2012' de yazın evlenecekler

Ecem bak arkadasım ilk bastada bi harladın gürledin sonra yumusadın simdide üstüne alınmaman gerek seylerde üstüne alınıyorsun öyle birsey olsa direk söyleriz bence bu tarz davranıslara giripte komik duruma düşme senlik bi durum yok ayrıca kırıcıda olmana hiç gerek yoktu....

ayyy gülşenimm gözünn körolmasınnn yaaa benii güldürdünçookkhhh fenasınn

bu arada facee açmayı ne var ne yok tüm hatunları özelime almayı düşünüorumbelki psikolojim sizi özlemeyince rahatlarr

gasooooommm deryamaaa söylee onu seviyoreeeeeee

arkadaşım yeter artık,,,rahatsız olan konuşur derdi sana mı kaldı!sen niye gocunuon??

biz facedede yaptık topic kuzum buranın havası kaçınca ordan devam ettik gel anam valla

gel anam aç face tabii yaaa

söyledim yieevrruummm

yaa ben ilk bu konuyu açtığımdada sen direk üstüne alındın..senin genel bi sorununmu var...biz ak desekte sen benim diosun, başka bişy desekse sen benim diosun..ne iŞ???

ben facee açma çalışmalarına başlıyam iiyisimiiii atılır matılırım yerim yurdum belli olsun face açmadan bana bişy olursa gece kuşumdan numaramı alın bana ulaşın hee

ben facee açma çalışmalarına başlıyam iiyisimiiii atılır matılırım yerim yurdum belli olsun face açmadan bana bişy olursa gece kuşumdan numaramı alın bana ulaşın hee
hahaha sana bişey olmaz kuzuuuu, ama sen yine de aç bitane, burayı bırakmayız gerçi artık

Hatunlar iyi aksamlar kendinize iyi bakin :) gerilimi de birakin bosverin, asil tatli gerilim seneye hatirlatirim

bi ara banada haber verir misiniz acaba face'de hangi sayfadan iletisime geçiyosunuz?

tsk ederim simdiden görüsürüz insAllah :)

biz ne iyi ne cici kızlardık

nasıl çirkinleştik çirkefleşitkk öleee

o meleğin kanatları altından neler çıktı öleeee amaannnnnnn

iyi akşamlar kuzuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…