iyi diyelim iyi olalım canım napalım işte, şafak saymaya devam
bakarım canım, ben de şimdi araştırıyorum yine, bu haftasonu eğer şeytanın bacağını kırıp çıkabilirsem süpürgemi alayım bari..
Güle güle, görüşürüz
ewet mervoşum, mantıklı tabi ama yemek takımının içinde kahve takımı yok mu? eğer varsa bi sürü aynı fincandan olmuş olcak...
Benim yemek takımımın içinde 6 çay fincanı 6 kahve fincanı var da, senin beğendiğinde de olabilir, bi bak istersen ...
yok tatlım baktım 6 kase 6 ymek tabağı 6 pasta tabağı 6 adette serviz var sanırım birde 2 adt salata tabağı fincanlar yok o yüzden aklıma öyle yapmak geldi eğer porseleni çirkinse fincanda pek farketmez nasılsa 25 tl hem çok para vermemiş olurum.
hoşbuldum ama sen gitmişsin elifcim yaaselam canım hoşgeldinnn
ewet tatlım, mantıklı o zaman, sen en iyisi öyle yapyok tatlım baktım 6 kase 6 ymek tabağı 6 pasta tabağı 6 adette serviz var sanırım birde 2 adt salata tabağı fincanlar yok o yüzden aklıma öyle yapmak geldi eğer porseleni çirkinse fincanda pek farketmez nasılsa 25 tl hem çok para vermemiş olurum.
hoşbuldum ama sen gitmişsin elifcim yaa
ewet tatlım, mantıklı o zaman, sen en iyisi öyle yap
gittin sandım da korktuydum canım yaa:18::18:burdayım canımmm
yavruummaynen bende gülşengo yaaa bende çok yoğunum aklım burdaaa
bu arada hoş geldinnn gasommmm
canııımm sana da gönderdiimmgünaydınnn canımm hoşgeldin.. arada gelin yaaa yalnız bırakmayın bizi
tamam gasomm atıyorum hemencikinnnn
lavantam ben kaçırdım galiba bu kısmıyok tatlım baktım 6 kase 6 ymek tabağı 6 pasta tabağı 6 adette serviz var sanırım birde 2 adt salata tabağı fincanlar yok o yüzden aklıma öyle yapmak geldi eğer porseleni çirkinse fincanda pek farketmez nasılsa 25 tl hem çok para vermemiş olurum.
sen bana gönderme zaten hıhhhhyavruumm
maili gönderdimm
canııımm sana da gönderdiimm
gittin sandım da korktuydum canım yaa:18::18:
hoşgeldin
yavruumm
maili gönderdimm
aldımm canoooo teşekkr ederimmmmm ama korktumm valla he hangi ara yapıcaz okadar alış verişi
lavantam ben kaçırdım galiba bu kısmı
yemek takımının kendisini görebileceğin bir mağaza yok sizin oralarda o yüzden mi böyle bir çözüm buldun tatlım?
ay ne zamam gececek günlerde evlenecez beee
1 sene sonrasını hayal edemm
Lavantam ; en mantıklısını edersın canım inşallah güzel çıkarlar
ben burdayım, süpürge ve mobilya araştırmasındayım şekerimkızlarrr nerdesinizz yahuuu
kızlarrr nerdesinizz yahuuu
ben burdayım, süpürge ve mobilya araştırmasındayım şekerim
yavruumm
maili gönderdimm
lavantam ben kaçırdım galiba bu kısmı
yemek takımının kendisini görebileceğin bir mağaza yok sizin oralarda o yüzden mi böyle bir çözüm buldun tatlım?
ben burdayım, süpürge ve mobilya araştırmasındayım şekerim
burdayızzzz tatlımmm, nasılsın lamelif?aşkımın ailesi tanışmaya gelicek 8 ocakta çok heyecanlanıyorum ben yaaaa
tabi kicanımm kampanyalardan falan haberin olursa bizimlede paylaşırmısın
maalesef, fikrim yokvedat dalokay kokteyl ve düğün salonunda düğüne katılmış olanlar izlenimlerinizi yazarmısınız
hadi bakalım kuzum, bu sefer iyi olursun inşallahdişçiye yarın 11 de gidicem ..inşallah sorun nerde bulr geçen sefer antibiyotik vermişti..
korkma korkma ben seni gizli gizli izliyorum, yalnız değilsinbendee korktumm burda yalnız kaldımm diyee