Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farkındayım deryam ben topiğin sağlığı açısından bölünmesini düşünüorum.
bi hatun iç giyim derken bi hatun kına dio diğeri salon dio başkası gelio mutfak diyo..ben şahsen geçmişi okurken hiçbi şey anlamıyorum.aynı anda bi çok şey konuşuluo.birlik kalmadı topikte ben şuan bu konuyu konuşurken bilee bi başkası başka şeyin derdine düşebiliyo bu bile ne kadar kopuk olunduğunu gösterio zaten.
çağla canım hadi hayırlı uğurlu olsun tarihin..
rosacım konuşamıyoruz ne zmandır naılsın iyimisin sanki stresli gördüm şikayetçi gördüm seni.
sağol canımm.. artık bende aranıza katıldım...takip etmek zor olsada.. alışkanlık yapıoyo...iyiyimmm bende sağol yawrum sen nasılsın
inşaallahhhh ama tarifine göre beğenceğim kesinnn
lovelylady hoşceldunnn nasılsın bakalımm
elifimm yazmaya fırsat kalmıo ki, okurken zaman bitio çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman... yazdıklarıma da cwp alamadığım çok oluyor, ben de artık çoğu lafa karışmıyorum walla:26:çok şükür canımcımm saoll
evet bazen sohbet karışıyo btanesi yaa görüyorum kimse girmediği gibi girdiği zmanda yorum yapmıyo
canım davet gelmedi bana :26::26:
hoşbuldum kuzum, yok walla okuyamıyorum ben de imkanı yokhayırlı olsun çağlammm
rosam deryam pınarım hoş geldiniz hepiciklerinizzzz
bir sürü sayfa geçmiş gene ama okuyamayacağımm bulduğum yerden devam ediyorum yani
walla ne diceğimi bilemiyorum rosam:26:farkındayım deryam ben topiğin sağlığı açısından bölünmesini düşünüorum.
ewet eskiden hepimiz tek bi konuyu konuşurduk, o konu biter diğerinin bişeyini konuşmaya geçerdik fln... bu dostluğumuz öyle kuruldu zaten, paylaşmaktan yanibi hatun iç giyim derken bi hatun kına dio diğeri salon dio başkası gelio mutfak diyo..ben şahsen geçmişi okurken hiçbi şey anlamıyorum.aynı anda bi çok şey konuşuluo.birlik kalmadı topikte ben şuan bu konuyu konuşurken bilee bi başkası başka şeyin derdine düşebiliyo bu bile ne kadar kopuk olunduğunu gösterio zaten.
yok gözdemmm yok yavyummm, gözlerine yazık wallaBen de geçmişe dalamadım pek gözüm kesmedi
lavantammm güseller güseliikıss ne zamandır göremedim senii gördüm dokunamadım dokundum soramadım yaaa gasoyu sedoşu çağlamı seni deryayı pınarı balımıı lilalım kuşumuu ösledimm hepside geri çekildiii üzülüorumm yoksa stres yada bi problemim yok
Balım peteğimmmm:81::81::81: Bitanesin :81: :81: :81:
gasom da gelio şimdi, merak etme rosamlavantammm güseller güseliikıss ne zamandır göremedim senii gördüm dokunamadım dokundum soramadım yaaa gasoyu sedoşu çağlamı seni deryayı pınarı balımıı lilalım kuşumuu ösledimm hepside geri çekildiii üzülüorumm yoksa stres yada bi problemim yok
lavantammm güseller güseliikıss ne zamandır göremedim senii gördüm dokunamadım dokundum soramadım yaaa gasoyu sedoşu çağlamı seni deryayı pınarı balımıı lilalım kuşumuu ösledimm hepside geri çekildiii üzülüorumm yoksa stres yada bi problemim yok
bi hatun iç giyim derken bi hatun kına dio diğeri salon dio başkası gelio mutfak diyo..ben şahsen geçmişi okurken hiçbi şey anlamıyorum.aynı anda bi çok şey konuşuluo.birlik kalmadı topikte ben şuan bu konuyu konuşurken bilee bi başkası başka şeyin derdine düşebiliyo bu bile ne kadar kopuk olunduğunu gösterio zaten.
:81::81::81: Bitanesin :81: :81: :81:
kızlarrr cıkııyorummm öptümm
elifimm yazmaya fırsat kalmıo ki, okurken zaman bitio çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman... yazdıklarıma da cwp alamadığım çok oluyor, ben de artık çoğu lafa karışmıyorum walla:26:
hoşbuldum kuzum, yok walla okuyamıyorum ben de imkanı yok
walla ne diceğimi bilemiyorum rosam:26:
ewet eskiden hepimiz tek bi konuyu konuşurduk, o konu biter diğerinin bişeyini konuşmaya geçerdik fln... bu dostluğumuz öyle kuruldu zaten, paylaşmaktan yani
yok gözdemmm yok yavyummm, gözlerine yazık walla
ahhh ahhhhaynen cnm bende gördüm dokunamadım sorcam soramadımcvp yazıp okumaktan biyandan işler aklım allak bullak ahh eski günler hey gidi heyyy
aynen aynen, ya işi bırakcam yakında ya da burayı elifimcanım bende cevap yazıyorum az işim oluyo onu yapim bakarım diyorum sonra geliyom bakıyorum nere yazdığımı bulamıyorum kalıyo
yavyummmm ohhh beee, sen de hoşgeldin, ben de rahatladım ve dile geldimBravoooooooooorosamm nasıl rahatladım bilemezsin günlerdirr içimde biriktirdiğim seyleri söyledin gün gecitkce topikten sogumaya basladım buna bi care bulalım herkes bi agızdan konusuyo biz böyle diildik eskiden