- 18 Ağustos 2011
- 708
- 3
biz beyaz eşyayı aldık mobilyayı alcz bu hafta yada sonraki haftalarda mart nisan gibi işte bende süpürge ararştırıyorum bosh alcm süpürgemide fırınımıda alcm geriye perde tül ıvırı zıvır kaldı mobilyalarıda aldıkmı çoğu tamam salonumuz felan tutuldu borçları nasıl ödüyecez die düşünyorumofff offffffffffff
tvyi ben alcam aşkım çok sıkıştı garibim ev kredisi var 2 ay kaldı annesigilin de bitecek şükür martta bizde kirada oturcz hayırlısı orçlar bittince ancak önce borçlar biteydi herşey kolay olck inş. yaa
cANIM O SICACIK MEMLEKET BURAKILIPTA GİDİLİRMİ
bizdede aynen oyle canım sosyal falıyet yok
dısarıda ıkı cay ıcıyoruz o kadar
nısanlımın kredı kart borclarını aılesı bılmıyor
bılmedıkce bu parasını napıyo dıyolar
soylemekmı gerek bılemedım
bılmıyorum benımde odemem cok odemesıne yardım etmelımıyım dıye dusundum bı sende yazınca
Naber 2012de evlenecekler?Benide aranıza alır mısınız?
kımset bu ısler cnaım benım 2.evliliğim...ah cnmmal bendende okadar 1 senedir git gel git gel ant. zong. arsı su yolu yaptım ama ne oldu hiç bişey şuan ortada hiç bişey yok çok sıkıntıya giriorum kredi sıkıntısı bizdede var... fazla zaman kalmadı çıldırcak gibiyim kızlar.. çok zor gerçekten ( nişanlımın tarafından kimsede ilgilenim annemi aramıyorlar bide sanki dul kadın alıyolra nişanlımında arası iyi değil babasıyla adamın umrumda değil baya canım sıkkın yani ( allah hepimizin sonunu hayır etsin dicek bişe bulamıyorum artık
bence otelde kalmak harıka fıkır gece kusumm :)
bizde dün aldık sonunda takımısoguk su iceyim paraların ustunee şaka şaka
ama gördümki erkekler bizim kadar duyarlı degıller hanı bu butceye uyarmı su uyarmırahatlar aslında aılecek gıdılseydı gorurdu o şaka yapıyorumm
ucuz degıl pahalıda degıl makul bısıler aldık
ama bı yerde adamın gostedıgı pantolon ceket 800 tl
bildiğiniz gönlü kaydı benide aldı bi stres
zor yanı zorrrr
biraz gezıneyım gelıcem gene
Kıyamam canım başka sehremi gideceksin
kımset bu ısler cnaım benım 2.evliliğim...