- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
artık safmı cok mu uyanık bılemıcemmarka olarak bilmiyorum canım züccaciyelere gidersen bakarsın belki bulursun.. ben bursada buldum çünkü...
hayırlı olsun, inşallah yetişir işleriniz...
walla canım senin kayınvaliden çok uyanık anladığım kadarıyla, ama sen ondan daha uyanık ol kendini ezdirme... sen bişeyleri yapıosan ya da o senden bazı şeyler bekliyorsa kusura bakmasın ama o da karşılığını fazlasıyla verecek.. Kİ erkek tarafı daha verici olmalıdır kız tarafına göre...
ama kendıne yenı gelın gıbı ev duzdu
benımde hevesım var bende guzel olsun ıstıyorum
bende boyle formalıtelere takılmam ama
ben bısey beklemıyor dıllendırmıyor ısem onlarında buna saygı duyup boyle davranmalarını beklerım
ama bu devırde erkek aılelerı boyle kız aılelerı daha cok verıcı hem bebek oldugundada artık hep kız annelerı bakıyor valla
erkek evlendırmek daha kolay
gecmıse bakamadan hızlı hızlı yazmak ıstıyorum
sanırım bi süredir kendimize vakit ayıramıyoruz
cnm nişan olmadan isteme olayı felan işte bu konuslarda bizde sürekli atrtışıyoduk nişan geçtikten sonra hepsi geçti ama kaynanlara ezdirme yok adet değil şu değil bu değil diyolar kaçmak için sende oğulalrına söle böle böle hiç küseek edecekler die suskunluk yapma yoksa herşeyi kendi bildiklerine göre yapıyolar benmkine sölüyorum valla diyeceğini yapıyo iste ne istersen yok filan derse nie doğurdunuz bunun annesi babası kim de ailesi yapmayacak da de ezdirirsen sonra hep ezilirsin ya biz beyaz eşyaları aldık mesela bişey demdiler seç hangisini istyosan filan dediler neyse ben önceden beğenmiştim aldık eve geldik halasının kızı filan halalar teyzeler biz eşya almadan gelene kadar yerleşmişler saolsunlar meraklılar çok pahalı olmuş diyolar sizene diyecektim sanki onlar ödeyecek. bide çok bilmiş halasının kızı yemek hazırladık işte yedik halasının kıızı 35 yaşında dul muş işte yaklaşıtırmak istemedi beni kaynanamgilde ben yapıyorum filan kendini övdü neyse bulaşık yıkayacakltık ben dedim ben görümcemle yıkarım dedim nese bişey demedi sonra tabaklıları diyorum işte bana diyoki yanlış diyosun diyo bende dayanamadım çatladım artık dedim bizim evde de var bulaşık makinesi salak değilim biliyorum dedi fırt dolandı böle akrabalara da dikkat edin kızlar sonra paşa paşa salonda oturduuu.kalkamadı
cok asırı bunaltıcı
sımdı benımkıne bahsettım bu can sıkıcı seylerden
ınsallah eve soylemez
oda kımse nasıl davrancanı kestıremıyor umarım soylemez .oka sarmaz bu iş..
bide ben laf filan cevıremem cevırmek ıstemem bana ayıp gelıyor ısterımde benımkı ortalıgı tutsun ne bılım gozunu on acsın ne oluyor ne konsuuyoluyor
yoook
ben erkek olsaydım kadına nasıl davranılması gerekgını bılırdım
bıze gelmeden evvel bın kere anenmı babamı uyarıuyorum
ıyı davranın kırcak kucumsucek bısıler soylemeyın uyarıyorum
geldıgındede tetıkte duruyorum bakalım ne konusuluyo dıye
ne bılım oyle ıste