• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Ben eski konulari bilmiyorum bakmaya firsatimda olmadi haklisinizdir ben kendi adimagecmisimden bahsettigimde oldu aksamdan bahsettigimde ama sanki yenilere bende dahilim tabi bu tavirsert oldu guzel guzel soyle yapsak boyleda iyi olur diye ben cok cok dikkatli olurum
cunku faydalanmak fikir alisverisi yapmak isterim
ama brnim sahdim adima uyari sekillerinin bazisi cok sert geldi
kotu hissettim
cokta yaxamiyorum telefondan bakiyorum

hepimiz üstüne alınan diye not düştük lafımız boş konşanlara canım:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

kimse gelmesin diyen yok arkadaşlarım, ama bu kadar insanın bir ricası varsa, birileri "bi yavaş olun hatunlar lütfen yaa" diyorsa, bi durup düşünmekte fayda var değil mi? tabi sohbet edeceğiz ama evliliğimiz hazırlıklarımız arada çeşitli başka muhabbetlerimiz olacak, ama bakın bilen biliyor işte, bizim eski muhabbetlerimiz dadından yinmez vallaha billaha :kkk:
o günler gelsin, hep birlikte tatlı tatlı muhabbetimizi yapalım istiyoruz, katılmak isteyen varsa da tabiki kimyası buraya uyan, ayak uydurabilen buyursun gelsin, zevkle ve keyifle arkadaşlıklarımızı büyütür çoğaltırız, mesela elif, en başından beri bizimle değil ama onunla gayet güzel keyifli muhabbetimizi ediyoruz, o da bizden biri oldu, pink im, yolcum aynı şekilde :114:
demek ki neymiş, olayı böyle dramatize etmeye gerek yokmuuuuuşşşşş :51::51::51:

Son düzenleme:
Biz kimseye gelmesin etmesin demedık ama bu durum öyle bir hal aldı ki hiçbirimiz artık topiğe yazamıyoruz bambaşka bi yer oldu geyik topiğine döndü burası :50:
Kimse ne bi paylaşım yapabiliyo nede derdini anlatabiliyo resmen bi kutuplaşma oldu

kimse gelmesin diyen yok arkadaşlarım, ama bu kadar insanın bir ricası varsa, birileri "bi yavaş olun hatunlar lütfen yaa" diyorsa, bi durup düşünmekte fayda var değil mi? tabi sohbet edeceğiz ama evliliğimiz hazırlıklarımız arada çeşitli başka muhabbetlerimiz olacak, ama bakın bilen biliyor işte, bizim eski muhabbetlerimiz dadından yinmez vallaha billaha :kkk:
o günler gelsin, hep birlikte tatlı tatlı muhabbetimizi yapalım istiyoruz, katılmak isteyen varsa da tabiki kimyası buraya uyan, ayak uydurabilen buyursun gelsin, zevkle ve keyifle arkadaşlıklarımızı büyütür çoğaltırız, mesela elif, en başından beri bizimle değil ama onunla gayet güzel keyifli muhabbetimizi ediyoruz, o da bizden biri oldu, pink im aynı şekilde :114:
demek ki neymiş, olayı böyle dramatize etmeye gerek yokmuuuuuşşşşş :51::51::51:

Biz kimseye gelmesin etmesin demedık ama bu durum öyle bir hal aldı ki hiçbirimiz artık topiğe yazamıyoruz bambaşka bi yer oldu geyik topiğine döndü burası :50:
Kimse ne bi paylaşım yapabiliyo nede derdini anlatabiliyo resmen bi kutuplaşma oldu

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

eskisini hatrlıyosan bu topictekilerin nasıl kjaynastığınıda biliyosundur canı evet yakın gelicekte soğuduk gelmiyorus pek çünkü

hatırlamaz mıyım canım herkes çok yakındı samimiydi. ve haklısın canım bakıyorum eskilerden takılanlar azaldı topiğe

bak işte bu, aklın yolu bir tospaacım :114::114:

evet gasom öyle aklın yolu bir :16:

Ben sizlere demedim tavır yapıp çıkan arkadaşa dedim.o diyo ya hani istemiyorsan girme okuma rosa falan.

1 dk durmam diyenler dklardır burda valla ececim bizim lafımız uyarı diil sadece dert anlatma anlamak istemiyolarsada lafımız yok artık anlamayana napılır

daha önceden birbirini tanıyan yok hepimiz burda pekiştirdik dostluğumuzu arkadaşlığımızı muhabbetlerimiz o kadar güzeldiki bu özele yansıdı yani yenisin eskisin durumu yok kafa yapısı muahbbetlerle alakalı

yani bi durup düşünmek lazım öyle cemkirmekle olmuyo hayır neyi savunuyosn anlamıyorum bi düzensizlik var işte ceki düzen verelim diyoruz ne kişisellestiriyorsun kii???

hepimiz üstüne alınan diye not düştük lafımız boş konşanlara canım:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

