2012' de yazın evlenecekler

ihmal etme şekercim varsa bi şüphen evham yapmak yerine doktora gitmen lazım, çıkmaz zaten inş birşey ama için rahat eder en azından :114:

iyiyim cnm..dişim ağrıyor dr.gitmem gerekli ama hiçte gitmek istemiyorum..bakalım perşembe giderim heralde..bi çok işim var..bense kkda gezip dursayım istiyorum:26:sen neler yaptın bakalım..
sen de git canım dişçiye ihmal etme, benimki de yarım kalmıştı, bi dolgum kalmıştı galiba, onu yaptırmam lazım

cümleten merabayın yavrulaarr

gasommm gördüm seni burdasınnn ... bana şu yaptığın excel listelerinden atar mısınn yyaaa lütfennn

bendee istiyomm bende bendeeee :26::26:
pinkim face ine baktım da mail adresi yoktu orada, elif im senin de mail adresin yok sanırım bende
özelden mail adreslerinizi gönderin kızlar, bendekileri göndereyim size :112:

liste için bilgi veren arkadaşa çok tşk ederim sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum ve de çalışıyorum bakmak zor oluyor ara ara giriyorum.

KÜSME. Biliyorum dargınsın. Sadece onlara değil hayata küs durumdasın. Olsun. Sen yine de küsme. Alınganlık gösterme. O dönem yaşadıklarını, o dönemde bırak. Geleceğe sadece tecrübelerini götürmelisin.

MORALİNİ BOZMA. Biliyorum bir süredir moralin bozuk, suratın asık, keyfin yok, tadın tuzun kalmadı. Ama sana bir kardeşin olarak Mevlana’nın deyimiyle seslenmek istiyorum: “Etme”.

TAKILMA. Aldır ama takılma. Üzül ama kahrolma. Düşün ama yok olup gitme. Sana yanlış yapıldığını düşünüyorsan, devir “geçmişe takılma” devri değil. Devir yanlış yapma devri hiç değil.

GİTME. Gitmek çözüm olsa herkes gitsin. Ama biliyorsun mesele gitmek değil kalmak. Kaçmak değil durmak. Meselenin tam ortasında, hayatın göbeğinde, işlerin içinde olmak.
Dur sana yine Mevlana’dan sesleneyim:
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
Başka bir şehre, başka bir kente meylediyorsun, etme.

SABRET. Sabır çoğu zaman, zamanın anahtarıdır. Biliyorsun, dinin de yarısıdır. Sabreden derviş, muradına bir gün erermiş. Bu dönem geçer, sıkıntılar zamanla hafifler, yok olur. İşte bu dönemlerde sadece sabredenler kazanır.

ŞÜKRET. Sana tavsiyemdir ki, Allah’a dua et. Daha fazla dua et. Hakkında hayırlısını talep et. Ama Mevla’dan ne istersen iste, her verdiğine de koşulsuz şükret. Somurtarak değil, gülerek şükret.

AFFET. Eğer affetmen gerekiyorsa, affetmelisin. Eğer yanlış yaptıklarını düşünüyorsan, hoş görebilmelisin. Bu tavır seni küçültmez. Bilakis büyütür, yüceltir. Affetmenin yüce bir tavır olduğunu nefsine hatırlatabilmesin.

KONUŞMA ve SUSMA. Şimdi diyeceksin ki bu nasıl olacak? Önce çok konuşmayacaksın. Konuşmanın derdine derman olmayacağını unutmayacaksın. Dilsiz ol demiyorum. Ama bu konuda susma hakkını çok fazla kullanmalısın.

AKLINI KULLAN. Son olarak duygusal bir dönemden geçtiğini biliyorum. Yoğun duygular içindesin. Seni şu an beynin değil kalbin yönetiyor. İzin verme, yenilme. Sen her engelde duygularına yenileceksen, çok işimiz var demektir. Bize bu yazıları daha çok yazdırırsın. Aklını kullan, bizi kullan. Ama bizi söyletme.Ve bilmiş ol ki bu kent seni seviyor.

Engin Şahin

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ,,işler çok yoğun kaç gündür bakamıyorum buraya

günaydınnn canımm hoşgeldin.. arada gelin yaaa yalnız bırakmayın bizi

pinkim face ine baktım da mail adresi yoktu orada, elif im senin de mail adresin yok sanırım bende
özelden mail adreslerinizi gönderin kızlar, bendekileri göndereyim size :112:

tamam gasomm atıyorum hemencikinnnn

iyiyim şimdi kuzum da bi sorun var alyanslarım yok alyanslarım derken tektaş ve alyansım annem evi aradı ben işi yok bulamadık akşam eve gidince şeytan aldı götürdü satamadan getirdi yapcam

vayy be çookkkk ama çokk duygulandımmm ki her satırda kendime bi pay çıkardım ama özellikle içinde bulunduğum durum şu;
AKLINI KULLAN. Son olarak duygusal bir dönemden geçtiğini biliyorum. Yoğun duygular içindesin. Seni şu an beynin değil kalbin yönetiyor. İzin verme, yenilme. Sen her engelde duygularına yenileceksen, çok işimiz var demektir. Bize bu yazıları daha çok yazdırırsın. Aklını kullan, bizi kullan. Ama bizi söyletme.Ve bilmiş ol ki bu kent seni seviyor.[/COLOR]

canımmm paylaşımın içinn çokkk saolll çookk iyi geldiii ....

Rica ederim canim. Okuyunca bende sanki direk bana yazilmis gibi hiss ettim. Arada bi silkinip kendimize gelmemiz gerekiyor sanirim. Bu yazi bana da cok iyi geldi :)

offf geçmişi okudum okudum, o kadar alıntı yapıp cwp yazdım, paylaşamadan denetçi geldi, kapatmak zorunda kaldım, poffff:44:
herkese selam tekrar canlar

offf geçmişi okudum okudum, o kadar alıntı yapıp cwp yazdım, paylaşamadan denetçi geldi, kapatmak zorunda kaldım, poffff:44:
herkese selam tekrar canlar

sen geldin ben kaciyorum canim :)

iyisin umarim diger konuda senin begendigin makineleri arastirdim biraz bakarsin sonra..

calisanlara kolay gelsin

kızlar ben hani netten yemek takımı beğenmiştim ya aklıma şey geldi onun kahve fincanları var 6 lı 25 tl ye onu ilk sipariş edeyim eğer porsoleni güzlese onuda sipariş ederim desenleri aynı hem daha hoş olur hemde beğenmessem 100 tl boşuna gitmez sonuçta 1 hafta 100 tl için çalışıyorum

sen geldin ben kaciyorum canim :)

iyisin umarim diger konuda senin begendigin makineleri arastirdim biraz bakarsin sonra..

calisanlara kolay gelsin
iyi diyelim iyi olalım canım napalım işte, şafak saymaya devam
bakarım canım, ben de şimdi araştırıyorum yine, bu haftasonu eğer şeytanın bacağını kırıp çıkabilirsem süpürgemi alayım bari..
Güle güle, görüşürüz

ewet mervoşum, mantıklı tabi ama yemek takımının içinde kahve takımı yok mu? eğer varsa bi sürü aynı fincandan olmuş olcak...
Benim yemek takımımın içinde 6 çay fincanı 6 kahve fincanı var da, senin beğendiğinde de olabilir, bi bak istersen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…