2012' de yazın evlenecekler

hahahahaa demezler demezleeerrr
bulmuşlar senin gibi gelini hahayytt

oyy yavrum benim yaaaa

kızlar bı derdımı paylastım kımsede yorum yapmadı ama yaaaa((
nese bakalımmmmm

bısey sorcam sole bı gecmıse goz gezdırdımde azıcık beyaz esyalardan falan bahsedılmıs...
hıc electrolux alan varmı aranızda?

kızlar bı derdımı paylastım kımsede yorum yapmadı ama yaaaa((
nese bakalımmmmm

bısey sorcam sole bı gecmıse goz gezdırdımde azıcık beyaz esyalardan falan bahsedılmıs...
hıc electrolux alan varmı aranızda?

valla canım nişanlını kafalamaya bak çalışmak konusunda, çünkü erkekler annelerinin tavsiyelerinden etkilenirler
yani nişanlınla çalışmak konusunu tamamen kapattığından emin olana kadar bu konu kapanmaz ben diyim

bi deee electrolux ben hiç kullanan birini görmedim canım yaa:26:

yavrulaar, annem düdüklü tenceresi bozulmuş gibiymiş, düdüklü tencere alcakmış
tefal alalım dedim, yoook o kadar para vermem düdüklüye dedi ciyakladı resmen

esse den alcakmış, bugün indirim vardı esse de, 119 liraydı 6 litreliği, yarın çapadaki esseye gitcez galibaa

esse düdüklü kullandınız mı veya aldınız mı be ya?

Son düzenleme:

Aynen Gasocuğuma katıLıorum yosunumm..erkekLer anneLerinin LafLarından etkiLenıoLar..sen başbaşa kaLdıgınızda aç bu konuyu güzeLce konuş çaLışmak istedıgını tatLı diLLe söyLe..

merhaba kızlar, düğünlerinizi nerelerde yapıyorsunuz? Kristal 2 düğün salonu hakkında fikri olan var mı?

ayyy ben çok korkuomm düdüklüdennn yaaaa bilmiom kuzucumm bendeee tehlikesiz bi düdüklü istiorum yaaa

Gasom yok boncuklu yapmak istiyorum hatta boncuklarda aldim ama bilgim olmadigi icin kafama göre boncuk aldim.
Netten bakarim bulurum dedim ama bi bunu bulabildim bu tarz bisey düsünüyorum ama bu kadar abartili olmasina gerek yok.
Cekine cekine yaziyorum ha
ben isledim
gecende bundan mor pul ve kirikli boncukla
siz masa ortusu isliyomusunuz galiba kelebelekli resim koyarmisijiz?

Cekine cekine yaziyorum ha
ben isledim
gecende bundan mor pul ve kirikli boncukla
siz masa ortusu isliyomusunuz galiba kelebelekli resim koyarmisijiz?

Niye cekiniyosun ki kiz :)
Yok yok ben bu fotoyu internetten buldum canim.
Ben havlu kenara icin örnek ariyorum.
Ama bu koydugum foto da ki gibi abartili bir örnek olmasi sart degil.

Yavrucum o ornek degil kabartmali havlu yu pulla isliyorsun misine ipiylen sen ne aldin bi anlatsana
buarada essede fincan takimlarida cok guzel indirimde su bardaklari buharli tencere vs dudukluyu gormedim cezve takimi alicam koydum kafaya

Huhu ben geldim hemen sorumu sorayim gecmisi okumadan :)

Bana söyle boncuk havlu kenari örnekleri lazim kizlar?

Basit bisey olacak nerden bulabilirim?

Google amca da bi bunu bulabildim..

Eki Görüntüle 307235

Canımm bende snn için netten baktım bişiLer ama istediğin böLe mi biLemedimm :44:

annem bunun ucundaki havLu kenarLarından yaptı her renk 15 tane fLn oLdu düğünde arabaLara bunLardan dağıtıcakmış hatta çeyiz topiğimde var resmi =)

ayyy ben çok korkuomm düdüklüdennn yaaaa bilmiom kuzucumm bendeee tehlikesiz bi düdüklü istiorum yaaa
ay evet işte rosam yaaa, ben de sağlam olsun diye tefal olsun dedim ama kadın o kadar para vermem diye tutturdu
ben de dua etmeye başladım şimdiden esse sağlam olsun diye :))))

Gasom yok boncuklu yapmak istiyorum hatta boncuklarda aldim ama bilgim olmadigi icin kafama göre boncuk aldim.
Netten bakarim bulurum dedim ama bi bunu bulabildim bu tarz bisey düsünüyorum ama bu kadar abartili olmasina gerek yok.
heee bilmiyorum yavrum yaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…