- 2 Şubat 2012
- 45
- 0
başka şehire gelin gidecek arkadaşlar.nikahınız nerde olucak?kendi memlektnzde mi?
evt cnm benim kendi memleketimde şuan antalyadayım zonguldak'a gelin gidicem :) .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka şehire gelin gidecek arkadaşlar.nikahınız nerde olucak?kendi memlektnzde mi?
kızlarr herkese merhaba... düğünüm 14 haziran şuan antalyadaya yaşıyorum ve gelinlik hala bakamadım antalyada olan arkdaşlar nerelerden bakabilecemi sölerlerse çok sevinirim.. çok stres yapıorum kızlar.. hiç bişey istedim gibi olıycakmış gibime geliyor ((( cvplarınızı bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
bizdede aynen oyle canım sosyal falıyet yok
dısarıda ıkı cay ıcıyoruz o kadar
nısanlımın kredı kart borclarını aılesı bılmıyor
bılmedıkce bu parasını napıyo dıyolar
soylemekmı gerek bılemedım
bılmıyorum benımde odemem cok odemesıne yardım etmelımıyım dıye dusundum bı sende yazınca
bizdede aynen oyle canım sosyal falıyet yok
dısarıda ıkı cay ıcıyoruz o kadar
nısanlımın kredı kart borclarını aılesı bılmıyor
bılmedıkce bu parasını napıyo dıyolar
soylemekmı gerek bılemedım
bılmıyorum benımde odemem cok odemesıne yardım etmelımıyım dıye dusundum bı sende yazınca
Ne olcak biizim bu hallerimiz Allah yardımcımız olsun bir evimizi kursak gerisi gelir herhalde..
Allah büyük
Canım biz gecen ay kredi cektik hepsini kapattık
Sonrada ikimiz maaslarımızı birlestirip bütün eksikleri alacaktık karar verdik ama ertisi gün karar degişti ailesi nişanlımın parasıyla altın alacakmıs
İyidedim bende Artık hiç birseye karısmıyorum sadece gelinligin binlirasını verecegim:44: Onlarda nasıl alırsa alsın Ben kendi alacaklarımı alacagım o kendi alacaklarını
Canım sorunsuzca su dügün olsada kurtulsak herkes ayrı düsünüyor
İlla birtaraf sorun ediyor:44:
Aileler....
Hep bir zorluk çıkarıyorlar
Canım ne yapacagımı bilemiyorum bazen
Pazarki terbiyesizlikten sonra gidesim bile gelmiyor siz olsanız napardınız
Nişanlımı kırıyorum bazen İstemeden Bizi kendi halimize buraksalar alırız herseyimizi ama herseye karısılıyor hiç birsey yapıldıgıda yok yaz yaz diyorlar İnsallah ben yanılırım
Canım ne yapacagımı bilemiyorum bazen
Pazarki terbiyesizlikten sonra gidesim bile gelmiyor siz olsanız napardınız
Nişanlımı kırıyorum bazen İstemeden Bizi kendi halimize buraksalar alırız herseyimizi ama herseye karısılıyor hiç birsey yapıldıgıda yok yaz yaz diyorlar İnsallah ben yanılırım
Üzülüyorum ama beni sevdiklerini biliyorum bende oldugu kadar olsun diyorum diger türlü
Nişanlımda cokbunalıyor birbirimizi cok kırıyoruz
İki eşye için degmez önümüzde koca ömür var daha neler alınır ödenir Gelinlik ömürde birkere giyiliyor
Gelinligim iştedigim gibi olduya Artık digerleri olsada olur olmasada Bunları sana anlatıyorum cünkü sen kafana cok takıyorsun canım takma:13:
canım bak takmıyorum dıyosun ama hepımızın gardı dusuyor
kımseyı kırma
belırsızlık zor
ama bırlık olman gereken kısı nısanlın
Canım Yazık onada alma diyorlar birlik olamıyoruz
Paralarımızı birlestirecektik maasımı verecektim simdi altın yapacaklarmıs ben neden vereyim bana takılacak takının parasını
elimi ayagımı cektim Karısmak istemiyorum konusmam konustummuda cok kırıcı olurum ben
Oyuzden uzak durmak bir an önce su dönemi atlatmak istiyorum
boşver cnm kkedindinde çalışıyormusnsun bak amdem istediğin var birazını sen ver vbiraznıda nişanlının ailesi versin miktarını düşük sölersin ailene bile söleme şu kadar aldım diye sonra başına kakıyolaryok söle böle oldu diye gücünüz neye yetiyosa eşyadada öle herşeye canını sıkma sen çok bunalmışmısn kardeşlerede bakma ya aman herkes bi alem bi düğün yapıyosun da işte nelerle senin ne yaptığını ettiğğini gören olmaz
Canım Annem dedi yarısını ben veririm sen üzülme dedi ama duyarsızlıga kızıyorum
Beni komsu kızıyla kıyaslıyo Banane ona alınandan yapılandan
Zaten 2 ayda ödeyecegiz yarısını ben verecegim Karısmasalar herseyimizi yapacagız ama illa karısıyorlar Onlar karısınca ben ilimi ayagımı cektim
Sagolsun nişanlım benden yana arada sini ediyor ama sonunda görüyor herseyi bana hakveriyor
ewt bencede verme banada diyolarki düğünde takılan paralarla mobilya parasını ödüyeceklermiş bende ona vercekmişim hepsini mobilya parasının gider kendi elimle veririm ne alemse anlamadım mobilyacıya valla bu aileler kendilerini uyanık sanıyolar ya aman ben kendim ödeyecek olduktan sonra kendim veririm borcumu ne hikmetse anlayamıyırum yaaa
boşver ya takma aman hepsine kalırsa neler neler valla şu düğün olsada kurtulsam diyorum yani evimde olsam yani eşya ları aldınızmı mobişlya beyaz eşyayı filan yoksa ailesinimi alck onlarıda
Canım Annem benim yatak odamı aldı kücük ev aletlerimide eksigim var ama alıyoruz onlarda alırlar sanırım dügünden sonra takılarla Ev alınacak Borc burakmayacaklar buraksalarda biz ödemeyecegiz:44:
Canım ben sadece oturma odası döseyecegim köseli aldık gerci onada niye aldınız dediler ama
Beyaz esyada buzdolabı erkek evinin alınmadı bende camasırmakinamı almadımdaha ama benim eksigim ondan daha az
Tv tv ünütsesi halı perde alacak gökhan bende mutfagın ve yatak odanın kini yapacagım birde gelinlik alındı salonu onlar ödeyecek :44: cok borc olmasın dügünden sonra ev alacagız diye pek birsey almayacagım