2012' de yazın evlenecekler

Bu arada hepinizin ağzına sağlık bi giriodum sadece topik sahiplerinin yani kardeşlerimin mesajlarını okuyup çıkıyordum ki ordan oraya muhabbetler derken onlar da aklımda kalmıyordu.Güzel söylesen de kırıcı konuşsan da anlamak istemeyen anlamıyor ne yazık ki...

Dikkat çekiyim ondan sonra yazıyım bari ben de
Lütfen şu 1 2 hafta içinde buraya girip sohbetimizi bölenler - hepiniz- bir şey yazmayın!!! Kendinize topik açın orda muhabbet edin,verim alamıyoruz ve konuşasımız gelmiyor gerçekten....

sohbete ayy ben çok üzüldüm de akşam olanlardan bide takıntılıyım biraz galiba sanki :26::26:

elifcim bu söylediğini şaka olarak algılıorum ....

ben her gelen önümde hazır ol vaziyetinde dursun sohbete katılabilirmiyim diye sorsunmu dedim..?,

konuyu takip ettiysen hemen hemen herkesin sıkıntıları olduğu anlaşıldı.pınar ve benden neden izin istedinki sadece ?

zaten yazdıklarımda kimseyle şahsi sorunumun olmadığıını defalarca belirtim.takıntılı olmanla alakalıysa bilmiorumda bizden bi yana sorun yok canım..haa direk içim rahatlasın istiyosan sohbeti dağıttığına yada kontak kuramadığımıza falan rastlamadım.zaten gasom seninde sonradan geldiğini ve ne kadar iyi iletişim kurduğumuzu söyledi anlattı(.)

Son düzenleme:

kıs tamam ya bağırma takıntılıyım sadece fazlasıyla hemde, ondan sordum bu huyumdan nefret ediyorum yüzsüz bi kişilik olmak korkutuyo sanırsam beni

Keske eltim de bana bu sekilde yaklassaydi..

Tamam öyle yapayim ama gün isigiyle fotograf cekerim sabahtan daha iyi olur :)

yolcum ses etmiorum çünkü bu konularda hiç fikrim ve açıkcası bilgimde yok.alırken tamamen o anki psikolojime göre seçiorum havlu renklerini,kullanım kolaylığı açısındanda böyle oyalı boncuklu almadım hiç.ama tabiiikiiiii annemin illa tutturup koydukları hariçç

Kaynanan calisiyor mu?

Benim nisanlim da basta 'sen taaa avurpadan TRye geliceksin bende seni calistirip yoracam öyle mii' diyerekten calismami istemedigini söylemisti. Ama sonra ben de acikladim, senin kendi annen bile calisiyor dedim, bende calisip evimize 3-5 kurus katkita bulunmak istiyorum dedim. Hem zaten fazla degil bir sene en fazla iki sene calisirim dedim. Ikimizde cocuk sahibi olmak istiyoruz cünkü Allah nasip ederse. Üstelik dedim ev alacagimiz zaman nakit paraya ihtiyacimiz olacak bende calisirsam daha fazla birikim yapariz dedim. O sekilde ikna oldu. Simdi kendisi bu sekilde konusuyor benim calismamdan yana..

kıs tamam ya bağırma takıntılıyım sadece fazlasıyla hemde, ondan sordum bu huyumdan nefret ediyorum yüzsüz bi kişilik olmak korkutuyo sanırsam beni

kızzzz gülümmm ne bağırmasıııı abboowwwbiz seni nidseekkk pamuklaramı sarsak sarmalasakkk noliyyy nan sanaaaa gell yawrumm gelll sokull bana yanaşş banaa ben sana bağırırmıyım hiç lamımm elifiiimmmm

Ay kiz bende hic anlamiyorum ama simdi mecbur anlamak zorundayim is basa düstü Ama yarin güzelcene foto koyucam bi de nasil bisey yapmayi düsündügümü eklicem o zaman nasil durdugunu söylersiniz ona göre biseyler yaparim ya :))

Hos olmazsada boncuklari yegenlerime dagitirim havlularida öyle kullanirim

geldimm kıss rosam bende bilmiyomm noliii bana ben bi acayip oldumm diyom size

onları makinada nasıl yıkıcass kopmazmıı boncuklarıannemin bana koyduklarında maşşallahh yüzümüzü silcek yer kalmamış kurdeladan, oyadan, boncuktan

nerden baksan annem de bana 50 tane yaptırmış bir kadına,ama ben kullanmam sanırım yaaa,yaiadğım yerde de hiç akrabam yok,gelip görme lüksleri yok o yüzden her seferinde ütüleyemem valla sadelerden alınn

geldimm kıss rosam bende bilmiyomm noliii bana ben bi acayip oldumm diyom size

diodundaa ne bilemmyaşamam gerekiomuş demekki senidurum ciddiyetini koruo valla nolcak neden böyle hassaslaştın acaba :26:sinirlerin yıpranır tatlım bu kadar ne ağlıosun sen zırt pırt ya:44:

Bende bilmiyorum yikanmasi nasil olur diye :44: Ama ben kullanmayada kiyamam ki onlari ya..

Aslinda bos birakmayi düsündüm basta. Ama ablam dedi boncuk olsun dedi hic yoktan iyidir dedi.

Benim kendi havlularim hep dantel. Kaynanam da bohcama fazlada koymus Allah razi olsun. Onlarin da cogu dantel.

Bunlar güzel olursa boncuklu o zaman dügünden sonra amca dayi hala teyzelere el öpmeye gidilince veririm belki ne dersiniz kizlar?:44:

Zaten o kadar cok havlular var ki bi eve 10 hadi tas catlasin 20 tane yeter yani.

Yarisini ablama veririm o ceyizine koysun

Ki saka bi yana öyle yapmayi gercekten düsünüyorum. Ceyizimden fazla gelenleri ablama vericem.

Benim kuzende kiz kardesine vermis

diodundaa ne bilemmyaşamam gerekiomuş demekki senidurum ciddiyetini koruo valla nolcak neden böyle hassaslaştın acaba :26:sinirlerin yıpranır tatlım bu kadar ne ağlıosun sen zırt pırt ya:44:

yaa işte kimse beni anlamıyoo nişanlımda diyo noluyo nie böle oluyosunn bende anlamıyom gerçi kendimi herşeye ağlıyasım geliyo
evlenicek olmamın stresimi böle yaptı anlamadım ki :26:

yaa işte kimse beni anlamıyoo nişanlımda diyo noluyo nie böle oluyosunn bende anlamıyom gerçi kendimi herşeye ağlıyasım geliyo
evlenicek olmamın stresimi böle yaptı anlamadım ki :26:

regl döneminle falan alakalı deil dimi.ben çok ağlarım o dönemimde kolay ağlarım daha doğrusu.ama senin dediğin gibi evliliğin yarattığı bi streste olabilir ve çözüm sadecee sensin canımm sebepsizse yapcak bişi yok kendi kendine aşmaya çalışıcaksın.geçici bi süreç olduğu düşün ve çokta takılma bence.. n oldu bana, noluyo bana die aklına getirip durma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…