2012' de yazın evlenecekler

bende karmaşık duygular içindeyim tipik bi balık burcu olarak..

annemler damatlarını çok seviyorlar ama benim yaşımda biri var oda nişanlı aynı zmaanda nişanlandık yok ona onu yapmışlar yok buna bunu yapmışlar yok sürekli kayınvalidesi arıormuş gibi anneme laf taşıyorlar ee annemde benim için istiyor aransın sorulsun herşey tam takım yapılsın gibi..

sonra kayınvalidende yemek yiceksiniz snr eve gidiceksiniz kayınvaliden çok fena görümcenin çenesi çocuğu bıkıcaksın..biyandan çalış bi yandan çalışma aklımı allak bullak ettiler..artık hayırlısı diyorum başkada bişey diyemiyorum ama çok dolduruyorlar denmiyorki bak kızım iyi geçin onlar büyükler sen çok ezdirme kendini ama saygısızlıkta etme illa her ailede olur tartışırsınız hemen öyle bırakıcam boşancam gibi düşünmeyin gibi öğütler yok kaynanndan çekiceksin görümcenden bıkıcksın kocanda anasını tutarsa o zman işin iş yandın.gibi kelimelerden çok sıkıldım aklım bin parçaya bölünüyor nişanlım başka hayyler peşinde biizmkinler hayal yıkma peşinde bense hangisi doğru nasıl olur acaba gibi ön yargı ile gidiyorum evlilik yoluna sanırım evlenince herkes bi rahat edicek..evlenme konusu yoksa kmseyi beğenmiyordum evlenmiyormuydum daha şimdide daha farklı laflar anladım illa konuşuluyor ama ben hassasım kaldramıyorum bazen o kadar karamsarlığa düşüyorum ki bu farketmiyorlar..

davetiye isim konusuna gelindi annem üvey baamın adı yazılsın dedi 2 sene baktı diye öz babamı atıcak değilim bende olurmu öyle şey dedim annemde o koltuk parasını vermesin bende o davetiyelrti çatır çatır yakmıyormuyum diyor..herkes kendi menfattini düşünüyor kimse beni düşünmüyor inan arkadaşım yorulduğumu hissedyrum saçlarımdaki beyazlar 2 taneneydi şimdi önlerde beyazlar çoğalmış öyle işte sende hiç karmaşık duygulara girme eğer nişanlımla çok iyi anlaşmasaydık beni mutlu etmeseydi biz ayrılırdık herkes yıkıcı valla onun güçlülüğü sayesinde bu durumdayız

Bencede arkadasim, duyma sana söylenilenleri, baktin mantigina uymuyor kafan rahat degil bosver gitsin.. Nisanlinla paylas herseyi.. Bu hayati siz yasayacaksiniz nisanlinla beraber.. Sen ailesine ve ailene saygida kusur etmeyip he diyip geçtikten sonra nisanlinla iyi olursunuz.. Simdi herkesin agzindan bi laf cikiyor böyle dönemde, inan bana her evde var.. en basiti benim annem surat asiyor oturcagimiz evlere uzakta bakiniyoruz diye ama bizde is yerlerimize yakin olsun trafikle ugrasmayalim diyoruz.. herkesin gönlünü yapmaya calisirsan is senin en mutlu günlerin olmaktan çikiyor gerçekten..

Bencede arkadasim, duyma sana söylenilenleri, baktin mantigina uymuyor kafan rahat degil bosver gitsin.. Nisanlinla paylas herseyi.. Bu hayati siz yasayacaksiniz nisanlinla beraber.. Sen ailesine ve ailene saygida kusur etmeyip he diyip geçtikten sonra nisanlinla iyi olursunuz.. Simdi herkesin agzindan bi laf cikiyor böyle dönemde, inan bana her evde var.. en basiti benim annem surat asiyor oturcagimiz evlere uzakta bakiniyoruz diye ama bizde is yerlerimize yakin olsun trafikle ugrasmayalim diyoruz.. herkesin gönlünü yapmaya calisirsan is senin en mutlu günlerin olmaktan çikiyor gerçekten..
Bende aynı seylerı soylıcem lavantacım
herevde aynı dertler var
benım aılemde hele bı senın sununu goreyım hele bı bununu goreyım senı çiğrenirim diyo annem
oda aşırı baskı
sana nacizane bişi dicem
nişanlınla falan sakın paylaşma bunları cephe alır , sende duysan sende alırsın.. almam zannedersın ama alırsın
ve evlendiğindede ailevi problemleri söyleme çünkü sen gün olur içini dökersin sonra ailene bi saygı gerek oldugunda ok gibi laflarla şoka girersin
erkekleirn hepsi malesef bu şekilde hatta biz kadınlarda.

