2012' de yazın evlenecekler

yeni gelenlerden olarak ortalığı karıştırdıysam özür dilerim herkesten alakasız konular hakkında konuşuyorum falan.:)Neyse bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese.

konuşma tatlım o zaman ben şahıs olarak takip etmedim ama sen itiraf ediosan konuşma o zaman konudışı.yada bunun bi limiti vardır bir olur 2 olur.......fazlası bu topiği geyiğe götürür..

sohbet alanı değilmi rosa olucak okadar her ağızdan bişi çıkıo sorun etmesen olmuyormu hoşuna gitmiyorsa muhabbete katılma

ooyyyyyy yavrum benim yaaaaaaaa
valla ben de çok özlüyorum seni, bazen inan sırf seni aşağıda görüyorum diye duruyorum accuk sonra kaçıyorum yine

rosam takma kafana, biz seni anlıyoruz, işine gelmeyen gelmez girmez okumaz yazmaz fln, biz artık burdayız kızlarla

yettiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ohhh beee sonunda yaaaa

kızlaaar bn geldmmmm
önünü arkasına bakmadan sayfaların yazıyorum üstüne alınan alınır alınmayanı seviyom
bu topickteki her kızla kardeş gibi olmuştuk biz herşeyi beraber konuşup çeyizlerimizi bile nerdeyse beraber aldık ama şimdi hiç birliktelik yok
konular havada kalıyo herkes kendi aleminde süpermanlerini anlatıyo:24

sohbet alanı değilmi rosa olucak okadar her ağızdan bişi çıkıo sorun etmesen olmuyormu hoşuna gitmiyorsa muhabbete katılma

tatlımm kırmak istemem kimseyi ama rosa haklı her ağızdan bişey çıktığı içn topikte kimse bişey anlamıyo yardımcı olamıyo birbirine halbuki böle değildi ..

sohbet dediğiniz süpermanlerinizi anlatmak kendi paylaşımlarınızı yapıp dierlerini tınlamamaksa ve üstüne böle birilerini dışarı çıkarmaksaaaaa

seni önden alalım canım

Bak arkadasım kimseye karsı sahsi bi gıcıklıgımız yok bukadar kişi sikayetciyse bu durumdan bi sıkıntı var demektir muhabbete o katılmasın bu katılmasın dersen burda konuscak bi kişi bulamazsın sen sorulan soruya cevap bulamamaktan yada konudan konuya atlanılmasından memnunsan sende bi problem var demektir

hayır burası kafaya göre sohbet alanı deil arkadaşım..bak foruma her konunun topiği var burası 2012 yaz gelinleri paylaşım topiği.sohbet topikleride var.tabi sen ve senin gibi bu ayrımı yapamayanlar her ağızdan bi ses çıkarıp paylaşımı düşürenler oluo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…