2012' de yazın evlenecekler

teşekkürler canlarım çok güzel bi takım tavsiye ediyorum şiddeettle:21::21:renkleri burda soluk gözüküyo ama normalde çok hoş renkleri bebek yeşili ve bebek pembesi pasta servis tabakları kelebek şeklinde çoookk tatlı yaaaa:21::21::21::21::21:

Nyucum bucadaki düğün salonu yemeksiz mi? ben yemekli düşünüyorum ama tabi damat beylede konuşmak lazım.

teşekkürler canlarım çok güzel bi takım tavsiye ediyorum şiddeettle:21::21:renkleri burda soluk gözüküyo ama normalde çok hoş renkleri bebek yeşili ve bebek pembesi pasta servis tabakları kelebek şeklinde çoookk tatlı yaaaa:21::21::21::21::21:

Canım setine bayıldım bu pazar alacağım ilk şey olucak sanırım çeyizime birazcık kopya çekiyorum :KK17: eNGÜZEL GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN CANIM...

Bende balcova üçkuyular :)):KK66:ama bucaya gelip giderim cok bir organizasyon yapalım izmirli kızlar ne dersiniz :)

ben aydında yaşıorum izmiri çok seviyorum paşayla çok vakit geçirdik anı biriktirdikk..evimin aksesuarlarını kemeraltından almayı düşünüorum:21::21:

Bende hataydayım canlarım.

Sen daha yakınmısın canım :emir_bebek:Buarada yemeksiz benim aldıgım fiyat ve garden salonu için yemekli daha farklıdır tabi seher hnm var istersen tanıstırırz birgün sizide beraber gidip belki faydası olur :KK3:

ben aydında yaşıorum izmiri çok seviyorum paşayla çok vakit geçirdik anı biriktirdikk..evimin aksesuarlarını kemeraltından almayı düşünüorum:21::21:

Gel kuzum gel senide bekleriz hatta gelcegin zaman haber ver yardımcı olurum herzaman

İnşallah Bahhçe olur yaa ben çok istiyorum orayıııı :KK16:

Aynen yaaa cok güzel bi havası var hele garden bahcesindeki gelin damat odasının son halini gördün mü okadar yer gezdim hem fiyat olarak hem kalite olarak en güzel yer gercekten cok içime sindi allah utandırmasın artık

X