Bende aynı seylerı soylıcem lavantacım
herevde aynı dertler var
benım aılemde hele bı senın sununu goreyım hele bı bununu goreyım senı çiğrenirim diyo annem
oda aşırı baskı
sana nacizane bişi dicem
nişanlınla falan sakın paylaşma bunları cephe alır , sende duysan sende alırsın.. almam zannedersın ama alırsın
ve evlendiğindede ailevi problemleri söyleme çünkü sen gün olur içini dökersin sonra ailene bi saygı gerek oldugunda ok gibi laflarla şoka girersin
erkekleirn hepsi malesef bu şekilde hatta biz kadınlarda.

Paylas dediklerim, ne yapmak istedigiydi bu evlilik hazirliklari sürecinde.. katiliyorum canim ailevi sorunlar bencede paylasilmasa iyi olur.. sogukluk olabilir sonra, bi laf söylese nisanlin yanlis anlayabilirsin..

Günaydin herkesciklere :)) nasilsiniz iyisinizdir umarim :)

Ooo banada çok yardimci oldun canim benim tesekkür ederimmmm :KK16:

Selammmm hosgeldin, hayirli olsun :KK34:

Günaydin, kendi adima diyeyim iyiyim :KK16: sabah evden bi çiktim karla karsilastim hertaraf bembeyazdi :) yilin ilk kari :)
Güle güle giyin pijamalarin çok tatli :)) sen nasilsin iyimisin?

:KK50: Allah korusun doktora git bir an önce insallah biseyin yoktur kendi kendine pipiriklenme :S

günaydınn tatlımm ... nerde yaşıyorsunn istanbulda yağmur var kar geç gelicek sanırım yne :KK9:

tatlıkedi saol cnm bende iyiyim aslında karışık yaa =)

yenidendoğdum cnm kötü bişey yoktur morealini bozma ama kontrole gitmeyi ihmal etme

lamelifcim ne güzel işte sen kulaklarını tıkamıssın ben tıkayamıyorum öyle bi söylemeleri varki sanki kinayeli sen git teyzen dedi şu dedi bu dedi diceksin bizi mumla arıcaksın gibi kelimeler insanın duymamısı çok zor neyse cnm içimizi ferah tutalım biz iyi olursak hrkes iyi olur
ayrıca aynen cnm stresten öyleyiz bende iyice hassaslaştım kim ne dese saki hepsi kötü söylüyor gibi alınganım yaa

burda hava güneş var ama yağmur yağıyor ne hoş dışası kış olsa bari mayısa kadar havalar ısınsa malu bu yaz geç ısındık

canım galiba stresten ama bu aralaar baya bi yoğun yaşıyorum bunu sabırım havalarında etkisi var :KK5::KK5: Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

yeniden doğdum canım herşey yolundayken bile depresyona girebilrmi insan yani öle bişey olabiliyomu acaba bende depresyonamı girdim kıs yoksam havalardan flan olabilirmi :26::26:

günaydınn tatlımm ... nerde yaşıyorsunn istanbulda yağmur var kar geç gelicek sanırım yne :KK9:

canım galiba stresten ama bu aralaar baya bi yoğun yaşıyorum bunu sabırım havalarında etkisi var :KK5::KK5: Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

yeniden doğdum canım herşey yolundayken bile depresyona girebilrmi insan yani öle bişey olabiliyomu acaba bende depresyonamı girdim kıs yoksam havalardan flan olabilirmi :26::26:

günaydin elifcim :)) fransadayim canim deli gibi kar yagiyor ya :) ah ah istanbulda yilbasina gelsin kar tam zamani olur :))

günaydin elifcim :)) fransadayim canim deli gibi kar yagiyor ya :) ah ah istanbulda yilbasina gelsin kar tam zamani olur :))

