• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)
rosaa,
ecearslan+,
1azuyus,
gulsengo+,
LamEliff+,
ask1,
patriyn,
DeryaW,
pnrkrdnz+,
tatlikedi+,
HayatimM,
tiny88
merhabaa herkesee:53: ne kadan kalabalık sohbetler birbirine girmişş bu hatunların hepsi 2012 yazınmı evlenio ayol:51:

rosaaaaa :)) bakma öyle online göründügüme isim olmazsa göz atip geri indiriyorum pencereyi :)
Gelene kapımız açık topiğimize ayak uydurdugu surece dıyıp bu soğuk havayı dagıtalım artıkınn diyorum sizi seviyolarum yavrularım :16::16::16::16:

neler neler konusulmus üzüldüm valla :50: en güzelini demissin ellerine saglik :)

aynen nyum(kıss bu aradaaa ben seniii unutmuşumm yaa abboowww nerelerdesin demeyeceğim sende görüorum ama dokunamıorum, dokunuorum ama konuşamıorum gurubundansın):9::9:

kişisel deildi söylediklerim zaten konunun kişiselleştirilebileceğini hatta topicten ayrılmayı göze alarak açtım bu konuyu çünkü gidiceksemde böyle gitmek istedim..onu bunu bilmem ama şu bilinsinki bu topik şuanki haliyle alakası olmayan bi topikti yağmalama tarzında bi yığın oldu sohbete saygısı olmayan kafaya göre geyik döndüren kişiler geldi gayette açık söylüorum yeni gelen hatunlardan bir kısmı topiği saçtı savurdu.paylaştıklarını sanıolar ama hiçbi şey paylaştıkları yok kendilerinindee...bunlar 3 gün 5 gün gelmeyip gelip sayfa okumayı zor bilip söylediklerim değildir buda biline!! takip edenler bilir zaten yazmasamda hep burdayımdır evde olmasamda telefonumdan topiğime sahip çıkıp gözlemlemişimdir.zaten sorun çıkaranlar fikirleriyle, topiğe bakış açılarıyla kendilerini belli ediyo.kimse rosaa kimi kastetdi diye düşünmesin bu söylediklerime cevap yazsada yazmasada içinden,amma uzattı,sanki devlet meselesi,ne olacak bi topik girilir yazılır çıkılır vss... düşünenler bu problemi doğuranlardır kimse bana yada ortaya çemkirmesin burdan çıkıp gidip kendilerine ait bi topik açsın (ki bu çok kolay bi şey, biz nasıl burayı açtık başka bi topicten kafamız almadığı için kaçıp geldiyseekkk.....)rica ediorum kendi tarzlarında muhabbetlerini yürütsünler yada bu topikteki eski yeni her bireye saygı duysunlar !!!!

:29::29::29::29::29:
biz burda hastalığımızıda kavgalarımızıda mutluluğumuzuda mutsuzluğumuzuda biliris gelemedğim günler geriden okumaya başlar arkadaşlarım neler yaşamışlar naapmışlar bakarım...ama bazılarınız gelip sırf kendi derdini yazıp çıkıyo hiç bişe okuma zahmetine bile girmiyo....rosam ben ve biçook kişi bunu anlatmaya çalışıyos.....:47:

aynen nyum(kıss bu aradaaa ben seniii unutmuşumm yaa abboowww nerelerdesin demeyeceğim sende görüorum ama dokunamıorum, dokunuorum ama konuşamıorum gurubundansın):9::9:

Kuzummmmm benim yaaa walla hep kulaklarını cınlatıyoruz keske rosamda olsa die hep sana üzüldüm yanlız kaldın die neyse köyümüze geri döndük:32::32:

.........................

