- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
cok tesekkur ederım canım ınsallah bır gelsede o nısan gunu atlatsak yahuucanım Allah yardımcın olsun... Borç bi şekilde ödenir, dert etme tatlım, ama ailenin böyle yapması üzücü olmuş gerçekten.. elbiseni de çok beğendim gerçekten, bu üsteki daha kabarık olana benzer bi modeli ben de kına için bakmıştım burda...
Güle güle giy inşallah, sana da çok yakışmış maşallahh
ınsallah cnaım ınsallah bıter cunku dusun dusun nereye kadar bakıyorum bazı nısanlı arkadaslarıma bır gıydıklerını bır daha gormuyorum gıysı almaya yetısemıyorumkıcanım benimm..aynen benimde öyle çok borcum varki daralıyorum..anlıyorum seni,ama öyle yada böyle ödeniyor bitiyor.canını sıkma allah yardımcı oluyor bir şekilde.ailenin yaptığına da üzüldüm oysa mutluluğu asıl şimdi hak ediyorsun..neyse sen onlara aldırma onlar ileride mutlu huzurlu yuvanı görünce bu yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu anlayacaktır..elbisen de süper :) zaten fiziğin çok uygun çok güzel olacağına inanıyorum herşey gönlünce olsun
hala daha bana nısan yuzugu 300 tutar dıyolar
yarın olmadı karıtmdan cekıcem bıraz baktım 750 den asagıya alabılcekmısız gıbıme gelmıyor sızler kaca aldınız alyanslarınızı
Haklisin galiba canim cidden kimsenin pek okudugunu sanmiyorum :) bakalim belkide klasik yazar olayi bitiririm
bende bu duvakları begenıyorum ama cok sıkı bır topuzun ustune yakıstırmıyorum
canim borçlar Allahin izniyle yavas yavas ödenir. hele bi evleninde herseyin yerine oturdugunu görceksin. Bu güzel günlerini kendine zehir etme
50-100 tl 'ye nisan yüzügü mü olurmus ya ömür boyu takicaksiniz off ne kadar sacma davraniyor bazen insanlar yaa
Rengini çok sevdim bi sarisina yakisan en güzel renklerden biri Masallah canim.. Bence kurdeleyi takma onsuz daha güzel olcaktir eminim.
söz yuzuklerı denen yuzukler olur anca
babam gıdıp bı kuyumcuya soracakmıs ankı fazla para alıp gerısını cebıme atacak kadar vıcdansız sanıyolar benı
aksam gene bu sohbet var evde ıcım sıkılıyo
Eki Görüntüle 343164 ben bu saç modelini çok begenmistim gelinlik21'in facebook sayfasinda gördüm. Ince tasli bir taçla birlikte çok yakisir bence :)
şu butun yuku omuzları alma demısın ya sanırım ben onu coktan yaptımda bende kaca boluneyım arkadas aldıgım maas bellı gıderım bellı napcam bılmıyorumCanım benim yüzügümde ucuz işe basladım 2 günsünra ezildi Üzüldüm ama Napalım olmayınca alınmıyor o ara bizde cok sıkıntılıydık nişanlimla
Paramız olunca aynısının içi dolgulusunu alacagız Sende üzülme bosver aldıklarını alsınlar Anlatsan anlamazlar
Sonra istedigin gibi birsey alırsın ben birkere alacagım birdaha çıkarmayacagım degiştirmeyecegim diyordum Hatta o yüzden düz alyans aldın
Ama napayım Bosver canım hersey yoluna girer yeterkii üzülme takılma Birde bütün yükü omuzlarına alma:13:
corap bence yakısmıyor gelınlıgın altından bellı oluyor ne oldugu alta ben gıymeyı dusunuyorumayyy ben şu saç ve duvaktan istiyorum işte aynen böyle istiyorum düğünümde saçımıııı çok istiyorum hemde ,sıkı bir topuz üstten duvağım olucak kuğu gibi salınıcak arkamdan artık kaç metre olur bilemiyorum
bende sade bir makyaj yapmayı düşünüyorum ve kırmızı bir rujj off çok istiyorum yaa
hayallerim depreşti
straplez bir gelinlik belden aşağıya doğru inicek çok kabarık olucakk içinde kendimi kraliçe gibi hissedicemmm
ha tabi sade beyaz ayakkabılarımı ve beyaz jartiyer çorabımı unutmayayım
bıde gelınlere kıpkırmızı rujuda yakısmıyorum hey bıde sac rofle ıse
canım hangi ayda düğünün?? Gün belli mi belli ise yer biran önce bakın çünkü yer kalmıyor
bızde nısandan sonra tutucaz salonu hayırlısıyla