2012' de yazın evlenecekler

iyi diyelim iyi olalım canım napalım işte, şafak saymaya devamEn Büyük TÜRKİYE
bakarım canım, ben de şimdi araştırıyorum yine, bu haftasonu eğer şeytanın bacağını kırıp çıkabilirsem süpürgemi alayım bari..
Güle güle, görüşürüz:KK3:

ewet mervoşum, mantıklı tabi ama yemek takımının içinde kahve takımı yok mu? eğer varsa bi sürü aynı fincandan olmuş olcak...
Benim yemek takımımın içinde 6 çay fincanı 6 kahve fincanı var da, senin beğendiğinde de olabilir, bi bak istersen ...

yok tatlım baktım 6 kase 6 ymek tabağı 6 pasta tabağı 6 adette serviz var sanırım birde 2 adt salata tabağı fincanlar yok o yüzden aklıma öyle yapmak geldi eğer porseleni çirkinse fincanda pek farketmez nasılsa 25 tl hem çok para vermemiş olurum.

yok tatlım baktım 6 kase 6 ymek tabağı 6 pasta tabağı 6 adette serviz var sanırım birde 2 adt salata tabağı fincanlar yok o yüzden aklıma öyle yapmak geldi eğer porseleni çirkinse fincanda pek farketmez nasılsa 25 tl hem çok para vermemiş olurum.

lavantam gayet mantıklı canım baktın ki porseleni güzel yemek takımınıda alırsın hepsi takım olur ...

Son düzenleme:
selam canım hoşgeldinnn :KK3:
hoşbuldum ama sen gitmişsin elifcim yaa:KK5::KK5::KK5:

ewet tatlım, mantıklı o zaman, sen en iyisi öyle yap :KK34:

aynen bende gülşengo yaaa bende çok yoğunum aklım burdaaa :KK53:

bu arada hoş geldinnn gasommmm
yavruumm :KK54::KK54:
maili gönderdimm :KK55::KK55:

günaydınnn canımm hoşgeldin.. arada gelin yaaa yalnız bırakmayın bizi :KK5:

tamam gasomm atıyorum hemencikinnnn :KK9::KK9:
canııımm sana da gönderdiimm :KK16::KK16:

lavantam ben kaçırdım galiba bu kısmı
yemek takımının kendisini görebileceğin bir mağaza yok sizin oralarda o yüzden mi böyle bir çözüm buldun tatlım?

gittin sandım da korktuydum canım yaa:18::18::KK9:
hoşgeldin :KK16:

hehe yok canım 7/24 burdayım ben haha :KK1::KK1: hoşcördümmmm :KK16::KK16:

aldımm canoooo teşekkr ederimmmmm ama korktumm valla he hangi ara yapıcaz okadar alış verişi :KK9::KK9:

yemek takımının kendisini görebileceğin bir mağaza yok sizin oralarda o yüzden mi böyle bir çözüm buldun tatlım?

ay ne zamam gececek günlerde evlenecez beee :KK70:
1 sene sonrasını hayal edemm
Lavantam ; en mantıklısını edersın canım inşallah güzel çıkarlar

Son düzenleyen: Moderatör:

gasom yemek tkını göstermişitm ya ben size sizde 1 3 falan demişitniz hani..işte o zevye diye bi marka hatta flover diye piyasada heralde tam hatırlayamıyorum bizim burda o marka yok ki sanırım heryerde olan bi marka değil desenleri çok hoşuma gitti fiyatıda 100 tl birde onun fincanları var 25 tl kapıdaödeme seçeneği olduğu için ben 100 tl çöpe gitmedin diye 25 e fincan alayım diyorum eğer kalın porselense sevmiyorum hani orta kalınlık neyse bi derecede seramik diyorlarya o tarz çıkarsa diye korkuyorum kalın klaın onun için böyle düşündüm 1.sınıf porselenden üretilmiş diyor ama bilemiyorsun tabi kaç çeşit 1 sınıf porselen vardır ondan yani gasom

dişçiye yarın 11 de gidicem ..inşallah sorun nerde bulr geçen sefer antibiyotik vermişti..:KK52::KK52:

ben burdayım, süpürge ve mobilya araştırmasındayım şekerim :KK9:

bendee korktumm burda yalnız kaldımm diyee :KK1::KK1:

burdayızzzz tatlımmm, nasılsın lamelif?aşkımın ailesi tanışmaya gelicek 8 ocakta çok heyecanlanıyorum ben yaaaa

tşk ederim canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür :KK1: sen nasılsın ? çok güzel heyecanlarrr bunlarrr :KK16::KK16:

canımm kampanyalardan falan haberin olursa bizimlede paylaşırmısın :KK34:
tabi ki :KK34:

vedat dalokay kokteyl ve düğün salonunda düğüne katılmış olanlar izlenimlerinizi yazarmısınız
maalesef, fikrim yok:KK50:

dişçiye yarın 11 de gidicem ..inşallah sorun nerde bulr geçen sefer antibiyotik vermişti..:KK52::KK52:
hadi bakalım kuzum, bu sefer iyi olursun inşallah :KK34:
bendee korktumm burda yalnız kaldımm diyee :KK1::KK1:
korkma korkma ben seni gizli gizli izliyorum, yalnız değilsin :KK34::KK1::KK1:

bu arada kızlarrr ilk defa çokk hoşuma gidenn bi modell buldumm çokk zariff bencee, bi topicte arkadaşın biri türbanlısını diktiriyomuş onu takipteyim şimdi ben bayıldımmmmm :KK16::KK16::KK16: sizce nasıll ??

X