- 21 Mayıs 2010
- 1.356
- 1
hos geldin havin :)
iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin?
teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hos geldin havin :)
iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin?
regl döneminle falan alakalı deil dimi.ben çok ağlarım o dönemimde kolay ağlarım daha doğrusu.ama senin dediğin gibi evliliğin yarattığı bi streste olabilir ve çözüm sadecee sensin canımm sebepsizse yapcak bişi yok kendi kendine aşmaya çalışıcaksın.geçici bi süreç olduğu düşün ve çokta takılma bence.. n oldu bana, noluyo bana die aklına getirip durma.
geçmiş çok fazlaydı okuyamadım ama ROSAcım senin yazdığına gözüm çarptı.çok geçmiş olsun. yanık sorunu yaşamışsınız. umarım bir rahatsızlık problem kalmamıştır. çok kötü oluyor yanık acısı bilirim. tekrar geçmiş olsun
önceden regl dönemlerimde yaşıyodum sadece nişandan önce böle oldum geçer die bekledim geçmedi canım arttık kendi kendime aşıcam bi şekilde inş. dediğin gibi ..
bu arada sabah iş var kızlarr hepinize iyi geceler diliyorummm ..
saol çok şükür toparladılar ufak tefek önemsiz izler kaldı.
Elifcimm huzurlu qecelerr..
elifiim iyi gecelerr
tartışma olmuş topicte. net okuyamadım o kadar çok sayfa varki. sonradan katılanlardan falan bahsedilmiş. bende en baştan katılmamıştım topiğe. eğer benimle ilgili de bir sorun varsa (tekrar ettirmiş gbi olacağım ama) söylerseniz dikkat ederim kendi adıma:26:
kişisel değildi yorumlar bazı gelenler sırf kendi dertlerini anlatığ masallar diyarında olan şelerden fazla fazla bahsedince rahatsız olduk...
kusursuz hayatlar olmadını hepimiz biliyorus çnkü gereksiz havaya gerek yok dedik ve giden gitti
Kizlar...
Ben eltimle anlasamicam diye cok korkuyorum. Eltim buz gibi bi insan. Nisanlim da her zaman diyor bana karsida herkese karsida soguk davranir. Ama dobra dobradir diyor. Dedi koduyu hic sevmezmis filan diye anlatiyordu. Bana karsida cok soguk davraniyor. Tamam bende herkesle hemen laubali olmam. Hem cekingenimdir de bayagi bir. Ama eltimin o derece soguk ve ilgisiz olmasi gözümü korkutuyor.
Belki diyorum o da bana alisamadi henüz. Yada bu kiz avrupadan geliyor havali mavalidir diye mi düsünüyor o yüzden mi böyle. Yada sadece kocasini ve kendisini düsünüyor dünya umurunda degil belki diyorum. Ama bilmiyorum. Yapisik ikizler gibi yada iki kiz kardes gibi olamicamizi zaten biliyorum öyle bisey beklemiyorum da. Ama aramizda yinede sicak bi hava olmasini isterdim.
Ne yapayim bilmiyorum. Uzak durayim desem nisanlim yanlis anliyor hemen onlari ayiriyorsun buda beni üzüyor diyor. Yakin olmaya calissam karsidan simdilik ayni davranisi göremiyorum.
Evlendikten sonra degisir mi kizlar?
Kizlar...
Ben eltimle anlasamicam diye cok korkuyorum. Eltim buz gibi bi insan. Nisanlim da her zaman diyor bana karsida herkese karsida soguk davranir. Ama dobra dobradir diyor. Dedi koduyu hic sevmezmis filan diye anlatiyordu. Bana karsida cok soguk davraniyor. Tamam bende herkesle hemen laubali olmam. Hem cekingenimdir de bayagi bir. Ama eltimin o derece soguk ve ilgisiz olmasi gözümü korkutuyor.
Belki diyorum o da bana alisamadi henüz. Yada bu kiz avrupadan geliyor havali mavalidir diye mi düsünüyor o yüzden mi böyle. Yada sadece kocasini ve kendisini düsünüyor dünya umurunda degil belki diyorum. Ama bilmiyorum. Yapisik ikizler gibi yada iki kiz kardes gibi olamicamizi zaten biliyorum öyle bisey beklemiyorum da. Ama aramizda yinede sicak bi hava olmasini isterdim.
Ne yapayim bilmiyorum. Uzak durayim desem nisanlim yanlis anliyor hemen onlari ayiriyorsun buda beni üzüyor diyor. Yakin olmaya calissam karsidan simdilik ayni davranisi göremiyorum.
defalarca üniversite okumadım
düğünüm için zor şartlar altında karar kıldık takılarımla ödicem
çok para harcamayı bırakın çeyz için para biriktiriyorum
belediye turları ve tatillerde 2kere babamla gitmem dışında şehr dışı seyehatim olmadı
her iş elimden gelir ama gelmeyende muhakkak bişey vardır mükemmel değilim
güselim ama her güsel gibi bnmde kusurlarım var
sevgilim bi süperman değil
bu benim kızlar masallarda yaşamıyorum yaşıyomuş gibi davrananlardanda hoşlanmıyorum hepsi bu
Ya ama benim sevgilim bi süpermen benim icin o benim kahramanim cünkü o beni ölümlerden kurtardi, bu yüzden o benim mucizem
Hic kimsemizin hayati mükemmel degil canlar.
Insanoglu cig süt emmsitir. Ara da kötü yola sapsakta Allahin izniyle dogru yolu buluruz insaAllah.
Kendimizle gurur duyabiliriz cünkü kendi emeklerimizle bir yere varmaya calisiyoruz.
Rabbim saglik sihat versin. Gerisi insanoglunun kendi azmi ve cabasi ile olur.
Dipnot: 2012 gelinlerinin en güzelleri lamelif ve bubabur demistim ki ben zaten
defalarca üniversite okumadım
düğünüm için zor şartlar altında karar kıldık takılarımla ödicem
çok para harcamayı bırakın çeyz için para biriktiriyorum
belediye turları ve tatillerde 2kere babamla gitmem dışında şehr dışı seyehatim olmadı
her iş elimden gelir ama gelmeyende muhakkak bişey vardır mükemmel değilim
güselim ama her güsel gibi bnmde kusurlarım var
sevgilim bi süperman değil
bu benim kızlar masallarda yaşamıyorum yaşıyomuş gibi davrananlardanda hoşlanmıyorum hepsi bu
kusursuz hayat kusursuz insan diye bişey olamaz zaten
canım her insan sıcak olacak diye birşey yok ki, benim ablamın görümcesi bildiğin buzdolabıdır, ağzını açmaz bile, ama hep öyledir kadınKizlar...