2012' de yazın evlenecekler

tatlımm kırmak istemem kimseyi ama rosa haklı her ağızdan bişey çıktığı içn topikte kimse bişey anlamıyo yardımcı olamıyo birbirine halbuki böle değildi ..

elif cim en güzelini söyledin, kocaman tebrik koyuyoruummmm

Son düzenleme:
ne pardon arkadaşım hem fikir alışverişinde bulunalım diyoruz hem konuşmamıza laf ediyosunuz. böle istenilmedikten sonra siz baş başa oturun konuşun ozaman ibik guguk edersiniz

arkadaşım anlama konusunda biraz zorlancas sanırım burda herkes sana anlatıyo..

bu kadar kişi haksız senmisin haklı olan

sizin gibi eskiler bunu konuşunca sorun olmuyoda biz yeniler konuşuncamı sorun? durup durup e nasılsın iyimisin mi dicez sohbettt adı üzerinde her telden olucak.. siz böle yaptıkça gelesimiz gelmiyo soğuttunuz yeminle

hehe canımmmcımm güldürdün kızz beniii işi bırakamayız kız bir sürü çeyiz var ayy neyse ben susimm çok korktum rosam çok sinirli haklıda
elifim bence susmayalım, sustuğumuz için bazı şeyler böyle oldu kuzum, ama ben birazdan çıkmak zorundayım, ama kalbim sizinle biliosun

ben de anlayamadım yawyum be:44::44:

canikom yine devam edeceğiz biz paylaşımlarımıza, sen merak etme

bubaburcum

topiğin havası değişti bikaç haftadır yeniler farkına varmayabilir eski muhabbetleri bilmediklerinden dolayı bu sözler stemler o yüzden olduğunca muhabbet etmeye çalışıyoruz ama ona yetiş buna koş kimkime ne dedi şaşırdık..rosama katılıyorum ve öpüyorumm

evet canım bizde sohbet diyorus tabi ama böle sürekli değil konunun dışına gelindi resmen asıl yeniler soğuttu

ne pardon arkadaşım hem fikir alışverişinde bulunalım diyoruz hem konuşmamıza laf ediyosunuz. böle istenilmedikten sonra siz baş başa oturun konuşun ozaman ibik guguk edersiniz

şu "pardon" arkadaşım; hani sen rosa ya dedin ya hoşuna gitmiyosa muhabbete katılma diye, sen kime "hoşuna gitmiyorsa muhabbete katılma" diyorsun? PARDON?????

Son düzenleme:
derya gülegüle cnm..benimde 30 dakkam kaldı bende çıkıcam birazdan

Son düzenleme:
ben de çok eskilerden değilim kızlar fakat o eski sohbetleri ben de hatırlıyorum
ne yazık ki son zamanlarda hiç paylaşım yapamaz oldum
sadece bakıp çıkıyorum geçmişi okuyup anlamam mümkün değil

ben de çok eskilerden değilim kızlar fakat o eski sohbetleri ben de hatırlıyorum
ne yazık ki son zamanlarda hiç paylaşım yapamaz oldum
sadece bakıp çıkıyorum geçmişi okuyup anlamam mümkün değil

eskisini hatrlıyosan bu topictekilerin nasıl kjaynastığınıda biliyosundur canı evet yakın gelicekte soğuduk gelmiyorus pek çünkü

yani bi durup düşünmek lazım öyle cemkirmekle olmuyo hayır neyi savunuyosn anlamıyorum bi düzensizlik var işte ceki düzen verelim diyoruz ne kişisellestiriyorsun kii???

Ben eski konulari bilmiyorum bakmaya firsatimda olmadi haklisinizdir ben kendi adimagecmisimden bahsettigimde oldu aksamdan bahsettigimde ama sanki yenilere bende dahilim tabi bu tavirsert oldu guzel guzel soyle yapsak boyleda iyi olur diye ben cok cok dikkatli olurum
cunku faydalanmak fikir alisverisi yapmak isterim
ama brnim sahdim adima uyari sekillerinin bazisi cok sert geldi
kotu hissettim
cokta yaxamiyorum telefondan bakiyorum

Hayır yani kimseye istemiyorsan git denilmez de yani öyle yeniler soğuttu bizi falan deyincede kırılıyor insan.şimdi bakın burada hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz özeldende konuşuyorsunuzdur doğrudur ama yeni gelince insan toplu olarak konuşuyor mecburen.hem ben hiç rahatsız olmamıştım yani kötü bir şey yaptığımıda düşünmemiştim ama rahatsız olduysanız baştan söyleseydiniz devam ettirmezdim daha fazla.herkesin bu tarz şeyler konuştuğunu paylaştığını gördüm ben üye olmadan öncede girip okuyordum bazen.ama tanıdığın kimse olmadan böyle şeyler yapınca dikkat çekiyormuş rahatsız edici oluyormuş demek.kusura bakmayın o zaman özür dilerim ne diyeyim insanları rahatsız etmek üzer beni.iyi akşamlar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…