• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Nası verilcek ki tahtaya koca ev çocuk çizip dersmi anlatcaklar :52: :52:

yok ama bazı seylerı anlatırlar mesela aıleye akrabaya nasıl davramılır kavga esnasıda esle nasıl tepkı verdıgınde ıs cıkmaza gırer sonucta sınırlendıgımızde gözumuz gormuyor yada altan alamıyoruz veyaaa dırdır yapıyoruz ben senı soyle boyle altan alıyorum dıye gercı ne ıse yarıcak anlatmak :1:
cay ıcıyorumm gelınlerım

pinkim saol tatlım bian acaba mı dedim hatta bernodadan takım bile beğendim..ama taksit imkanı yoktur sanırım yine ben kaldım nobleye bian içn geçtiiçimden işte

pinkim saol tatlım bian acaba mı dedim hatta bernodadan takım bile beğendim..ama taksit imkanı yoktur sanırım yine ben kaldım nobleye bian içn geçtiiçimden işte

yemek takımları pahalı geldı bana bernardodan gercı butceye gore degısır gunlukler 400 t l

yok ama bazı seylerı anlatırlar mesela aıleye akrabaya nasıl davramılır kavga esnasıda esle nasıl tepkı verdıgınde ıs cıkmaza gırer sonucta sınırlendıgımızde gözumuz gormuyor yada altan alamıyoruz veyaaa dırdır yapıyoruz ben senı soyle boyle altan alıyorum dıye gercı ne ıse yarıcak anlatmak :1:
cay ıcıyorumm gelınlerım

Hmm ya bence eşini seviyorsan zaten alesini sevmesende sayarsın onun hatrı için yoksa iş yokuşa girer saçbaş fenaaa yolarlar walla :52::52:

pinkim 8 tane minik bıçak onlar, faturası duruyodu şuralarda bakım, buldum 26,99 muş :)

haberlerde gördüm ben de zorunlu eğitim falan, komik olmaz mı yaa ben bizi düşünemiyorum eğitimde :9::9:
keyifli olur bence, eğitim mutlaka olmalı zaten, ben okul bulduydum kendime onları beklemiyodum :) o okulda açılırsa yıldızlı pekiyi alırım heralde.. :37:

buarada demin fotografcıya mail attım fiyatlar kampanyalar konseptler hakkında bilgi atacak :D bi arkadaşım tanışığı ile cok kendilerine güveniyolar herkezin çektirdiği mekanlarda aynı kadehlerle hoş olmaz siz değil sizi taklid edenlerden olun demiş :27:

bende bisürü fotografçı maili toplamıştım, iyi hatırlattın toplu olrak yollayım neler geliyo bakıyım..
fiyatları paylaşalımda rekabet ettirelim şunları kızlar, 2012 gelinleri göreyim sizi.. :)

Nası verilcek ki tahtaya koca ev çocuk çizip dersmi anlatcaklar :52: :52:

Benim en çok faydalandığım konu kadın erkek arasındaki farklardı, onları kendimiz gibi sanmamalıyız, onların öyle yaratılmış olduğunu bildiğimizde daha akıllıca adımlar atabiliyor ve sevgimize sevgi katabiliyoruz, katabiliyormuşuzzz... :23: :1:

Benim en çok faydalandığım konu kadın erkek arasındaki farklardı, onları kendimiz gibi sanmamalıyız, onların öyle yaratılmış olduğunu bildiğimizde daha akıllıca adımlar atabiliyor ve sevgimize sevgi katabiliyoruz, katabiliyormuşuzzz... :23: :1:

ayy benim dee katmam lazımm anlamam lazım aramızdaki farkı :52::52: yoksam çok kötü şeyler olcak diye korkuyorum :1::1:

kızlar bu siteyi tesadüfen buldum.. paylaşımlarınız çok güzel .. harikasınız..bende 2012 yaz gelini olucam inşalalh...

hoşbuldum...benimde düğün tarihim 22 haziran..

Hayırlı olsunn hoşgeldin leydi hatun.. :1:

ayy benim dee katmam lazımm anlamam lazım aramızdaki farkı :52::52: yoksam çok kötü şeyler olcak diye korkuyorum :1::1:

Anla anla bacıımm, anlayalımki fazla bişey beklemeyelim bulamayınca üzülmeyelim kızmayalım :1: :1:

bacım nerden anladın de bakem bana :1: valla çok fena kızıyorum bazen öle böle değil :47::47::47::47:

Okulunu okuyorum bacım :37: pek işime gelmiyo bazı dersler ama hayatın gerçekleri bunlar, değişmiyolar yapcak bişey yok :27:
cocukaile.net, şuan 5.ders kayınvalide sorunlarındayız ama ilk dersten itibaren okumanı tavsiye ederim.. :34:

canımm elifin verdiği siteden evlilik okulu :21: 1.ödev konusunu yapıcam benimkinede dedim oda takip etcek
hoşbuldum...benimde düğün tarihim 22 haziran..

:D ooo gelen geciyor yaaa :19: :18: :38::45: :44: :51: :48: :49:

Okulunu okuyorum bacım :37: pek işime gelmiyo bazı dersler ama hayatın gerçekleri bunlar, değişmiyolar yapcak bişey yok :27:
cocukaile.net, şuan 5.ders kayınvalide sorunlarındayız ama ilk dersten itibaren okumanı tavsiye ederim.. :34:

Neyse kafamın iyi olduğu bi ara bi göz gezdiririm bakalım ne diolar :1::1:

kızlar ben yemek takımımı 12 kişilk misafir için aldım karacanın sonradan da 6 kişilk kütahya porselenini aldım günlük için 60 tl kahvaltı takımına ihtiyaç duymuyorum :1:

evet pahalı tatlım bak 180 tl nobl life markası güzelmi alayyım mı bunu çok kararsız kaldım..Eki Görüntüle 306374

canım ben sevmedım renklerını ya zevk meselesı 180de uygunmukı gunluk sonucta bıde o surahı ne iş cok fazlalık geldı burda market varmı oradada cok guzel gordum ben 60 tl

Back