- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
asayiş berkemal kuzucuklarıımmmmm bi yere gitmek yokkk
:114::114::114::114:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asayiş berkemal kuzucuklarıımmmmm bi yere gitmek yokkk
biz ne iyi ne cici kızlardık
nasıl çirkinleştik çirkefleşitkk öleee
o meleğin kanatları altından neler çıktı öleeee amaannnnnnn [/QUOTE
haha canımm benimm
herkese iyi akşamlar kızlarr kurbancığıma hediye bakmaya gidiciimmm iş çıkışı hepinizi öpüyorummm
gene dirweksiyon sınavım varmış kızlarrrr yaaa
kala kala bir hal oldummm yaaa her seferinde 70 lira veriyorummm
Pinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn
Hic anlamadim simdii ya neysee
pink cektim servisten gelinnn resminiii yarin koyarim canimmm
hadi optum sizi annem bisey demefi qllahtan takimlaraa :-D iyi aksamlarr
banada kimwe yazmadi h a yoksa benmiyim olmayan parayla hava atana pacozz ;-)
gene dirweksiyon sınavım varmış kızlarrrr yaaa
kala kala bir hal oldummm yaaa her seferinde 70 lira veriyorummm
ayyy neden bu kadar sık oluo canım kanun falanmı çıktı.biz sınav olduğumuzda ocakta demişlerdi diğer sınavı
ay anlamadım gitti rasom yaaa
bir bu gün derse çağırdılar pazar sınav var dedilerr
ben şimdi hemen parayı nerden bulucamm
yani aslında param var ama ben kendimi ona göre ayarladımmm
Güzeller ben geldim hepinizi çok seviyorum
İçimde kalmasın benimde birkaç sözüm olacak. resmen kabustan çıkmış gibi hissettim. bazı arkadaşlarımızın anlamsız
tepkileri karşısında beynim uyuştu. meğerse ne kadar gereksiz işgalciler varmış. hır gür çıkaranlar,üstüne alınıp savunacak
konuları olmayanlar yazık!
gasom gerçekten topiğimizi boş bırakmayalım yoksa nazara geliyoruz
pinkim lovem bende topik andımıza katılıyorum
nyum,deryaw,lamelifim,lavantam,pnrkrdnizim,bubarum,gasom,gulsengom,rosaam,gecekuşum pinkim lovem, helal olsun size
Ssedoshhum, lilapausem nerdeyseniz gelin artık
[/QUOTE
canım benim HEPİNİZİ SEVİYOREEEE
rosammm açtın mı gıııı:26::26::26:
İçimde kalmasın benimde birkaç sözüm olacak. resmen kabustan çıkmış gibi hissettim. bazı arkadaşlarımızın anlamsız
tepkileri karşısında beynim uyuştu. meğerse ne kadar gereksiz işgalciler varmış. hır gür çıkaranlar,üstüne alınıp savunacak
nyum,deryaw,lamelifim,lavantam,pnrkrdnizim,bubarum,gasom,gulsengom,rosaam,gecekuşum pinkim lovem, helal olsun size
[/QUOTE
canım benim HEPİNİZİ SEVİYOREEEE
rosammm açtın mı gıııı:26::26::26:
yok balcım çalışmalara başladım
adettendir canım almak isterler tabi =) ne güzel..yavru bende dün alıcaktım ,konusu geçince nişanlımın müdürü benim bi tanıdığım var demiş bi mağazanın müdürünü tanıyormuş aramış akşam bugün fiyat vericeklermiş ondan bekledik,,arçelikte 8 programlı bulaşık mak. 775 e düştülen en son nakitte,çamaşır makinemi de arçelikten 950 tl aldık nakit o da,7 kg 1000 devir ve A+++ yani %30 enj tasarrufu var. ama onun kampanyası bitmiş olabilir.beko iyi bi marka fırınları da iyi diyorlar şikayetvar.com dan çok araştırmıştım,bir bak istersen almadan, fikir oluyor
sohbetten bi şey anlaşılmıo elifim ya 1 gün girmeyene işkenceye dönüşüo topik oku oku,,fikir alışverişi durdu eski hatunların çoğu yığıntı korkusundan girmiyo artık.
hoşqeldin canikom bidee şundan bi tanede bundan
kuzuxum çok güsel yazışın ağzına sağlık artık biz kendi havamıza bakalım boşwerelim
yok balcım çalışmalara başladım
hımmm haber et ama
Rosamm yaaa canımsınnn iyiki açtın konuyu...Zaten işyerinde giremiyorum yoruLuyorum akşamLarı bi bakım dıorum ayyy 50-60 sayfa 1 gunde oku oku bitmio bide biri geLinLik dıo biri tabak dio biri örtü dio off sıkıLıorum size biLe seLam veremeden çıkıyorum..Sorucağım fikir aLacağım bi ton şey var soramıorum arada kayniicak cunku...Buna bi çözüm buLmak şart oLdu..
YeniLeri biLmem ama ben eskiLer dediğiniz kardeşLerimiiiii çok özLedimm yaaa