2012' de yazın evlenecekler

cok tesekkur ederım canım ınsallah bır gelsede o nısan gunu atlatsak yahuu
ınsallah cnaım ınsallah bıter cunku dusun dusun nereye kadar bakıyorum bazı nısanlı arkadaslarıma bır gıydıklerını bır daha gormuyorum gıysı almaya yetısemıyorumkı
hala daha bana nısan yuzugu 300 tutar dıyolar
yarın olmadı karıtmdan cekıcem bıraz baktım 750 den asagıya alabılcekmısız gıbıme gelmıyor sızler kaca aldınız alyanslarınızı

şu butun yuku omuzları alma demısın ya sanırım ben onu coktan yaptımda bende kaca boluneyım arkadas aldıgım maas bellı gıderım bellı napcam bılmıyorum
corap bence yakısmıyor gelınlıgın altından bellı oluyor ne oldugu alta ben gıymeyı dusunuyorum
bıde gelınlere kıpkırmızı rujuda yakısmıyorum hey bıde sac rofle ıse
canım hangi ayda düğünün?? Gün belli mi belli ise yer biran önce bakın çünkü yer kalmıyor

bızde nısandan sonra tutucaz salonu hayırlısıyla

selam kızlar.bende hayırlısıyla yazın evlenicem.ama ne balayı ne gelinlik..düğün yerine bile karar vermedik daha.

Canım bende cok takıyordum Önemsedigim için ama Olmuyorsa birseyler kendimize nekeder sıkıntı yaparsak yapalım olmuyor.:44:
Bu hafta kaç gün nişanlımlar tartıştık onapsın maaşlar belli hersey ateş pahası bende buraktım olacagı kadar olsun Birbirimizden daha önemlidegilya
Sende kendine cok sitres yapma canım Oolur hersey hayırlısıyla
Ayrılıkların %85 bu dügün öncesi dönemde oluyormus Gelinligini istedigin gibi aldır gerisini salla :13:Yani ben öyle yaptım

[SUB][/SUB]
saol cnmben sarı altın seviyorum ama normalde böyle durmuyo resimden olsa gerekbenimki daha normal sarı ve biraz daha kalın

Canım dügünde takacaksın dimi ben set aldırmayacagım nişanlim 3lü kücük setlerden alacak hatıra olsun diye ben inci takmak istiyorum ama takı konusunda cok krarasızım :44:

İlk kez hesapladım kaç günüm var diye, 135 gün...bişey kalmamış. 19 hafta sonu...
Zaten işten güçten bişeye bakamıyorum hafta içi, bu durumda fazla da zaman kalmamış görünüyor... inş biter şu hazırlık dönemi sorunsuzca, ama bakıyorumda yapılacak ne kadarda çok şey var...

çok yakışır kankama

[SUB][/SUB]

Canım dügünde takacaksın dimi ben set aldırmayacagım nişanlim 3lü kücük setlerden alacak hatıra olsun diye ben inci takmak istiyorum ama takı konusunda cok krarasızım :44:

evet cnm düğünde takıcam bu aldığım altın setibir tanede kayınvalidem elmas set aldı iki set aldım yani

merhaba kızlar
pazartesı pazartesı hıc cekılmıcek blıyorum
hafta sonu takıları aldık
yuzukler 590 tl tuttu
oradan bı rahatladım
bılezıgım ıstedıgım gıbı
setım ıstedıgım gıbı olmadı malesef
pahalı geldı bence normal fıyat ıdı epey uyguna baska bı set aldık begendıgımın da ıncesı aslında bu aldıgımdan bujiterilerde satılıyo su yolu seklınde taslı o kadar
neyse
sımdıkı gundem su
1500 lıra tuttu bılezık aılem bızım suan elimiz sıkıcık biz sana o kadar takamayız hedıyelık takcıaz dıyolar
baya olmaz hayır dedım
yok ıste bılmıyosun durum baya kotu fılan dedıler onu bunu yaptırcaz sunu sunu yapıcaz hıc dusunmuyomusun dıyolar
acaba ustunu benmı denklesem?
ayıp olur mahcup oluruz dıye dusunuyorum :S

evet cnm düğünde takıcam bu aldığım altın setibir tanede kayınvalidem elmas set aldı iki set aldım yani

