2012' de yazın evlenecekler

Sen niye üstüne alındın sen niye üstüne alındın diyorsunuzda benim konuştuğum şeylerle ilgili gibi geldi bunlar.aslında kime söylediniz bilmiyorum demek ki görmemişim ama başta bi fikrimi belirttim diye böyle davranmanızda gerekmiyordu ki.özür dilerim kötü bir şey söylediysem haklısınız bazı yerlerde haddimi aştıysam kusura bakmayın ben sizleri seviyorum zaten o yüzden böyle kötü oldum eğer benim hakkımda böyle düşünüyorsanız diye yani..dediğim gibi önceden de okuyordum hep yazdıklarınızı çok sıcak ve iyi niyetli geldiniz ki ben zaten sırf bu başlık altında sizlerle konuşabilmek için üye oldum normalde bu kadar internete giren biride değilim ama okula gidince falan bi an önce eve dönmek için sabırsızlanıyorum böyle herkesin mutluluğunu heyecanını görmek hoşuma gidiyor bende mutlu oluyorum insanlar böyle oldukca.zaten bu aralar farklı bi hallerdeyim bi oturup ağlıyorum sonra gülüyorum falan..özür dilerim gerçekten affedersiniz umarım hı??:))

gene dirweksiyon sınavım varmış kızlarrrr yaaa

kala kala bir hal oldummm yaaa her seferinde 70 lira veriyorummm

gene dirweksiyon sınavım varmış kızlarrrr yaaa

kala kala bir hal oldummm yaaa her seferinde 70 lira veriyorummm

arkadaşım özellikle senden özür dilemem gerek sanırım.bende bi huy var böyle alınganım biraz hatta baya:)özür dilerim yani o yüzden ama ciddiyim gerçekten içten söylüyorum bunu:)

Hic anlamadim simdii ya neysee
pink cektim servisten gelinnn resminiii yarin koyarim canimmm
hadi optum sizi annem bisey demefi qllahtan takimlaraa :-D iyi aksamlarr
banada kimwe yazmadi h a yoksa benmiyim olmayan parayla hava atana pacozz ;-)

Hic anlamadim simdii ya neysee
pink cektim servisten gelinnn resminiii yarin koyarim canimmm
hadi optum sizi annem bisey demefi qllahtan takimlaraa :-D iyi aksamlarr
banada kimwe yazmadi h a yoksa benmiyim olmayan parayla hava atana pacozz ;-)

tşk ederim yenidendoğdum ya birde fiyatını sorsaydın ne iyi ederdin biliyon mu?

yarına bekliyorum resmi benim gibi türbanlı olan çoğu kızın işine yarıcaktır eminimmm..

iyi akşamlar sanaa

( bi de evet sensin o paçozz kim olcak başkaaa

ayyy neden bu kadar sık oluo canım kanun falanmı çıktı.biz sınav olduğumuzda ocakta demişlerdi diğer sınavı

ay anlamadım gitti rasom yaaa

bir bu gün derse çağırdılar pazar sınav var dedilerr

ben şimdi hemen parayı nerden bulucamm

yani aslında param var ama ben kendimi ona göre ayarladımmm

Son düzenleme:
ay anlamadım gitti rasom yaaa

bir bu gün derse çağırdılar pazar sınav var dedilerr

ben şimdi hemen parayı nerden bulucamm

yani aslında param var ama ben kendimi ona göre ayarladımmm

çok ilginç yığılma olmasın diyemi yapıolar anlamadım benim kalan arkadaşlarımdanda bugün sohbet arasında diodu birisi sürüş sınavım var diye çok anlayamamıştım kalabalıktık kaynadı sohbet.demekki bi daha var sınav...ay inşallah geçersin bee insan kaldıkça soğuyo araba sürmekten bende motordan çift dikişim çok sinir olmuştum kaldığımda

Güzeller ben geldim hepinizi çok seviyorum
İçimde kalmasın benimde birkaç sözüm olacak. resmen kabustan çıkmış gibi hissettim. bazı arkadaşlarımızın anlamsız
tepkileri karşısında beynim uyuştu. meğerse ne kadar gereksiz işgalciler varmış. hır gür çıkaranlar,üstüne alınıp savunacak
konuları olmayanlar yazık!
gasom gerçekten topiğimizi boş bırakmayalım yoksa nazara geliyoruz
pinkim lovem bende topik andımıza katılıyorum
nyum,deryaw,lamelifim,lavantam,pnrkrdnizim,bubarum,gasom,gulsengom,rosaam,gecekuşum pinkim lovem, helal olsun size
Ssedoshhum, lilapausem nerdeyseniz gelin artık

Son düzenleme:

hoşqeldin canikom bidee şundan bi tanede bundan

kuzuxum çok güsel yazışın ağzına sağlık artık biz kendi havamıza bakalım boşwerelim

SaoL kuzucuummm bakarım oraya da

sohbetten bi şey anlaşılmıo elifim ya 1 gün girmeyene işkenceye dönüşüo topik oku oku,,fikir alışverişi durdu eski hatunların çoğu yığıntı korkusundan girmiyo artık.

Rosamm yaaa canımsınnn iyiki açtın konuyu...Zaten işyerinde giremiyorum yoruLuyorum akşamLarı bi bakım dıorum ayyy 50-60 sayfa 1 gunde oku oku bitmio bide biri geLinLik dıo biri tabak dio biri örtü dio off sıkıLıorum size biLe seLam veremeden çıkıyorum..Sorucağım fikir aLacağım bi ton şey var soramıorum arada kayniicak cunku...Buna bi çözüm buLmak şart oLdu..

YeniLeri biLmem ama ben eskiLer dediğiniz kardeşLerimiiiii çok özLedimm yaaa

hoşqeldin canikom bidee şundan bi tanede bundan

hoşbulduk güzelim benim

kuzuxum çok güsel yazışın ağzına sağlık artık biz kendi havamıza bakalım boşwerelim

bitanem kambersiz topik olmaz evet zaten herşey eskisi gibi yolunda. kaldığımız yerden devam edelim

Burdayız artık canım benım daha çokkkkkkkkkk fikir alacağız birbirimizdennn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…