2012' de yazın evlenecekler

canım Allah yardımcın olsun... Borç bi şekilde ödenir, dert etme tatlım, ama ailenin böyle yapması üzücü olmuş gerçekten.. elbiseni de çok beğendim gerçekten, bu üsteki daha kabarık olana benzer bi modeli ben de kına için bakmıştım burda...
Güle güle giy inşallah, sana da çok yakışmış maşallahh :nazar::nazar:
cok tesekkur ederım canım ınsallah bır gelsede o nısan gunu atlatsak yahuu
canım benimm..aynen benimde öyle çok borcum varki daralıyorum..anlıyorum seni,ama öyle yada böyle ödeniyor bitiyor.canını sıkma allah yardımcı oluyor bir şekilde.ailenin yaptığına da üzüldüm oysa mutluluğu asıl şimdi hak ediyorsun..neyse sen onlara aldırma onlar ileride mutlu huzurlu yuvanı görünce bu yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu anlayacaktır..elbisen de süper :) zaten fiziğin çok uygun çok güzel olacağına inanıyorum :KK19:herşey gönlünce olsun :KK54:
ınsallah cnaım ınsallah bıter cunku dusun dusun nereye kadar bakıyorum bazı nısanlı arkadaslarıma bır gıydıklerını bır daha gormuyorum gıysı almaya yetısemıyorumkı
hala daha bana nısan yuzugu 300 tutar dıyolar
yarın olmadı karıtmdan cekıcem bıraz baktım 750 den asagıya alabılcekmısız gıbıme gelmıyor sızler kaca aldınız alyanslarınızı

Haklisin galiba canim cidden kimsenin pek okudugunu sanmiyorum :) bakalim belkide klasik yazar olayi bitiririm :KK1:
bende bu duvakları begenıyorum ama cok sıkı bır topuzun ustune yakıstırmıyorum

canim borçlar Allahin izniyle yavas yavas ödenir. hele bi evleninde herseyin yerine oturdugunu görceksin. Bu güzel günlerini kendine zehir etme :KK20:
50-100 tl 'ye nisan yüzügü mü olurmus ya ömür boyu takicaksiniz off ne kadar sacma davraniyor bazen insanlar yaa :KK50:

Rengini çok sevdim bi sarisina yakisan en güzel renklerden biri :nazar::nazar: Masallah canim.. Bence kurdeleyi takma onsuz daha güzel olcaktir eminim.

söz yuzuklerı denen yuzukler olur anca
babam gıdıp bı kuyumcuya soracakmıs ankı fazla para alıp gerısını cebıme atacak kadar vıcdansız sanıyolar benı
aksam gene bu sohbet var evde ıcım sıkılıyo

Eki Görüntüle 343164 ben bu saç modelini çok begenmistim gelinlik21'in facebook sayfasinda gördüm. Ince tasli bir taçla birlikte çok yakisir bence :)

Canım benim yüzügümde ucuz işe basladım 2 günsünra ezildi:KK43: Üzüldüm ama Napalım olmayınca alınmıyor o ara bizde cok sıkıntılıydık nişanlimla
Paramız olunca aynısının içi dolgulusunu alacagız Sende üzülme bosver aldıklarını alsınlar Anlatsan anlamazlar
Sonra istedigin gibi birsey alırsın ben birkere alacagım birdaha çıkarmayacagım degiştirmeyecegim diyordum :KK17: Hatta o yüzden düz alyans aldın:KK30:
Ama napayım Bosver canım hersey yoluna girer yeterkii üzülme takılma Birde bütün yükü omuzlarına alma:13:
şu butun yuku omuzları alma demısın ya sanırım ben onu coktan yaptımda bende kaca boluneyım arkadas aldıgım maas bellı gıderım bellı napcam bılmıyorum
ayyy ben şu saç ve duvaktan istiyorum işte aynen böyle istiyorum düğünümde saçımıııı çok istiyorum hemde ,sıkı bir topuz üstten duvağım olucak kuğu gibi salınıcak arkamdan artık kaç metre olur bilemiyorum
bende sade bir makyaj yapmayı düşünüyorum ve kırmızı bir rujj off çok istiyorum yaa
hayallerim depreşti
straplez bir gelinlik belden aşağıya doğru inicek çok kabarık olucakk içinde kendimi kraliçe gibi hissedicemmm
:KK31::KK31:
ha tabi sade beyaz ayakkabılarımı ve beyaz jartiyer çorabımı unutmayayım:KK31::KK31::KK31:
corap bence yakısmıyor gelınlıgın altından bellı oluyor ne oldugu alta ben gıymeyı dusunuyorum
bıde gelınlere kıpkırmızı rujuda yakısmıyorum hey bıde sac rofle ıse :KK1:
canım hangi ayda düğünün?? Gün belli mi belli ise yer biran önce bakın çünkü yer kalmıyor

