Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 307203
bunun bi değişiği pembesi....çeyizimizin omassa olması
Güzeller ben geldim hepinizi çok seviyorum
İçimde kalmasın benimde birkaç sözüm olacak. resmen kabustan çıkmış gibi hissettim. bazı arkadaşlarımızın anlamsız
tepkileri karşısında beynim uyuştu. meğerse ne kadar gereksiz işgalciler varmış. hır gür çıkaranlar,üstüne alınıp savunacak
konuları olmayanlar yazık!
gasom gerçekten topiğimizi boş bırakmayalım yoksa nazara geliyoruz
pinkim lovem bende topik andımıza katılıyorum
nyum,deryaw,lamelifim,lavantam,pnrkrdnizim,bubarum,gasom,gulsengom,rosaam,gecekuşum pinkim lovem, helal olsun size
Ssedoshhum, lilapausem nerdeyseniz gelin artık
GeLdimm baLımmm geLdimm
GeLdimm baLımmm geLdimm
desene hemen teyze olcamben kullanmayacağım gerek yok canımcım sende şeker koyarsın içine
Ahahahahah
yavruş biz zaten aynı zamanda evleneceğiz yaaa artık kapışırızdesene hemen teyze olcam
ben evlenene kadar sizlerden haberler beklicem
kızlar size ne anlatıcam...
buakşam görümcemle tel de görüştük ..misafiri gelicekmiş..yemek yapıyormuş..burda olsaydın yardım ederdin dedi ben beceremiyorum dedim yanlış anlamamışıtır inşallah biraz ben yardım edemem gibi anlaşıldı..öğretirim ben sana dedi snrd ekledi bende evlendikten snr netten tvde kendim kimseye sormadan öğrendim..misafirim gelicek anne kaynana koşun yardım edin demedim dedi.
geçenlerdede benim bohçam çok özensizdi hatırlarsınız aşkımın geldiği hafta kaynanamla tlde görüştük malum oya yapıyoruz annem daha çok yapıyor ben okadar çok yapmıyorum..küçük görümcenin çeyizini yaparsınız dedi bende bişey demedim yaparız ederiz diye kesin anlamıştır benide kötü bilcek arada aklım geliyor kızıyorum kendime kaynana istemicek beni.
anlatmak istedimm görümce bana yardım etmicek fena gelin dicek kaynana bi havlu yaparız demedisuratsız gelin dicek
buakşam görümcemle tel de görüştük ..misafiri gelicekmiş..yemek yapıyormuş..burda olsaydın yardım ederdin dedi ben beceremiyorum dedim yanlış anlamamışıtır inşallah biraz ben yardım edemem gibi anlaşıldı..öğretirim ben sana dedi snrd ekledi bende evlendikten snr netten tvde kendim kimseye sormadan öğrendim..misafirim gelicek anne kaynana koşun yardım edin demedim dedi.
geçenlerdede benim bohçam çok özensizdi hatırlarsınız aşkımın geldiği hafta kaynanamla tlde görüştük malum oya yapıyoruz annem daha çok yapıyor ben okadar çok yapmıyorum..küçük görümcenin çeyizini yaparsınız dedi bende bişey demedim yaparız ederiz diye kesin anlamıştır benide kötü bilcek arada aklım geliyor kızıyorum kendime kaynana istemicek beni.
anlatmak istedimm görümce bana yardım etmicek fena gelin dicek kaynana bi havlu yaparız demedisuratsız gelin dicek
yavruumm bu sefer olcak bak görgene dirweksiyon sınavım varmış kızlarrrr yaaa
kala kala bir hal oldummm yaaa her seferinde 70 lira veriyorummm
Güzeller ben geldim hepinizi çok seviyorum
İçimde kalmasın benimde birkaç sözüm olacak. resmen kabustan çıkmış gibi hissettim. bazı arkadaşlarımızın anlamsız
tepkileri karşısında beynim uyuştu. meğerse ne kadar gereksiz işgalciler varmış. hır gür çıkaranlar,üstüne alınıp savunacak
konuları olmayanlar yazık!
gasom gerçekten topiğimizi boş bırakmayalım yoksa nazara geliyoruz
pinkim lovem bende topik andımıza katılıyorum
nyum,deryaw,lamelifim,lavantam,pnrkrdnizim,bubarum,gasom,gulsengom,rosaam,gecekuşum pinkim lovem, helal olsun size
Ssedoshhum, lilapausem nerdeyseniz gelin artık
lilaamm bu iş kopardı seni yaa, tabi işin olması yoğun olman falan da güzel ama özlüyoruz yaaaaaaaSaoL kuzucuummm bakarım oraya da
Rosamm yaaa canımsınnn iyiki açtın konuyu...Zaten işyerinde giremiyorum yoruLuyorum akşamLarı bi bakım dıorum ayyy 50-60 sayfa 1 gunde oku oku bitmio bide biri geLinLik dıo biri tabak dio biri örtü dio off sıkıLıorum size biLe seLam veremeden çıkıyorum..Sorucağım fikir aLacağım bi ton şey var soramıorum arada kayniicak cunku...Buna bi çözüm buLmak şart oLdu..
YeniLeri biLmem ama ben eskiLer dediğiniz kardeşLerimiiiii çok özLedimm yaaa
ay yerim senin kutunuuuu, almalıyııızzz ben de istiyoruummm, tamamdır artık evlenebilirizkızlar doğum kontrol hapı için haftalık kutu aldım
Bak düzgün davranıyorum ama yeter artık ya laf atıp durma çocuk gibi biz kendi aramızda konuştuk bitti sana niye batıyorsa artık anlattıklarım ayrıca gelinliğimin parasına laf ediyorsun da ben durduk yere mi söyledim görgüsüzler gibi?sordular söyledim ayıp ya ayıp anladık çok seviyorsunuz birbirinizi kardeşsiniz falan da tamam o kadar insan var burada düzgünce anlatıyorlar senin ettiğin laflara bak.
arkadaşım özellikle senden özür dilemem gerek sanırım.bende bi huy var böyle alınganım biraz hatta baya:)özür dilerim yani o yüzden ama ciddiyim gerçekten içten söylüyorum bunu:)
Pinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn
anlamaz anam anlamaz,,cevap şu olur ay nyu beni güldürdün
ben facee açma çalışmalarına başlıyam iiyisimiiii atılır matılırım yerim yurdum belli olsun face açmadan bana bişy olursa gece kuşumdan numaramı alın bana ulaşın hee
hoşgeldin canım yaa nerelerdesin iş tüm vaktini alıyor galiba:44::44::44::44:
nolduuuu ben bısıylermı kacırdım acaba ??
yanlıs anlammıstır canım ya dert etme bosver...bazen bende bısey dıyorum sonra ıcım ıcımı yyo yanlıs anlamısmıdır acaba dıye valla onu tak bunu tak kafayı yemezsem ıyıdır bosver takma sende canım ya
bn 1 sene düşünmüyom yıldönümümüzde inşyavruş biz zaten aynı zamanda evleneceğiz yaaa artık kapışırız
valla evlenince hissediyorum benden çok şey beklicekler..innın demesinler ben yaparım ama böyle beklentiolunca kednmi kötü hissdiyorum ve yapmak istemicem gibi gliyor o yüzden yağcılık gibi anlaşılcak şeylerde yapmak istemiyorum çünkü kayınvalidem temizlik yaparsın gibide konuştu off ya içim karardı..
dert etmemek elde olsaa ahh ahh ..inş. benim pimpirikliğimdir allahımm