hmm canım baya uzaktaymışsın burayada yağmur yağıyo karanlık kasvetli bi hava var yazz gelsinn istiyorumm artıkk kuşlarr çiçeklerr böceklerr cıvıl cıvıl olsun heryer :KK9::KK9:

kızlar selamm,bu başlık kaçıncı sayfada böyle iyi kaynatmışsınız:)bende temmuz geliniyim.geçen ay nişanlandım.şimdilik düğün yeri tutuldu başka bir şey yapmadık daha:)siz ne aşamalardasınız biz hiçbir şey bilmiyoruz ailelerde bilmiyor allaha emanet yapıyoruz bişeyler:) :KK9:

Aramiza hos geldin :) Bende Temmuz geliniyim Allah nasip ederse.

Bu topic gercekten cok güzel ve hos sohbet bir yer. Herkesin ayri bir degeri var yani :nazar:

Salon mu kiraladiniz hayirli olsun ne kadara kiraladiniz? Aksam dügünümü olacak yoksa öglen mi?

Ne ögrenmek istiyorsan sor biz cevaplayalim dilimizin döndügünce :)

Ben sahsen ceyiz hazirligimin büyük bir kismini bitirdim.

Gelinlik ve nikah islemleri eksigimiz. Ayrica ev alinacak.

Mobilya ve beyaz esyamiz da tamam cok sükür.:nazar:

tatlikedi listem isine yaradiysa ne mutlu bana :KK16:

Merhaba kızlarrrr

giremiyorum topiğe işlerim çok yoğunnnn ama aklımdasınızz

tebrik edenlere çok tşk ederimmm... sizlerinn verdigi gücün hakkı yenmezzz ..

elifim hediyeler için son 2 gün benim bir kaç eksiğim daha varr... inşş bu akşam avmye gidip tamamlayacağım onu da ...

hepinizi çok öpüyorum gene geleceğimm :KK52:

hmm canım baya uzaktaymışsın burayada yağmur yağıyo karanlık kasvetli bi hava var yazz gelsinn istiyorumm artıkk kuşlarr çiçeklerr böceklerr cıvıl cıvıl olsun heryer :KK9::KK9:

Eee elif tabiki hersey yolundaykende insan depresif hissedebilir
hep bi ekşin oluncamı kötü olucaz , ben havalara yoruyorum regli dönemine yoruyorum. hani burada kar yagsa daha mutlu olurum veya gün acsa güneş parlasa tepede yada bi 10 gün noel iznimiz olaydı

Kizlar sabaha karsi rüyamda nisanlimin suan yardimci olarak calistigi ikinci isinden maas aldigini gördüm.

Bana parayi elime veriyor al a$kim say bunu diyor.

1400TL sayiyoruz tami tamina ve cok sasiriyoruz neden bu kadar cok diye.

Öyle de uyandim zaten.

Hayirdir insaAllah.

aaaa kizlaaar pasam msj atti simdi aksam seninle cok mühim seyler konusmam lazim diyeeee ne konusacak kiiii :KK53:

ay cok fena merak ettim cevapta vermez simdi...

bisey mi oldu ki acaba :S

aaaa kizlaaar pasam msj atti simdi aksam seninle cok mühim seyler konusmam lazim diyeeee ne konusacak kiiii :KK53:

ay cok fena merak ettim cevapta vermez simdi...

bisey mi oldu ki acaba :S

Hayirdir insallah diyeyim rüyan için :) Allah daha çok versin ki yeni ev kuranlara yardimci olur insAllah :)

Korkma canim hemen belki rüyan çikar :KK1:

Herkese günaydin diyoruumm ve gecmisi okumaya basliyoruuum :)

tünaydınn canımmm :KK9::KK9:
Merhaba kızlarrrr

giremiyorum topiğe işlerim çok yoğunnnn ama aklımdasınızz

tebrik edenlere çok tşk ederimmm... sizlerinn verdigi gücün hakkı yenmezzz ..

elifim hediyeler için son 2 gün benim bir kaç eksiğim daha varr... inşş bu akşam avmye gidip tamamlayacağım onu da ...

hepinizi çok öpüyorum gene geleceğimm :KK52:

yaa nerdesin sen kaç gündürrr :KK5: hediyemi bugün kargo yapıyorum ben çok şükür :KK9::KK9:

