ben ciktim kizlar annemi kalp doktoruna götürcem.. görüsmek üzere..
gulsengo canim hemen al hemen :) gercekten cok uygun cünkü..
valla dmi yaa,bana da çok iyi gibi geldi :)) akşama alıcam nasipse kayınvalidem gitmiş çok uğraşmış bu fiyata pazarlık yapmış:) şaşırdım valla
ben ciktim kizlar annemi kalp doktoruna götürcem.. görüsmek üzere..
gulsengo canim hemen al hemen :) gercekten cok uygun cünkü..
hayatım hoş geldin aramızaaa
ben hala o bıçaklardan bulamadım bir türlü :44:
elifim iyi akşamlar gulümm
başka birine bişe daha yazacaktım ama unuttum
hayatım hoş geldin aramızaaa
ben hala o bıçaklardan bulamadım bir türlü :44:
elifim iyi akşamlar gulümm
başka birine bişe daha yazacaktım ama unuttum
Saol pinkim hoşbuldum, ben geçende gördüm bi sitede aklıma geldin hemen ama tükenmişti
haha koptum .. hangi bıçaklardan canımcım :44:
kızlarrrr çikolata krizimm tuttuuuuuuu ayyyy şöleee sütlü fındıklı fıstıklı olsada yesekkkkk
bu bıçakları diyordu sanırım, aranıyoorr gören bilen duyan varsa lütfen haber versin..
Uff naptın sen yaa, dilimden su fışkırıyo
evet işte o bıçaklarr gene yaaa ben almassam ondan böcüğüm ve sende hayrını göremiceksin gibi yaanazar etcem çünkümmm
hayatım kaça almıştınız siz bunları ?
walla ben bişi yapmadım
8 programlı ıcın fıyat uygunda 3 programı anca kullanırsın cunku bellı bı sıcaklık ve programdan asagısı ıyı yıkanmıyor hangı marka olursa olsunyolcum kampanya varmış aralık ayında son indirim almayanlar için önerebilirim bende bu sebepten kalan ne var ne yok alıcam allah nasip ederse bu akşam iş çıkışı.bayiler kampanya var diye toplu almış. %50 indirimde şu anda 8 programlılar,,4 ve 3 programlı ile aynı fiyatta hatta daha uygun şaka gibi geldi bana :)
katılıyorum canımcanım bnde arçelikten aldım bnmki 2 programlı kampanya vardı 600 tl aldım evdekide 2 program yetiyoda artıyo bile
ben bundan almamıştım, şunları almıştım, 27 tl gibi bişeydi..
aman etme pinkim, du bulcam ben sana
dett
Teşekkürler İncelicem,
kızlar bende bi evlilik okulu takip ediyorum çok faydalı, tavsiye ederim cocukaile.net te lütfen herkes baksın..
Zaten evleneceklere 10 günlük zorunlu eğitim olsun gibi bi konu varmış, geçerse hepimiz okullu olcaz
bakıyorum şimdi beyazcım
cnm arkadaşlarım hani siz barnodadan yemek takımı alıncaktı 2.sisi yarı yarıya indirimli idi o nasıldı bana tekrar açıklarmısınız
ben bundan almamıştım, şunları almıştım, 27 tl gibi bişeydi..
aman etme pinkim, du bulcam ben sana
hayatım peki kaç tanesini o fiyata almıştın?
dett
Teşekkürler İncelicem,
kızlar bende bi evlilik okulu takip ediyorum çok faydalı, tavsiye ederim cocukaile.net te lütfen herkes baksın..
Zaten evleneceklere 10 günlük zorunlu eğitim olsun gibi bi konu varmış, geçerse hepimiz okullu olcaz
haberlerde gördüm ben de zorunlu eğitim falan, komik olmaz mı yaa ben bizi düşünemiyorum eğitimdeZaten evleneceklere 10 günlük zorunlu eğitim olsun gibi bi konu varmış, geçerse hepimiz okullu olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?