca okudum burda yazılanları bazı yorumlarda panikledim yetiştiremicem herkes her işi halletmiş diye bazılarında bayaa önden gidiyorum sanırım dedim :) Hepimize kolay gelsin yorucu ve stresli bi dönem ama herşeye rağman çok güzel :)
Nişanım 29 Ocakta oldu şimdi dinlenme sürecindeyim nişan öncesi bayaa stres yaptım çünkü .. Nişanım salonda oldu ve 250 kişilikti tam bir düğün provası oldu anlıcağınız . Düğünüm eşimin memleketinde olacağı için böyle bi nişan yaptık .
Takıları ailemde eşimin aileside nişanda taktı düğünde aynılarını tekrar takıcaz takı işim halloldu yani ..
Gelinlik için çok acele etmiyorum kilo alıp veren biri değilim ve gelinlik almak nişanlık almaktan daha kolay bence .. Zaten ne olursa olsun kendimizi prenses gibi hissedicez ve detayları sadece biz farkedicez :) Mayıs ayı gibi bakmayı düşünüyorum ..
Evimiz kira olucak o yüzden çok önceden tutamayız Mayıs ayında düşünüyoruz 2 ayda eeşyalar ve beyaz eşyalar alınıcak .
Düğün yerimiz ayarlandı
ÇEyiz hazırlıklarında da çok hızlı gitmiyorum şu an aldıklarımı saklıcak yerim bile yok annemlerin taşınma durumu var ordan oraya savrulmasınlar diye :) Küçük ev aletlerimi , nevresim takımlarımı , yatak örtümü aldım .Yemek takımları çkb ve ıvır zıvırlar kaldı .
hayırlı olsun ınsallah ıstedıgın gıbı olur gelınlıgın canımKızlar 15 temmuz da düğünüm veee dün gelinliğimi aldık:)) Aslında hiç aklımda yoktu tesadüfen bir yerde beğendim,güya ona bakmaya gittik,biraz ilerisinde başka bir mağaza vardı vitrinini beğenmedim nişanlım içeri girmek için ısrar edince girdik,meğer fotograf çekip aynı modellerden yapılıyormuş diye kadın bilerek vitrine çok da güzel olmayan modelleri koyuyormuş,kadın tek model olduğunun garantisini veriyor...Neyse bir tane baktık ve çok beğendik nişanlım hiç çıkarma diyecekti neredeyse,kafamda tasarladığım gibi olmadı ama daha güzeli oldu...Çok iyi oldu birde kpss telaşım var çünkü benimyazın sıcağında Antalya da gelinlik için dolaşmaktansa şimdiden aldık.Darısı almayanların başına:)))))
Kızlarrrr balayımızı da ayarladık, çok heyecanlıyım:)
Voyage Belek Golf&Spa
Balayı paketini aldık. İnşallah güzel geçer
merhaba kızlar benimde düğünüm haziranda hepiniz güzel duygularınızı bahsetmişsiniz ama ben bu mutlu duygularımı yaşayamıyom sebebide evlenme tarihim yaklaştıkça içime hüzün dolması cidden çok zormuş anne babadan ayrılmak bu günlerimi nasıl atlatıcam kızlar ya sizlerde böyle şeyler hissediyomusunuz
kızlar herkese merhaba .. Benim düğünümde 13 Temmuz 2012 :) bolca okudum burda yazılanları bazı yorumlarda panikledim yetiştiremicem herkes her işi halletmiş diye bazılarında bayaa önden gidiyorum sanırım dedim :) Hepimize kolay gelsin yorucu ve stresli bi dönem ama herşeye rağman çok güzel :)
Düğün yerimiz ayarlandı
Kızlarrrr balayımızı da ayarladık, çok heyecanlıyım:)
Voyage Belek Golf&Spa
Balayı paketini aldık. İnşallah güzel geçer
merhaba kızlar benimde düğünüm haziranda hepiniz güzel duygularınızı bahsetmişsiniz ama ben bu mutlu duygularımı yaşayamıyom sebebide evlenme tarihim yaklaştıkça içime hüzün dolması cidden çok zormuş anne babadan ayrılmak bu günlerimi nasıl atlatıcam kızlar ya sizlerde böyle şeyler hissediyomusunuz
anlamadım neden böyle soylemıs kı
yanı ne beklıyolar sızden
gelınlık ıstedıgın olmalı o ayrı mesele bende dıktırmelerın uymadıgını buradakı topıklerde cok gordum anca angaryası olmayan sırf tul ustude tas ıslemesı olursa aynısı olabılır senın gıbıyım guvenemem
set konusunu onlar sıze sormadılarmı?
banada kuyumcuda sordukları ıcın ben setsız olmaz dedım
yanı bılezıgımı bozabılırım ama dugune gıttıımde ustumde setım olsun ısterım
banamı dedın cnaımın ıcı
buarada bılezıkler kıme tkaıldı ?
para varsa hepsı hallolur canım ama almakta yarar var ne kalmıs suracıkta
hayırlı olsun ınsallah ıstedıgın gıbı olur gelınlıgın canım
bende huzun yok
stres var