:114::114::114::114::114: :kkk::kkk::kkk::kkk:

bir de sanırım şuna ihtiyacımız var yavrularım beniiiiiiimmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar:

Yok alincaksak alinalim durmak isteyen dyrur benimde sordugum bi yere bagliyamadim sorularim oldu haklisiniz pek alingan degilim kotu hissettim daha guzel olucak insallah

elif cim en güzelini söyledin, kocaman tebrik koyuyoruummmm :51::51::51:

mucukk yeivvrummm :54:

sizin gibi eskiler bunu konuşunca sorun olmuyoda biz yeniler konuşuncamı sorun? durup durup e nasılsın iyimisin mi dicez sohbettt adı üzerinde her telden olucak.. siz böle yaptıkça gelesimiz gelmiyo soğuttunuz yeminle

canım eskisi yenisimi var bende yeniyimm her gelene tavrımız aynı hoş beş ediyoruz ama kalabalık olunca düzen kalmadı onu diyoruz ve farkındaysan kendi adıma söylim gördüğüm sorulara flan hep cevap verdim ama şu bi kaç gündür yazamıyorum artık topiğe ki soğudum bende cazip gelmiyo konular artık neden çünkü herkes önce ben önce ben diyo bizler birbirimizin sorunlarını öncelikle paylaşıp çözmeye çalışıyoruz anlayışlı olalım lütfen ...

daha önceden birbirini tanıyan yok hepimiz burda pekiştirdik dostluğumuzu arkadaşlığımızı muhabbetlerimiz o kadar güzeldiki bu özele yansıdı yani yenisin eskisin durumu yok kafa yapısı muahbbetlerle alakalı

bunlar bizi gerçek hayattada dostus sanıyolardır...
evet öleyis ama burda tanışıp kaynaşıp kardş gibi olduk...
evet normal hayattada görüşüyorus....:21::21::21:
yani bu durumda anormallik bizde değil

elifim bence susmayalım, sustuğumuz için bazı şeyler böyle oldu kuzum, ama ben birazdan çıkmak zorundayım, ama kalbim sizinle biliosun :54:

ben de anlayamadım yawyum be:44::44:

canikom yine devam edeceğiz biz paylaşımlarımıza, sen merak etme:47::16::54:

biliyoruz canımcım iyi akşamlar ..

Gelene kapımız açık topiğimize ayak uydurdugu surece dıyıp bu soğuk havayı dagıtalım artıkınn diyorum sizi seviyolarum yavrularım :16::16::16::16:

yani bi durup düşünmek lazım öyle cemkirmekle olmuyo hayır neyi savunuyosn anlamıyorum bi düzensizlik var işte ceki düzen verelim diyoruz ne kişisellestiriyorsun kii???

aynen nyum(kıss bu aradaaa ben seniii unutmuşumm yaa abboowww nerelerdesin demeyeceğim sende görüorum ama dokunamıorum, dokunuorum ama konuşamıorum gurubundansın):9::9:

kişisel deildi söylediklerim zaten konunun kişiselleştirilebileceğini hatta topicten ayrılmayı göze alarak açtım bu konuyu çünkü gidiceksemde böyle gitmek istedim..onu bunu bilmem ama şu bilinsinki bu topik şuanki haliyle alakası olmayan bi topikti yağmalama tarzında bi yığın oldu sohbete saygısı olmayan kafaya göre geyik döndüren kişiler geldi gayette açık söylüorum yeni gelen hatunlardan bir kısmı topiği saçtı savurdu.paylaştıklarını sanıolar ama hiçbi şey paylaştıkları yok kendilerinindee...bunlar 3 gün 5 gün gelmeyip gelip sayfa okumayı zor bilip söylediklerim değildir buda biline!! takip edenler bilir zaten yazmasamda hep burdayımdır evde olmasamda telefonumdan topiğime sahip çıkıp gözlemlemişimdir.zaten sorun çıkaranlar fikirleriyle, topiğe bakış açılarıyla kendilerini belli ediyo.kimse rosaa kimi kastetdi diye düşünmesin bu söylediklerime cevap yazsada yazmasada içinden,amma uzattı,sanki devlet meselesi,ne olacak bi topik girilir yazılır çıkılır vss... düşünenler bu problemi doğuranlardır kimse bana yada ortaya çemkirmesin burdan çıkıp gidip kendilerine ait bi topik açsın (ki bu çok kolay bi şey, biz nasıl burayı açtık başka bi topicten kafamız almadığı için kaçıp geldiyseekkk.....)rica ediorum kendi tarzlarında muhabbetlerini yürütsünler yada bu topikteki eski yeni her bireye saygı duysunlar !!!!

Gasom cok dogru bişeye degindi maşallahhh :nazar::nazar::nazar:nazar degdi sanırım neyse herkes alması gerekn msj aldı sanırım ilenler bilmeyenlere iletir bizimle kafasını uyan kalır uymayana topik cokk

Back