bızde nısandan sonra tutucaz salonu hayırlısıyla En Büyük TÜRKİYE

selam kızlar.bende hayırlısıyla yazın evlenicem.ama ne balayı ne gelinlik..düğün yerine bile karar vermedik daha.

cok tesekkur ederım canım ınsallah bır gelsede o nısan gunu atlatsak yahuu

ınsallah cnaım ınsallah bıter cunku dusun dusun nereye kadar bakıyorum bazı nısanlı arkadaslarıma bır gıydıklerını bır daha gormuyorum gıysı almaya yetısemıyorumkı
hala daha bana nısan yuzugu 300 tutar dıyolar
yarın olmadı karıtmdan cekıcem bıraz baktım 750 den asagıya alabılcekmısız gıbıme gelmıyor sızler kaca aldınız alyanslarınızı

şu butun yuku omuzları alma demısın ya sanırım ben onu coktan yaptımda bende kaca boluneyım arkadas aldıgım maas bellı gıderım bellı napcam bılmıyorum

corap bence yakısmıyor gelınlıgın altından bellı oluyor ne oldugu alta ben gıymeyı dusunuyorum
bıde gelınlere kıpkırmızı rujuda yakısmıyorum hey bıde sac rofle ıse :KK1:

bızde nısandan sonra tutucaz salonu hayırlısıyla En Büyük TÜRKİYE

Canım bende cok takıyordum Önemsedigim için ama Olmuyorsa birseyler kendimize nekeder sıkıntı yaparsak yapalım olmuyor.:44:
Bu hafta kaç gün nişanlımlar tartıştık onapsın maaşlar belli hersey ateş pahası bende buraktım olacagı kadar olsun Birbirimizden daha önemlidegilya
Sende kendine cok sitres yapma canım Oolur hersey hayırlısıyla
Ayrılıkların %85 bu dügün öncesi dönemde oluyormus :KK50: Gelinligini istedigin gibi aldır gerisini salla :13:Yani ben öyle yaptım:KK24:

[SUB][/SUB]
saol cnm:KK16:ben sarı altın seviyorum ama normalde böyle durmuyo resimden olsa gerek:KK9:benimki daha normal sarı ve biraz daha kalın:KK34:

Canım dügünde takacaksın dimi ben set aldırmayacagım nişanlim 3lü kücük setlerden alacak hatıra olsun diye ben inci takmak istiyorum ama takı konusunda cok krarasızım :44:

İlk kez hesapladım kaç günüm var diye, 135 gün...bişey kalmamış. 19 hafta sonu...
Zaten işten güçten bişeye bakamıyorum hafta içi, bu durumda fazla da zaman kalmamış görünüyor... inş biter şu hazırlık dönemi sorunsuzca, ama bakıyorumda yapılacak ne kadarda çok şey var...

