- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
bende karmaşık duygular içindeyim tipik bi balık burcu olarak..
annemler damatlarını çok seviyorlar ama benim yaşımda biri var oda nişanlı aynı zmaanda nişanlandık yok ona onu yapmışlar yok buna bunu yapmışlar yok sürekli kayınvalidesi arıormuş gibi anneme laf taşıyorlar ee annemde benim için istiyor aransın sorulsun herşey tam takım yapılsın gibi..
sonra kayınvalidende yemek yiceksiniz snr eve gidiceksiniz kayınvaliden çok fena görümcenin çenesi çocuğu bıkıcaksın..biyandan çalış bi yandan çalışma aklımı allak bullak ettiler..artık hayırlısı diyorum başkada bişey diyemiyorum ama çok dolduruyorlar denmiyorki bak kızım iyi geçin onlar büyükler sen çok ezdirme kendini ama saygısızlıkta etme illa her ailede olur tartışırsınız hemen öyle bırakıcam boşancam gibi düşünmeyin gibi öğütler yok kaynanndan çekiceksin görümcenden bıkıcksın kocanda anasını tutarsa o zman işin iş yandın.gibi kelimelerden çok sıkıldım aklım bin parçaya bölünüyor nişanlım başka hayyler peşinde biizmkinler hayal yıkma peşinde bense hangisi doğru nasıl olur acaba gibi ön yargı ile gidiyorum evlilik yoluna sanırım evlenince herkes bi rahat edicek..evlenme konusu yoksa kmseyi beğenmiyordum evlenmiyormuydum daha şimdide daha farklı laflar anladım illa konuşuluyor ama ben hassasım kaldramıyorum bazen o kadar karamsarlığa düşüyorum ki bu farketmiyorlar..
davetiye isim konusuna gelindi annem üvey baamın adı yazılsın dedi 2 sene baktı diye öz babamı atıcak değilim bende olurmu öyle şey dedim annemde o koltuk parasını vermesin bende o davetiyelrti çatır çatır yakmıyormuyum diyor..herkes kendi menfattini düşünüyor kimse beni düşünmüyor inan arkadaşım yorulduğumu hissedyrum saçlarımdaki beyazlar 2 taneneydi şimdi önlerde beyazlar çoğalmış öyle işte sende hiç karmaşık duygulara girme eğer nişanlımla çok iyi anlaşmasaydık beni mutlu etmeseydi biz ayrılırdık herkes yıkıcı valla onun güçlülüğü sayesinde bu durumdayız
Bencede arkadasim, duyma sana söylenilenleri, baktin mantigina uymuyor kafan rahat degil bosver gitsin.. Nisanlinla paylas herseyi.. Bu hayati siz yasayacaksiniz nisanlinla beraber.. Sen ailesine ve ailene saygida kusur etmeyip he diyip geçtikten sonra nisanlinla iyi olursunuz.. Simdi herkesin agzindan bi laf cikiyor böyle dönemde, inan bana her evde var.. en basiti benim annem surat asiyor oturcagimiz evlere uzakta bakiniyoruz diye ama bizde is yerlerimize yakin olsun trafikle ugrasmayalim diyoruz.. herkesin gönlünü yapmaya calisirsan is senin en mutlu günlerin olmaktan çikiyor gerçekten..