Eee elif tabiki hersey yolundaykende insan depresif hissedebilir
hep bi ekşin oluncamı kötü olucaz , ben havalara yoruyorum regli dönemine yoruyorum. hani burada kar yagsa daha mutlu olurum veya gün acsa güneş parlasa tepede yada bi 10 gün noel iznimiz olaydı

ay canım bende regl dönemine giriyorum havalarda malum demekki hepsi üst üste geldi haklısınnn :KK5::KK5: ayy keşkeee 2 güncükte olsa razıyım ben yaaaa :KK5:

lavantammm tatlımmm üzülmeee

önceliklee sabırlı olmalısınn düğün sürecinde herkezde oluyor bunlarrr bende tipik bir balık burcuyum ama bizlerr kendimizi nasıl yönlerdirirsek öyle ilerlerizz

bazı şeyleri duymazdan gelmek daha iyidir... burda sen kararlı olup kendine güvenmelisinn....

ben bazen dışarıdan müdahale olunce fikrimee herkez ters karşılayınca yaptıklarımı

bakıyorum kendime 20 yaşını geçmiş kızımm... bu yaşıma gelmişim kimsenin başını öne eğmemişim çoğu kararlar almışımmm altından sağlam çıkmışımm vs şeyleri atlatmışımm

şimdi ben bu noktada doğru yapıp yapmadığımımı anlayamıyorum.. salak da degilmm.. sonra bana akıl veren sürekli dürten insanların hayatlarına bakıyorumm

diyorum ki onlar hayatlarının bazı noktalarında bana tembih ettiklerini yapmasalardı daha iyi baksalardı belki de çok başka noktada olurlardı şimdi benimde aynı hataya düşmemi istiyolar ama
ben kendi irademle seçimimi yapacağım diyorum ve başlıyorum düşünmeye..aldığım karar üzerinde dümdüz ilerliyorum lavantam sende öyle yap.. doğrularını yanlışlarını örç tat biç artık kendi kendini ikna etmeye başlamalısınn..senin için neyin doğru olduğunu ancak sen bilirsinn... çoğu zaman çeneleri çekilmiyor ... ben senin anneni kendi anneme benzetiyorum benim annem çok iyidir.. bir istedigimi ikiletmez ama bazen oluyor ki zehir ediyor bana yaşamayı yaptığı baskılarla söylediği sözlerlee..benimde k.validem isteme oldu olassı 1 kere beni aramış insan degil..bunlar bizim için dez avantaj degil avantaj bence

tünaydınn canımmm :KK9::KK9:

yaa nerdesin sen kaç gündürrr :KK5: hediyemi bugün kargo yapıyorum ben çok şükür :KK9::KK9:

ay canım bende regl dönemine giriyorum havalarda malum demekki hepsi üst üste geldi haklısınnn :KK5::KK5: ayy keşkeee 2 güncükte olsa razıyım ben yaaaa :KK5:

burdayımmm elifimm yaaa işlerim çok yoğun

yarım bıraktımda sizee geldimmm...

bende adet olmuşummmm bu sabah gördümmm

bu arada hediyen hazır haa kıskandım seni benim daha tamamlamam gerekn şeyler var :KK17:

aslında hediyem hazır ama ekleri hazır degill :KK34:

gasommm gördüm seni burdasınnn ... bana şu yaptığın excel listelerinden atar mısınn yyaaa lütfennn :KK17:

burdayımmm elifimm yaaa işlerim çok yoğun

yarım bıraktımda sizee geldimmm...

bende adet olmuşummmm bu sabah gördümmm

bu arada hediyen hazır haa kıskandım seni benim daha tamamlamam gerekn şeyler var :KK17:

aslında hediyem hazır ama ekleri hazır degill :KK34:

iyi yaptın canım ya insan birbirine alışınca arıyo özlüyo valla ya ...

evet dün akşam yeni açılan doncuya gittim çok güzel şeyler vardııı hihi :KK23::KK23: bu arada inşallah kurbanımm beğenir :KK12::KK12:

mektubumuda yazdım ama pek beceremedim galiba ama çokk uğraştımm kaç kere yazdım attım :KK9::KK9:

X