kimse bana yada ortaya çemkirmesin burdan çıkıp gidip kendilerine ait bi topik açsın (ki bu çok kolay bi şey, biz nasıl burayı açtık başka bi topicten kafamız almadığı için kaçıp geldiyseekkk.....)rica ediorum kendi tarzlarında muhabbetlerini yürütsünler yada bu topikteki eski yeni her bireye saygı duysunlar !!!!
:46::46::46::46: :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Gasom cok dogru bişeye degindi maşallahhh :nazar::nazar::nazar:nazar degdi sanırım neyse herkes alması gerekn msj aldı sanırım ilenler bilmeyenlere iletir bizimle kafasını uyan kalır uymayana topik cokk
kuzuumm Allah ın izniyle bize nazar değmez de, topiğimize accuk değmiş olabilir onun için yapıştırıverelim nazar boncuğunu :nazar::nazar::nazar:

kimse gelmesin diyen yok arkadaşlarım, ama bu kadar insanın bir ricası varsa, birileri "bi yavaş olun hatunlar lütfen yaa" diyorsa, bi durup düşünmekte fayda var değil mi? tabi sohbet edeceğiz ama evliliğimiz hazırlıklarımız arada çeşitli başka muhabbetlerimiz olacak, ama bakın bilen biliyor işte, bizim eski muhabbetlerimiz dadından yinmez vallaha billaha :kkk:
o günler gelsin, hep birlikte tatlı tatlı muhabbetimizi yapalım istiyoruz, katılmak isteyen varsa da tabiki kimyası buraya uyan, ayak uydurabilen buyursun gelsin, zevkle ve keyifle arkadaşlıklarımızı büyütür çoğaltırız, mesela elif, en başından beri bizimle değil ama onunla gayet güzel keyifli muhabbetimizi ediyoruz, o da bizden biri oldu, pink im aynı şekilde :114:
demek ki neymiş, olayı böyle dramatize etmeye gerek yokmuuuuuşşşşş :51::51::51:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

beni unutmadığın için tşkkk ederimmm gasommmmm

iyi ki geri döndünüzzzz

rosammm tatlım ağzına sağlıkkk

Kuzummmmm benim yaaa walla hep kulaklarını cınlatıyoruz keske rosamda olsa die hep sana üzüldüm yanlız kaldın die neyse köyümüze geri döndük:32::32:
aynen valla, dedik ki, hadi gelin köyümüze geri döneliiimm, fadime nin düğünün de halay çekeliiimm tey tey tey tey :64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
canlarımmm yaaaa hepiniz hoş geldinizzzz

iyi ki geldinizzzzzzzz çok sevindimmmm çokkkkk

hepinizi kardeşim gibi görüyorummm

iyi günümde kötü günümde hep yanımda oldunuzzz

rabbim bozmasınn inş..

bende iyi gününüzde ve kötü gününüzde destek olmaya

sadece kendi dertlerimi anlatıp kaçmadan diğer insanların fikirlerine de saygı göstermeyeee

onlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya

ay benim nişanlım şunu aldıı... ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek gibi alakasız abuk subuk konular konuşup ..

olmayan paramla hava atmadan bu topikte sizlerle yazşımaya devam edeceğime söz veriyorummm :16::16::16::16:

:34:

canlarımmm yaaaa hepiniz hoş geldinizzzz

iyi ki geldinizzzzzzzz çok sevindimmmm çokkkkk

hepinizi kardeşim gibi görüyorummm

iyi günümde kötü günümde hep yanımda oldunuzzz

rabbim bozmasınn inş..

bende iyi gününüzde ve kötü gününüzde destek olmaya

sadece kendi dertlerimi anlatıp kaçmadan diğer insanların fikirlerine de saygı göstermeyeee

onlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya

ay benim nişanlım şunu aldıı... ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek gibi alakasız abuk subuk konular konuşup ..

olmayan paramla hava atmadan bu topikte sizlerle yazşımaya devam edeceğime söz veriyorummm :16::16::16::16:

:34:

kuzucuuum bizde seni seviyos...:16::16::16:
istesekte biz öle olamayıs zaten....:19:

Back