Güle güle kullan canım

sizin adetleriniz nasıl bilmiyorum cnm ama bizim buralarda gelin setsiz olmuyoama sen bilirsin sevmiyosan almasanda olur

Canım biz pek agdetlere uymuyoruz kendimize göre yapıyoruz
Biz dügünden sonra takıları bozduracagız set alsam Cok zarar ederim sevniyorumda Gecen hafa içi gümüş birset begenmiştim dünde nişanlıma gösterecegktim ben baktıktan 5dakka sonra satılmıs Gümüş set bile 275tl Şaştım kaldım ya Hersey cok pahalı

Canım bence İyi düsünmüssün bende Bilezikte aileme yardım edecegim kaynanamlar 2000 aldı tanesini annemlerde ondan alsın istiyorum Biz satıp takıları dügün sonrası nasipse ev alacagız Nekadar cok olursa okadar iyi olur

Canım üstünü tamam tamamla da seninde durumun sıkışık kendini kasma bu kadar bırak olduğu kadar neden mahcup olcaksın
Sen zaten herşeyi en uygun şekilde aldırmışsın
aileninde olsa yaparlar
Sende elini dara sokma
Benim Nişanda evde oldu diye set takılmadı düğünde takılcak
2Bilezik taktılar 5000 Tl almışlardı 2 tane
Annemde Kolye taktı Kalın bir zincir şeklinde ve küpe
Babam Çeyrek taktı
Sonuçta evde olcak sizin adet nasıl bilmiyorum ama bizde evde olduğu zaman hatta sadece erkek tarafı takar takıyı
Evde olduğu içinde çok takım param olmadı
500 Tlde para takmıştı gelenler

valla bızdede sızdekı gıbı ama onlarda oyle degıl malesef annesı bızım taraftan takılanalrla nısandan sonra 2 tane bılezık da alırsın dedıler
bende en son aıleme bılezık almayın kelepce alın dedım
bılmıyorum sınırlenıyorumda onlarada haksızlıkmı edıyorum dersınız?
zaten bana gorede her ıkı taraf oldukca mınımumda gıttı yanı ne bılım her ıkı taraf ıcınde soyluyorum mısal bızımkıler mekan tutmadılar kar
bohca yapılmadı
onlarda aynı sekılde bohca yok ve sadece nısan ayakkabım alındı cantamı ben kendım aldım
aıleme nasıl davranmam gerek bılemıyorum

bırde set olmadan olmaz bende ev almayaı dusunuyorum ama setsız olacagınıda dusunmuyorum

Set bozdurunca çok para eden birşey değil eğer bozdurcam diye düşünüyosan onun yerinede bilezik aldırsaydın.
Canım kelepçe bilezikle hemen hemen aynı fiyat
ayrıca nişandan sonra takılanlar kıza kalır istediğini yapar
Ben o 500 Tl çeyiz taksidime vermiştim kimsede bana ne yaptın demedi.
Bence ailene çok yüklenme ellerinde olsa alırlar kızlarından esirgeyecek değiller ya
Taksınlar hediyelik bilezik ne olcak ki üzülme lütfen

ya sankı konu olacak gıbı ıste lafı edılır gıbıme gelıyor
tabı ıstedıgımı yapıcam takılarımlada bılemedım ya
bende kırıldım heıdyelık yapıcaz demelerıne
hemen ıkıncı oldugu ıcın dusundm ılkınde cok boldu
ama hepsı cocuk tedavısıne gıtmıstı
o yuzden bı ofkemı cıkarıyolar benden dıye dusunuyorum
setıde bozmayı dusunmuyorum canım ben , set kalır bılezıklerı bozarım artık
annemde nısandan sonra hepsını bırlestırır normal bılezıklerınden alırsın dedı
hcı duymadım kızın aılesının farklı hedyelık takmasını garıp geldı bana yanı

Canım ailenin durumu cokmu kötü hediyelik 200-300 falan dimi

Canım İmitasyon taksınlar sende erkek tarafına söylemezsin Eşinde söylemez Kimsede laf yapamaz:44:

Canım ailenin durumu cokmu kötü hediyelik 200-300 falan dimi

cok kotu deıgl
mal mulk var ancak butun daırelerde tadılat yaptılar
200-300 degıldır herhalde 1000 lıralık bısı dusunuyolar bence ama sorucam tabı tam ne dusunuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…