ayyy ben şu saç ve duvaktan istiyorum işte aynen böyle istiyorum düğünümde saçımıııı çok istiyorum hemde ,sıkı bir topuz üstten duvağım olucak kuğu gibi salınıcak arkamdan artık kaç metre olur bilemiyorum
bende sade bir makyaj yapmayı düşünüyorum ve kırmızı bir rujj off çok istiyorum yaa
hayallerim depreşti
straplez bir gelinlik belden aşağıya doğru inicek çok kabarık olucakk içinde kendimi kraliçe gibi hissedicemmm
:KK31::KK31:
ha tabi sade beyaz ayakkabılarımı ve beyaz jartiyer çorabımı unutmayayım:KK31::KK31::KK31:

çok yakışır kankama :KK48:

[SUB][/SUB]

Canım dügünde takacaksın dimi ben set aldırmayacagım nişanlim 3lü kücük setlerden alacak hatıra olsun diye ben inci takmak istiyorum ama takı konusunda cok krarasızım :44:

evet cnm düğünde takıcam bu aldığım altın seti:KK16:bir tanede kayınvalidem elmas set aldı iki set aldım yani:KK39:

merhaba kızlar
pazartesı pazartesı hıc cekılmıcek blıyorum
hafta sonu takıları aldık
yuzukler 590 tl tuttu
oradan bı rahatladım
bılezıgım ıstedıgım gıbı
setım ıstedıgım gıbı olmadı malesef
pahalı geldı bence normal fıyat ıdı epey uyguna baska bı set aldık begendıgımın da ıncesı aslında bu aldıgımdan bujiterilerde satılıyo su yolu seklınde taslı o kadar
neyse
sımdıkı gundem su
1500 lıra tuttu bılezık aılem bızım suan elimiz sıkıcık biz sana o kadar takamayız hedıyelık takcıaz dıyolar
baya olmaz hayır dedım
yok ıste bılmıyosun durum baya kotu fılan dedıler onu bunu yaptırcaz sunu sunu yapıcaz hıc dusunmuyomusun dıyolar
acaba ustunu benmı denklesem?
ayıp olur mahcup oluruz dıye dusunuyorum :S

evet cnm düğünde takıcam bu aldığım altın seti:KK16:bir tanede kayınvalidem elmas set aldı iki set aldım yani:KK39:

Güle güle kullan canım:KK16:

sizin adetleriniz nasıl bilmiyorum cnm ama bizim buralarda gelin setsiz olmuyo:KK9:ama sen bilirsin sevmiyosan almasanda olur
:KK16:

Canım biz pek agdetlere uymuyoruz kendimize göre yapıyoruz
Biz dügünden sonra takıları bozduracagız set alsam Cok zarar ederim sevniyorumda Gecen hafa içi gümüş birset begenmiştim dünde nişanlıma gösterecegktim ben baktıktan 5dakka sonra satılmıs :KK43: Gümüş set bile 275tl Şaştım kaldım ya Hersey cok pahalı

merhaba kızlar
yuzukler 590 tl tuttu
oradan bı rahatladım
bılezıgım ıstedıgım gıbı
pahalı geldı bence normal fıyat ıdı epey uyguna baska bı set aldık begendıgımın da ıncesı aslında bu aldıgımdan bujiterilerde satılıyo su yolu seklınde taslı o kadar
neyse
sımdıkı gundem su
1500 lıra tuttu bılezık aılem bızım suan elimiz sıkıcık biz sana o kadar takamayız hedıyelık takcıaz dıyolar
baya olmaz hayır dedım
yok ıste bılmıyosun durum baya kotu fılan dedıler onu bunu yaptırcaz sunu sunu yapıcaz hıc dusunmuyomusun dıyolar

Canım bence İyi düsünmüssün bende Bilezikte aileme yardım edecegim kaynanamlar 2000 aldı tanesini annemlerde ondan alsın istiyorum Biz satıp takıları dügün sonrası nasipse ev alacagız Nekadar cok olursa okadar iyi olur:KK52:

merhaba kızlar
yuzukler 590 tl tuttu
oradan bı rahatladım
bılezıgım ıstedıgım gıbı
neyse
sımdıkı gundem su
baya olmaz hayır dedım

