• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRÜMCEMİN RAHATSIZ EDİCİ DAVRANIŞLARI

Benim görümcem de tam olarak bana bunu yaptı. Hatta benim evimde kaldı bir yıl kadar buna rağmen bana bunu yaptı. Ama senin de dediğin gibi işine girince beni aramadın beni sormadın modundaydı. Ben her seferinde onu affettim görüşmeye devam ettim. En son birikmişlikleri Toplamı olarak eşiyle küsmüştü aile evine dönmüştü barışmış küsken beni günde iki defa arardı ben de ona hem maddi hem manevi destekte oldum ama barıştığını ve evine döndüğünü başkalarından duydum. Kısacası böyle insanlar bencil ve narsist. Kötü günlerinde senin yanında istiyorlar iyi günlerinde istemiyorlar. Bu insan hayatından çıkar. Ben en son ki olaydan sonra asla arayıp sormadım bir daha. Neden böyle olduk dediğinde de her şeyi anlattım içim sogudu hala da görüşmüyorum

Yani kardeşler arasındaki muhabbetten sizene. Sadece abisiyle konuşmak istemiş, belki ağzı açık birisiniz yada onlar öyle görüyorlar bu yüzden “kimse” diye vurgu yapıyolar. Dışarıda kalmanızı istedikleri konuda yapış yapış olmaya gerek yok.

Siz de arayıp sormayın düğün nişan zamanı tek başına halletsin süslenin gidin bu kadar. Söylemek zorunda değil nazardan korkuyo lafı olmasın istiyor demek. Şahsen ben umursamam hem gelinim hem görümce

Back
X