2012' de yazın evlenecekler

nihayet girebildim...

bakın bu akşam sizler için evedi külüstür pcye tahammül ediyorum..

pinkim hediye resmi istemissin..tatlım param olmadığından yapışkanlı folyo alamadım..inş yarın babam gönderirse alıcam birde tekrardan boş kutu bulup bian önce icrata geçmem gerek bende sabırsızlanıyorum bitsinde göndereyim diye aşkımada kurbanımada

GeLdimm baLımmm geLdimm

kızlar size ne anlatıcam...

buakşam görümcemle tel de görüştük ..misafiri gelicekmiş..yemek yapıyormuş..burda olsaydın yardım ederdin dedi ben beceremiyorum dedim yanlış anlamamışıtır inşallah biraz ben yardım edemem gibi anlaşıldı..öğretirim ben sana dedi snrd ekledi bende evlendikten snr netten tvde kendim kimseye sormadan öğrendim..misafirim gelicek anne kaynana koşun yardım edin demedim dedi.

geçenlerdede benim bohçam çok özensizdi hatırlarsınız aşkımın geldiği hafta kaynanamla tlde görüştük malum oya yapıyoruz annem daha çok yapıyor ben okadar çok yapmıyorum..küçük görümcenin çeyizini yaparsınız dedi bende bişey demedim yaparız ederiz diye kesin anlamıştır benide kötü bilcek arada aklım geliyor kızıyorum kendime kaynana istemicek beni.

anlatmak istedimm görümce bana yardım etmicek fena gelin dicek kaynana bi havlu yaparız demedisuratsız gelin dicek

yanlıs anlammıstır canım ya dert etme bosver...bazen bende bısey dıyorum sonra ıcım ıcımı yyo yanlıs anlamısmıdır acaba dıye valla onu tak bunu tak kafayı yemezsem ıyıdır bosver takma sende canım ya

hee deyip geçseydin canım. onlar şimdi her görüştüğünüzde süzerler, denerler laf söylerler hiç düşünme şeker

gene dirweksiyon sınavım varmış kızlarrrr yaaa

kala kala bir hal oldummm yaaa her seferinde 70 lira veriyorummm
yavruumm bu sefer olcak bak gör

lilaamm bu iş kopardı seni yaa, tabi işin olması yoğun olman falan da güzel ama özlüyoruz yaaaaaaa

kızlar doğum kontrol hapı için haftalık kutu aldım
ay yerim senin kutunuuuu, almalıyııızzz ben de istiyoruummm, tamamdır artık evlenebiliriz

arkadaşım özellikle senden özür dilemem gerek sanırım.bende bi huy var böyle alınganım biraz hatta baya:)özür dilerim yani o yüzden ama ciddiyim gerçekten içten söylüyorum bunu:)

Bende bişeyLer diicektim ama bu msjını okuduktan sonra gerek kaLmadı..özür diLemekLe çok güzeL yapmışsın =)

Yavrummm öLdümm yaa güLmektennn "ay nyu beni güLdürdün yaa"

ben facee açma çalışmalarına başlıyam iiyisimiiii atılır matılırım yerim yurdum belli olsun face açmadan bana bişy olursa gece kuşumdan numaramı alın bana ulaşın hee

Aynenn rosaammmm aç aç aç aç ama face

hoşgeldin canım yaa nerelerdesin iş tüm vaktini alıyor galiba:44::44::44::44:

Aynen baLımmm =/ işyerinde giremiorum eve geLince hemen pc basına yemegımı biLe geçmişi okuyarak yiyorum

nolduuuu ben bısıylermı kacırdım acaba ??

Yokk cnmm yaa çok da önemLi bişey kaçırmadın

İçimden geLdiiiiiiiiiiii Gasooooooooooooooooooooooommm muaaaaaaaaaaaaaahhh

valla evlenince hissediyorum benden çok şey beklicekler..innın demesinler ben yaparım ama böyle beklentiolunca kednmi kötü hissdiyorum ve yapmak istemicem gibi gliyor o yüzden yağcılık gibi anlaşılcak şeylerde yapmak istemiyorum çünkü kayınvalidem temizlik yaparsın gibide konuştu off ya içim karardı..

dert etmemek elde olsaa ahh ahh ..inş. benim pimpirikliğimdir allahımm

yavruş biz zaten aynı zamanda evleneceğiz yaaa artık kapışırız
bn 1 sene düşünmüyom yıldönümümüzde inş

kuzum bnm görümcemle kaynanamda biri bana biliyonmu iş dediğinde biz tvlerden kitaplardan öğrendik diyolar...yani yanlış anlama o laflarını onlar sennde öğrenceni demek istemişlerdir
yanlış anlıcaklarınıda sanmam o muhabbet onu gerektirmştir

yok ben yanlış anlamayı geçtim yanlış anlaşılmıyım kuzu malum nede olsa artık onlarbenim ailem olucak beni küstahh bilmesinler..

lavantacım bende sana bısıy dıyımm bende dokıyım ıcımı yaaaa..benım nısanlım bole aman aman cok calısmamdan yana deıl bıde ben bankacıyım musterılerımden hoslanmıyo falan fılan..bunlarda bahane yanı..ama ben kararlı oldugum ıcınde ıyı tamm sen calısmak ıstersen calıs dıyo ama ben sunu farkettım kı gecenlerde kayınvalıdemde sankı calısmasam gozuyle bakıyo gıbı geldı konusmalarından falan.ama bende ısrar ve ınatla calısmaktan bahsettım daha bırsuru sey yanı..boyle bı beklentısı varsa esımı yarın oburgun etkı altında bırakırmı bılmıyırum yaa...ya yınede allah ıcın kadının hep ıyılıgını gordum gunahını almıyım ama ayyy ne bılıyım yaaa son gunlerdede bu takıldı kafama sımdı...zate felaket sıkılmıs durumdayım o eksık bu eksık gez dolas bıde bunu taktım kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…