Canım üstünü tamam tamamla da seninde durumun sıkışık kendini kasma bu kadar bırak olduğu kadar neden mahcup olcaksın
Sen zaten herşeyi en uygun şekilde aldırmışsın
aileninde olsa yaparlar
Sende elini dara sokma
Benim Nişanda evde oldu diye set takılmadı düğünde takılcak
2Bilezik taktılar 5000 Tl almışlardı 2 tane
Annemde Kolye taktı Kalın bir zincir şeklinde ve küpe
Babam Çeyrek taktı
Sonuçta evde olcak sizin adet nasıl bilmiyorum ama bizde evde olduğu zaman hatta sadece erkek tarafı takar takıyı
Evde olduğu içinde çok takım param olmadı
500 Tlde para takmıştı gelenler

valla bızdede sızdekı gıbı ama onlarda oyle degıl malesef annesı bızım taraftan takılanalrla nısandan sonra 2 tane bılezık da alırsın dedıler
bende en son aıleme bılezık almayın kelepce alın dedım
bılmıyorum sınırlenıyorumda onlarada haksızlıkmı edıyorum dersınız?
zaten bana gorede her ıkı taraf oldukca mınımumda gıttı yanı ne bılım her ıkı taraf ıcınde soyluyorum mısal bızımkıler mekan tutmadılar kar
bohca yapılmadı
onlarda aynı sekılde bohca yok ve sadece nısan ayakkabım alındı cantamı ben kendım aldım
aıleme nasıl davranmam gerek bılemıyorum

bırde set olmadan olmaz bende ev almayaı dusunuyorum ama setsız olacagınıda dusunmuyorum

valla bızdede sızdekı gıbı ama onlarda oyle degıl malesef annesı bızım taraftan takılanalrla nısandan sonra 2 tane bılezık da alırsın dedıler
bende en son aıleme bılezık almayın kelepce alın dedım
bılmıyorum sınırlenıyorumda onlarada haksızlıkmı edıyorum dersınız?
zaten bana gorede her ıkı taraf oldukca mınımumda gıttı yanı ne bılım her ıkı taraf ıcınde soyluyorum mısal bızımkıler mekan tutmadılar kar
bohca yapılmadı
onlarda aynı sekılde bohca yok ve sadece nısan ayakkabım alındı cantamı ben kendım aldım
aıleme nasıl davranmam gerek bılemıyorum

bırde set olmadan olmaz bende ev almayaı dusunuyorum ama setsız olacagınıda dusunmuyorum

Set bozdurunca çok para eden birşey değil eğer bozdurcam diye düşünüyosan onun yerinede bilezik aldırsaydın.
Canım kelepçe bilezikle hemen hemen aynı fiyat
ayrıca nişandan sonra takılanlar kıza kalır istediğini yapar
Ben o 500 Tl çeyiz taksidime vermiştim kimsede bana ne yaptın demedi.
Bence ailene çok yüklenme ellerinde olsa alırlar kızlarından esirgeyecek değiller ya
Taksınlar hediyelik bilezik ne olcak ki üzülme lütfen

ya sankı konu olacak gıbı ıste lafı edılır gıbıme gelıyor
tabı ıstedıgımı yapıcam takılarımlada bılemedım ya
bende kırıldım heıdyelık yapıcaz demelerıne
hemen ıkıncı oldugu ıcın dusundm ılkınde cok boldu
ama hepsı cocuk tedavısıne gıtmıstı
o yuzden bı ofkemı cıkarıyolar benden dıye dusunuyorum
setıde bozmayı dusunmuyorum canım ben , set kalır bılezıklerı bozarım artık
annemde nısandan sonra hepsını bırlestırır normal bılezıklerınden alırsın dedı
hcı duymadım kızın aılesının farklı hedyelık takmasını garıp geldı bana yanı

Canım ailenin durumu cokmu kötü hediyelik 200-300 falan dimi

Canım İmitasyon taksınlar sende erkek tarafına söylemezsin Eşinde söylemez Kimsede laf yapamaz:44:

X