tatlımm kırmak istemem kimseyi ama rosa haklı her ağızdan bişey çıktığı içn topikte kimse bişey anlamıyo yardımcı olamıyo birbirine halbuki böle değildi ..
ne pardon arkadaşım hem fikir alışverişinde bulunalım diyoruz hem konuşmamıza laf ediyosunuz. böle istenilmedikten sonra siz baş başa oturun konuşun ozaman ibik guguk edersiniz
hayır burası kafaya göre sohbet alanı deil arkadaşım..bak foruma her konunun topiği var burası 2012 yaz gelinleri paylaşım topiği.sohbet topikleride var.tabi sen ve senin gibi bu ayrımı yapamayanlar her ağızdan bi ses çıkarıp paylaşımı düşürenler oluo.
elifim bence susmayalım, sustuğumuz için bazı şeyler böyle oldu kuzum, ama ben birazdan çıkmak zorundayım, ama kalbim sizinle biliosunhehe canımmmcımm güldürdün kızz beniiiişi bırakamayız kız bir sürü çeyiz var ayy neyse ben susimm çok korktum rosam çok sinirli haklıda
ben de anlayamadım yawyum be:44::44:pardon?
canikom yine devam edeceğiz biz paylaşımlarımıza, sen merak etmekızlaaar bn geldmmmm
önünü arkasına bakmadan sayfaların yazıyorum üstüne alınan alınır alınmayanı seviyom
bu topickteki her kızla kardeş gibi olmuştuk biz herşeyi beraber konuşup çeyizlerimizi bile nerdeyse beraber aldık ama şimdi hiç birliktelik yok
konular havada kalıyo herkes kendi aleminde süpermanlerini anlatıyo:24
bubaburcum
topiğin havası değişti bikaç haftadır yeniler farkına varmayabilir eski muhabbetleri bilmediklerinden dolayı bu sözler stemler o yüzden olduğunca muhabbet etmeye çalışıyoruz ama ona yetiş buna koş kimkime ne dedi şaşırdık..rosama katılıyorum ve öpüyorumm
arkadaşım anlama konusunda biraz zorlancas sanırım burda herkes sana anlatıyo..
bu kadar kişi haksız senmisin haklı olan
ne pardon arkadaşım hem fikir alışverişinde bulunalım diyoruz hem konuşmamıza laf ediyosunuz. böle istenilmedikten sonra siz baş başa oturun konuşun ozaman ibik guguk edersiniz
ben haklıyım demedim arkadaşım sendede var bu anlamama konusu herhaldee neyse daha fazla uğraşmak istemiyrum bi dk daha durumam burda
canlarımmm, ben şimdi çıkıyorum, ama en yakın zamanda geri geliyorum...
ben de çok eskilerden değilim kızlar fakat o eski sohbetleri ben de hatırlıyorum
ne yazık ki son zamanlarda hiç paylaşım yapamaz oldum
sadece bakıp çıkıyorum geçmişi okuyup anlamam mümkün değil
ben de çok eskilerden değilim kızlar fakat o eski sohbetleri ben de hatırlıyorum
ne yazık ki son zamanlarda hiç paylaşım yapamaz oldum
sadece bakıp çıkıyorum geçmişi okuyup anlamam mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?