Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni gelenlerden olarak ortalığı karıştırdıysam özür dilerim herkesten alakasız konular hakkında konuşuyorum falan.:)Neyse bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese.
lavantammm güseller güseliikıss ne zamandır göremedim senii gördüm dokunamadım dokundum soramadım yaaa gasoyu sedoşu çağlamı seni deryayı pınarı balımıı lilalım kuşumuu ösledimm hepside geri çekildiii üzülüorumm yoksa stres yada bi problemim yok
konuşma tatlım o zaman ben şahıs olarak takip etmedim ama sen itiraf ediosan konuşma o zaman konudışı.yada bunun bi limiti vardır bir olur 2 olur.......fazlası bu topiği geyiğe götürür..
ahhh ahhhh
aynen aynen, ya işi bırakcam yakında ya da burayı elifim
sohbet alanı değilmi rosa olucak okadar her ağızdan bişi çıkıo sorun etmesen olmuyormu hoşuna gitmiyorsa muhabbete katılma
yettiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
rosam takma kafana, biz seni anlıyoruz, işine gelmeyen gelmez girmez okumaz yazmaz fln, biz artık burdayız kızlarlakimse tepkimii yanlış anlamasın bu bi anlık öfke yada sitem falan değil,kaç gündür olan gözlemim.çünkü bu tarz sabit topiklerde konu bütünlüğü olmak zorundadır biri anya derken dieri konya derse böylee kayıplar olur iştee,millet görür hal hatır bile soramaz gelir bilmem kaç sayfa birikmiş okur okur okurrr...bi şey de anlamaz.çünkü biriken sayfalarda karmakarışıkkiii.ben konu dışı bi soru sormuyorum bile..çünkü önceki sohbetteki hatunlara saygım var.okuyan hatunlardan belkide girme o zaman işine gelmiyosa diyen vardır belki..bilmiorum ya.
ohhh beee sonunda yaaaayettiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
sohbet alanı değilmi rosa olucak okadar her ağızdan bişi çıkıo sorun etmesen olmuyormu hoşuna gitmiyorsa muhabbete katılma
kızlaaar bn geldmmmm
önünü arkasına bakmadan sayfaların yazıyorum üstüne alınan alınır alınmayanı seviyom
bu topickteki her kızla kardeş gibi olmuştuk biz herşeyi beraber konuşup çeyizlerimizi bile nerdeyse beraber aldık ama şimdi hiç birliktelik yok
konular havada kalıyo herkes kendi aleminde süpermanlerini anlatıyo:24
pardon?
Bak arkadasım kimseye karsı sahsi bi gıcıklıgımız yok bukadar kişi sikayetciyse bu durumdan bi sıkıntı var demektir muhabbete o katılmasın bu katılmasın dersen burda konuscak bi kişi bulamazsın sen sorulan soruya cevap bulamamaktan yada konudan konuya atlanılmasından memnunsan sende bi problem var demektir
hayır burası kafaya göre sohbet alanı deil arkadaşım..bak foruma her konunun topiği var burası 2012 yaz gelinleri paylaşım topiği.sohbet topikleride var.tabi sen ve senin gibi bu ayrımı yapamayanlar her ağızdan bi ses çıkarıp paylaşımı düşürenler oluo.