beni seviyonuz mu??
seviyoruzzz uleeennnn seviyoruzzzz
ama hediyenin resmini paylaşırsanız daha çok seveceğizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni seviyonuz mu??
kuzuuuuum nasıl soru bu topikte kendi bilenler hepiniz KARDEŞİMSİNİZ
Deli kızz sevmezmiyizzz hepinizzz cok seviyorummmm kardişşşlerimmmmmm benimmm
hahahha valla doğruaynı model kelebekli desenden masa örtüsü bile yapıyos hepimiz yaaaaaaa
söz yavrum söözzzcanlarımmm yaaaa hepiniz hoş geldinizzzz
iyi ki geldinizzzzzzzz çok sevindimmmm çokkkkk
hepinizi kardeşim gibi görüyorummm
iyi günümde kötü günümde hep yanımda oldunuzzz
rabbim bozmasınn inş..
bende iyi gününüzde ve kötü gününüzde destek olmaya
sadece kendi dertlerimi anlatıp kaçmadan diğer insanların fikirlerine de saygı göstermeyeee
onlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya
ay benim nişanlım şunu aldıı... ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek gibi alakasız abuk subuk konular konuşup ..
olmayan paramla hava atmadan bu topikte sizlerle yazşımaya devam edeceğime söz veriyorummm
Seniii Sewiorummmm..
söz yavrum söözzz
ayrıca koptum yemin ediyorum yaaa,
""ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek""
kimse gelmesin diyen yok arkadaşlarım, ama bu kadar insanın bir ricası varsa, birileri "bi yavaş olun hatunlar lütfen yaa" diyorsa, bi durup düşünmekte fayda var değil mi? tabi sohbet edeceğiz ama evliliğimiz hazırlıklarımız arada çeşitli başka muhabbetlerimiz olacak, ama bakın bilen biliyor işte, bizim eski muhabbetlerimiz dadından yinmez vallaha billaha
o günler gelsin, hep birlikte tatlı tatlı muhabbetimizi yapalım istiyoruz, katılmak isteyen varsa da tabiki kimyası buraya uyan, ayak uydurabilen buyursun gelsin, zevkle ve keyifle arkadaşlıklarımızı büyütür çoğaltırız, mesela elif, en başından beri bizimle değil ama onunla gayet güzel keyifli muhabbetimizi ediyoruz, o da bizden biri oldu, pink im, yolcum aynı şekilde :114:
demek ki neymiş, olayı böyle dramatize etmeye gerek yokmuuuuuşşşşş
beni seviyonuz mu??
Pinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn
canlarımmm yaaaa hepiniz hoş geldinizzzz
iyi ki geldinizzzzzzzz çok sevindimmmm çokkkkk
hepinizi kardeşim gibi görüyorummm
iyi günümde kötü günümde hep yanımda oldunuzzz
rabbim bozmasınn inş..
bende iyi gününüzde ve kötü gününüzde destek olmaya
sadece kendi dertlerimi anlatıp kaçmadan diğer insanların fikirlerine de saygı göstermeyeee
onlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya
ay benim nişanlım şunu aldıı... ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek gibi alakasız abuk subuk konular konuşup ..
olmayan paramla hava atmadan bu topikte sizlerle yazşımaya devam edeceğime söz veriyorummm
amiiiiinPinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn
teşekkr ederim gasommmm senin için öle olduğumu söylemen inan çok mutlu etti beni ama yine duygusala bağladım sanırım ben ağladım ağlıcam
bazı arkadaşlarımdan sezmiştim bazen bende sınırı aşıyorum sanırım rahatsızlık verdiysem kırdıysam özür dilerim herkestenn ..
sorulur mu çokk seviyorummmm ... hepiniziiii ....
teşekkr ederim gasommmm senin için öle olduğumu söylemen inan çok mutlu etti beni ama yine duygusala bağladım sanırım ben ağladım ağlıcam
bazı arkadaşlarımdan sezmiştim bazen bende sınırı aşıyorum sanırım rahatsızlık verdiysem kırdıysam özür dilerim herkestenn ..
Bak düzgün davranıyorum ama yeter artık ya laf atıp durma çocuk gibi biz kendi aramızda konuştuk bitti sana niye batıyorsa artık anlattıklarım ayrıca gelinliğimin parasına laf ediyorsun da ben durduk yere mi söyledim görgüsüzler gibi?sordular söyledim ayıp ya ayıp anladık çok seviyorsunuz birbirinizi kardeşsiniz falan da tamam o kadar insan var burada düzgünce anlatıyorlar senin ettiğin laflara bak.
şşşşş saçmalama yieevrrruummteşekkr ederim gasommmm senin için öle olduğumu söylemen inan çok mutlu etti beni ama yine duygusala bağladım sanırım ben ağladım ağlıcam
veleddamin aminPinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn
anlamaz anam anlamaz,,cevap şu olur ay nyu beni güldürdün
Bak düzgün davranıyorum ama yeter artık ya laf atıp durma çocuk gibi biz kendi aramızda konuştuk bitti sana niye batıyorsa artık anlattıklarım ayrıca gelinliğimin parasına laf ediyorsun da ben durduk yere mi söyledim görgüsüzler gibi?sordular söyledim ayıp ya ayıp anladık çok seviyorsunuz birbirinizi kardeşsiniz falan da tamam o kadar insan var burada düzgünce anlatıyorlar senin ettiğin laflara bak.
amiiiiin
kuzum bu msjı yollucak son kişilerdensin duymım bidaaa
anammm topiğimizinn duygusal kızııııı
sevinçten gözleri yaşardı Elifiminnnnn
nen gel beee gellll seni de bağrıma basam ben
Walla kacırtanlar sagolsn hem onların hızına yetişemiyorum ben kii pinkim sen bana biara özet geciver kusummmnyummm bağrıma basacam seni ama çok şey kaçırmışsın ben sana diiimmmmm
Pinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn
anlamaz anam anlamaz,,cevap şu olur ay nyu beni güldürdün
sen niye alındın ki?Bak düzgün davranıyorum ama yeter artık ya laf atıp durma çocuk gibi biz kendi aramızda konuştuk bitti sana niye batıyorsa artık anlattıklarım ayrıca gelinliğimin parasına laf ediyorsun da ben durduk yere mi söyledim görgüsüzler gibi?sordular söyledim ayıp ya ayıp anladık çok seviyorsunuz birbirinizi kardeşsiniz falan da tamam o kadar insan var burada düzgünce anlatıyorlar senin ettiğin laflara bak.