2012' de yazın evlenecekler

valla dmi yaa,bana da çok iyi gibi geldi :)) akşama alıcam nasipse kayınvalidem gitmiş çok uğraşmış bu fiyata pazarlık yapmış:) şaşırdım valla

canım bnde arçelikten aldım bnmki 2 programlı kampanya vardı 600 tl aldım evdekide 2 program yetiyoda artıyo bile

hayatım hoş geldin aramızaaa

ben hala o bıçaklardan bulamadım bir türlü :44:

elifim iyi akşamlar gulümm

başka birine bişe daha yazacaktım ama unuttum

hayatım hoş geldin aramızaaa

ben hala o bıçaklardan bulamadım bir türlü :44:

elifim iyi akşamlar gulümm

başka birine bişe daha yazacaktım ama unuttum

Saol pinkim hoşbuldum, ben geçende gördüm bi sitede aklıma geldin hemen ama tükenmişti

hee gülşene yazıcaktım fiyatlar çok iyi diye ben 3 programlıyı 500 e almıştım arçelikten

o bıçaklar böyle simit saplı kahvaltı bıçağı çok istiyorum onlardan yaa

Eklentiler

• $Ýçerik.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 52
evet işte o bıçaklarr gene yaaa ben almassam ondan böcüğüm ve sende hayrını göremiceksin gibi yaa nazar etcem çünkümmm

hayatım kaça almıştınız siz bunları ?

Son düzenleme:
hayatım sitesine bakar mısın? o bıçakları sebzelilerinden var ama 20 lira diyor acaba 1 tanesinin fiyatımı 20 liraa resmi açınca 4 çeşit gösteriyor da

cnm arkadaşlarım hani siz barnodadan yemek takımı alıncaktı 2.sisi yarı yarıya indirimli idi o nasıldı bana tekrar açıklarmısınız

Eklentiler

• $1.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
8 programlı ıcın fıyat uygunda 3 programı anca kullanırsın cunku bellı bı sıcaklık ve programdan asagısı ıyı yıkanmıyor hangı marka olursa olsun
canım bnde arçelikten aldım bnmki 2 programlı kampanya vardı 600 tl aldım evdekide 2 program yetiyoda artıyo bile
katılıyorum canım

bakıyorum şimdi beyazcım

aayy bu pıcaklar cok guzelmiş bıcaklar

buarada demin fotografcıya mail attım fiyatlar kampanyalar konseptler hakkında bilgi atacak bi arkadaşım tanışığı ile cok kendilerine güveniyolar herkezin çektirdiği mekanlarda aynı kadehlerle hoş olmaz siz değil sizi taklid edenlerden olun demiş

cnm arkadaşlarım hani siz barnodadan yemek takımı alıncaktı 2.sisi yarı yarıya indirimli idi o nasıldı bana tekrar açıklarmısınız

lavantacım

Bernardo kahvaltı tkmı normalde 299 lira

ama şu anda indirim olduğu için 2.ürüne %50 indirim varmış

bundan dolayı da şöyle bir hesap yaptım

bir ürün 299/2= 150 TL eder

bir ürün : 299 + 150 ( 2.ürün indirimli fiyatı)

= 450 eder

450/ 2 = 225 lira eder

yani %50 indirim sayeseinde 225e almış olacağız tkmı

bence de kesinlikle olmalı

kızlar bende evlılıkle ılgılı eğitim olmasından yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…