Pinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn
anlamaz anam anlamaz,,cevap şu olur ay nyu beni güldürdün
Bak düzgün davranıyorum ama yeter artık ya laf atıp durma çocuk gibi biz kendi aramızda konuştuk bitti sana niye batıyorsa artık anlattıklarım ayrıca gelinliğimin parasına laf ediyorsun da ben durduk yere mi söyledim görgüsüzler gibi?sordular söyledim ayıp ya ayıp anladık çok seviyorsunuz birbirinizi kardeşsiniz falan da tamam o kadar insan var burada düzgünce anlatıyorlar senin ettiğin laflara bak.
batan fln derken???
ben sana daha önce gereken cvbı vermişdim yarası olan gocunurr.. farkındaysan seni daha önce hiç muhatap almadım almıcamda
sen ne yüzsün bir kız çıktın yaaa
sen niye alındın ki?
ayyy gülşenimm gözünn körolmasınnn yaaabenii güldürdün çookkhhh fenasınn
bu arada facee açmayı ne var ne yok tüm hatunları özelime almayı düşünüorumbelki psikolojim sizi özlemeyince rahatlarr
gasooooommm deryamaaa söylee onu seviyoreeeeeee
ayyy gülşenimm gözünn körolmasınnn yaaabenii güldürdün çookkhhh fenasınn
bu arada facee açmayı ne var ne yok tüm hatunları özelime almayı düşünüorumbelki psikolojim sizi özlemeyince rahatlarr
söyledim yieevrruummmayyy gülşenimm gözünn körolmasınnn yaaabenii güldürdün çookkhhh fenasınn
Bak düzgün davranıyorum ama yeter artık ya laf atıp durma çocuk gibi biz kendi aramızda konuştuk bitti sana niye batıyorsa artık anlattıklarım ayrıca gelinliğimin parasına laf ediyorsun da ben durduk yere mi söyledim görgüsüzler gibi?sordular söyledim ayıp ya ayıp anladık çok seviyorsunuz birbirinizi kardeşsiniz falan da tamam o kadar insan var burada düzgünce anlatıyorlar senin ettiğin laflara bak.
yaa ben ilk bu konuyu açtığımdada sen direk üstüne alındın..senin genel bi sorununmu var...biz ak desekte sen benim diosun, başka bişy desekse sen benim diosun..ne iŞ???
amaç bizi kışkırtıp uyarı verdirtmek gelmiyelim gazlarına lafı atıp saklanıyola
aynen bubabur bende fark ettim gelmeyeceğimmmm
ben facee açma çalışmalarına başlıyam iiyisimiiii atılır matılırım yerim yurdum belli olsunface açmadan bana bişy olursa gece kuşumdan numaramı alın bana ulaşın hee
hahaha sana bişey olmaz kuzuuuu, ama sen yine de aç bitane, burayı bırakmayız gerçi artıkben facee açma çalışmalarına başlıyam iiyisimiiii atılır matılırım yerim yurdum belli olsunface açmadan bana bişy olursa gece kuşumdan numaramı alın bana ulaşın hee
Hatunlar iyi aksamlar kendinize iyi bakin :) gerilimi de birakin bosverin, asil tatli gerilim seneye hatirlatirim
bi ara banada haber verir misiniz acaba face'de hangi sayfadan iletisime geçiyosunuz?
tsk ederim simdiden görüsürüz insAllah :)