- 26 Ocak 2011
- 1.148
- 0
kııı lilaaaa nbr tatlım...
hahahahaa demezler demezleeerrrkızlar size ne anlatıcam...
buakşam görümcemle tel de görüştük ..misafiri gelicekmiş..yemek yapıyormuş..burda olsaydın yardım ederdin dedi ben beceremiyorum dedim yanlış anlamamışıtır inşallah biraz ben yardım edemem gibi anlaşıldı..öğretirim ben sana dedi snrd ekledi bende evlendikten snr netten tvde kendim kimseye sormadan öğrendim..misafirim gelicek anne kaynana koşun yardım edin demedim dedi.
geçenlerdede benim bohçam çok özensizdi hatırlarsınız aşkımın geldiği hafta kaynanamla tlde görüştük malum oya yapıyoruz annem daha çok yapıyor ben okadar çok yapmıyorum..küçük görümcenin çeyizini yaparsınız dedi bende bişey demedim yaparız ederiz diye kesin anlamıştır benide kötü bilcek arada aklım geliyor kızıyorum kendime kaynana istemicek beni.
anlatmak istedimm görümce bana yardım etmicek fena gelin dicek kaynana bi havlu yaparız demedisuratsız gelin dicek
oyy yavrum benim yaaaaYavrummm öLdümm yaa güLmektennn "ay nyu beni güLdürdün yaa"
Aynenn rosaammmm aç aç aç aç ama face
Aynen baLımmm =/ işyerinde giremiorum eve geLince hemen pc basına yemegımı biLe geçmişi okuyarak yiyorum
Yokk cnmm yaa çok da önemLi bişey kaçırmadın
İçimden geLdiiiiiiiiiiii Gasooooooooooooooooooooooommm muaaaaaaaaaaaaaahhh
valla canım nişanlını kafalamaya bak çalışmak konusunda, çünkü erkekler annelerinin tavsiyelerinden etkilenirlerkızlar bı derdımı paylastım kımsede yorum yapmadı ama yaaaa((
nese bakalımmmmm
bısey sorcam sole bı gecmıse goz gezdırdımde azıcık beyaz esyalardan falan bahsedılmıs...
hıc electrolux alan varmı aranızda?
kızlar bı derdımı paylastım kımsede yorum yapmadı ama yaaaa((
nese bakalımmmmm
bısey sorcam sole bı gecmıse goz gezdırdımde azıcık beyaz esyalardan falan bahsedılmıs...
hıc electrolux alan varmı aranızda?
valla canım nişanlını kafalamaya bak çalışmak konusunda, çünkü erkekler annelerinin tavsiyelerinden etkilenirler
yani nişanlınla çalışmak konusunu tamamen kapattığından emin olana kadar bu konu kapanmaz ben diyim
bi deee electrolux ben hiç kullanan birini görmedim canım yaa:26:
Huhu ben geldim hemen sorumu sorayim gecmisi okumadan :)
Bana söyle boncuk havlu kenari örnekleri lazim kizlar?
Basit bisey olacak nerden bulabilirim?
Google amca da bi bunu bulabildim..
Eki Görüntüle 307235
yavrulaar, annem düdüklü tenceresi bozulmuş gibiymiş, düdüklü tencere alcakmış
tefal alalım dedim, yoook o kadar para vermem düdüklüye dedi ciyakladı resmen
esse den alcakmış, bugün indirim vardı esse de, 119 liraydı 6 litreliği, yarın çapadaki esseye gitcez galibaa
esse düdüklü kullandınız mı veya aldınız mı be ya?
dantel örneği mi canım?
ayyy ben çok korkuomm düdüklüdennn yaaaa bilmiom kuzucumm bendeee tehlikesiz bi düdüklü istiorum yaaa
Cekine cekine yaziyorum haGasom yok boncuklu yapmak istiyorum hatta boncuklarda aldim ama bilgim olmadigi icin kafama göre boncuk aldim.
Netten bakarim bulurum dedim ama bi bunu bulabildim bu tarz bisey düsünüyorum ama bu kadar abartili olmasina gerek yok.
Cekine cekine yaziyorum ha
ben isledim
gecende bundan mor pul ve kirikli boncukla
siz masa ortusu isliyomusunuz galiba kelebelekli resim koyarmisijiz?
Huhu ben geldim hemen sorumu sorayim gecmisi okumadan :)
Bana söyle boncuk havlu kenari örnekleri lazim kizlar?
Basit bisey olacak nerden bulabilirim?
Google amca da bi bunu bulabildim..
Eki Görüntüle 307235
ay evet işte rosam yaaa, ben de sağlam olsun diye tefal olsun dedim ama kadın o kadar para vermem diye tutturduayyy ben çok korkuomm düdüklüdennn yaaaa bilmiom kuzucumm bendeee tehlikesiz bi düdüklü istiorum yaaa
heee bilmiyorum yavrum yaa:26:Gasom yok boncuklu yapmak istiyorum hatta boncuklarda aldim ama bilgim olmadigi icin kafama göre boncuk aldim.
Netten bakarim bulurum dedim ama bi bunu bulabildim bu tarz bisey düsünüyorum ama bu kadar abartili olmasina gerek yok.