sohbete ayy ben çok üzüldüm de akşam olanlardan bide takıntılıyım biraz galiba sanki :26::26:
elifcim bu söylediğini şaka olarak algılıorum ....
ben her gelen önümde hazır ol vaziyetinde dursun sohbete katılabilirmiyim diye sorsunmu dedim..?,
konuyu takip ettiysen hemen hemen herkesin sıkıntıları olduğu anlaşıldı.pınar ve benden neden izin istedinki sadece ?
zaten yazdıklarımda kimseyle şahsi sorunumun olmadığıını defalarca belirtim.takıntılı olmanla alakalıysa bilmiorumda bizden bi yana sorun yok canım..haa direk içim rahatlasın istiyosan sohbeti dağıttığına yada kontak kuramadığımıza falan rastlamadım.zaten gasom seninde sonradan geldiğini ve ne kadar iyi iletişim kurduğumuzu söyledi anlattı(.)
kızlar size ne anlatıcam...
buakşam görümcemle tel de görüştük ..misafiri gelicekmiş..yemek yapıyormuş..burda olsaydın yardım ederdin dedi ben beceremiyorum dedim yanlış anlamamışıtır inşallah biraz ben yardım edemem gibi anlaşıldı..öğretirim ben sana dedi snrd ekledi bende evlendikten snr netten tvde kendim kimseye sormadan öğrendim..misafirim gelicek anne kaynana koşun yardım edin demedim dedi.
geçenlerdede benim bohçam çok özensizdi hatırlarsınız aşkımın geldiği hafta kaynanamla tlde görüştük malum oya yapıyoruz annem daha çok yapıyor ben okadar çok yapmıyorum..küçük görümcenin çeyizini yaparsınız dedi bende bişey demedim yaparız ederiz diye kesin anlamıştır benide kötü bilcek arada aklım geliyor kızıyorum kendime kaynana istemicek beni.
anlatmak istedimm görümce bana yardım etmicek fena gelin dicek kaynana bi havlu yaparız demedisuratsız gelin dicek
Tamam öyle yapayim ama gün isigiyle fotograf cekerim sabahtan daha iyi olur :)
lavantacım bende sana bısıy dıyımm bende dokıyım ıcımı yaaaa..benım nısanlım bole aman aman cok calısmamdan yana deıl bıde ben bankacıyım musterılerımden hoslanmıyo falan fılan..bunlarda bahane yanı..ama ben kararlı oldugum ıcınde ıyı tamm sen calısmak ıstersen calıs dıyo ama ben sunu farkettım kı gecenlerde kayınvalıdemde sankı calısmasam gozuyle bakıyo gıbı geldı konusmalarından falan.ama bende ısrar ve ınatla calısmaktan bahsettım daha bırsuru sey yanı..boyle bı beklentısı varsa esımı yarın oburgun etkı altında bırakırmı bılmıyırum yaa...ya yınede allah ıcın kadının hep ıyılıgını gordum gunahını almıyım ama ayyy ne bılıyım yaaa son gunlerdede bu takıldı kafama sımdı...zate felaket sıkılmıs durumdayım o eksık bu eksık gez dolas bıde bunu taktım kafama
kıs tamam ya bağırma takıntılıyım sadece fazlasıyla hemde, ondan sordum bu huyumdan nefret ediyorum yüzsüz bi kişilik olmak korkutuyo sanırsam beni
yolcum ses etmiorum çünkü bu konularda hiç fikrim ve açıkcası bilgimde yok.alırken tamamen o anki psikolojime göre seçiorum havlu renklerini,kullanım kolaylığı açısındanda böyle oyalı boncuklu almadım hiç.ama tabiiikiiiii annemin illa tutturup koydukları hariçç
kıs tamam ya bağırma takıntılıyım sadece fazlasıyla hemde, ondan sordum bu huyumdan nefret ediyorum yüzsüz bi kişilik olmak korkutuyo sanırsam beni
kızzzz gülümmm ne bağırmasıııı abboowwwbiz seni nidseekkk pamuklaramı sarsak sarmalasakkk noliyyy nan sanaaaa gell yawrumm gelll sokull bana yanaşş banaa ben sana bağırırmıyım hiç lamımm elifiiimmmm
Sen burdasın canımne demek gelebılırmıyım
Anlaması gerekenler anladı
Ay kiz bende hic anlamiyorum ama simdi mecbur anlamak zorundayim is basa düstüAma yarin güzelcene foto koyucam bi de nasil bisey yapmayi düsündügümü eklicem o zaman nasil durdugunu söylersiniz ona göre biseyler yaparim ya :))
Hos olmazsada boncuklari yegenlerime dagitirim havlularida öyle kullanirim
geldimmkıss rosam bende bilmiyomm noliii bana ben bi acayip oldumm diyom size
diodundaa ne bilemmyaşamam gerekiomuş demekki seni durum ciddiyetini koruo valla nolcak neden böyle hassaslaştın acaba :26:sinirlerin yıpranır tatlım bu kadar ne ağlıosun sen zırt pırt ya:44:
yaa işte kimse beni anlamıyoo nişanlımda diyo noluyo nie böle oluyosunn bende anlamıyom gerçi kendimi herşeye ağlıyasım geliyo
evlenicek olmamın stresimi böle yaptı anlamadım ki :26:
iyi geceler diliyorum hepinize kızlar. umarım iyisinizdir