• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

benım benım anam babam dedem sualem yurtdısında dogmus buyumus sonra bı sekılde babam türkiyeye gidelim demiş arsa almıslar ev yaptırmıslar o zaman oranın parası burada cok degerlıymıs sonra bız tr temellı geldık oturma ıznıyle kaldık daha sonra bızı vatandaslıktan sıldıler burada mal mulk sahıbı olduk dıye
memleketıde ozel yazım burada benı tanıyan eden suprız ınsanlar cıksın ıstemıyorum :52: hayır rus moldovya degıl :27:

:1::1: Tamam özelden yazarsin memleketini..

Karisik kurusuk isler desene :)

lavanta ilgileniyorsan evim.nette kutular var öptüm yemege kactım
yolcuu mektup yolculadım sana

Selam kızlaarr, ben geçmişi okuyup gidiyorum hep, kim kimle ne konuşuyo baya karışık bu ara burası konular birbirine girmiş :1: bende araya girmeyim ama bi selam verim dedim.. :3:

nere olacak TRye ama simdi degil iki üc ay sonra de yine bilet bakiyorum erkenden daha uygun olur diye :1:

hadi bakalım hayırlısı canımm :9:
günaydın canım arkadaşlarım

gecekuşu cnm arnica borayı aldım akşam bugünde eve teslim edilecek evde denicem bakalım bizde ne kadar çamurlu su çıkıcak ...anneme eğer beğenmessem o senin olur ben kendime başka alırım diye pazalığımı yaptım bile..

yolcu cnm..biz evimizde simbonun kullanıyoruz memnunuz ama yağ kokusu oluyor açıkcası klaylık kızartma tenceresi yer kaplıcak içindeki yağı boşaltmassan kalabalık gibi durucak ama fritöz sanki heryere giricek gibi geliyor..ben felix in baktım cipsy diye geçiyor hem fiyatı 70 85 tl arası hemde şekli falan güzel nasıl yapar bilmiyorum ama en azından woltu yüksek ..bende şidi alıcam ama çok kaarsız kaldım sonuçta doğalgazlı evde tüp derdi olmadan tavadada rahat rahat kızartabilirm kendime birde yağ kavanou alırım kızartılmış yeni olan yğları ona koyarım tekrar kullanmak için müsriflik olmasın diye de düşündüm ama karar verebilmiş değilim...

şimdi aldığım tost makinesi arzum dökümlü plakası ama çıkmıyor temizlik yaparken biraz zorlanırım ama beğendim..
aldığım saç kurutma makinesi 1600 w ac motor tasarruflu ve kampanyadaydı açtık sesi az öyle yavaş üflemiyor fena değil yani evdeki gibi inşallah verem etmez beni saç kuruturken...
ve elektrik süpürgem bugün gelsin eve gidip denicem bakalım uğraşamam dersem anneme bırakıcm ben kendime eski sistem devam alıcam..Eki Görüntüle 306200 Eki Görüntüle 306201 Eki Görüntüle 306199

canımm rabbim güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ..

Lavantacim güle güle kullan insaAllah aldiklarini. Bende arzumdan aldim tost makinemi ama benim ki biraz farkli.

Söyle:

Eki Görüntüle 306202

Cift tarafli kullaniliyor cikartabiliyorum da temizlemek icin. 80TL ye aldim ben.

Sac kurutma makinemi braundan almistim. Ama tam istedigim gibi degil aslinda. Ben uzun olanlardan istiyorum.
Evimizden ondan var daha güzel kurutuyor kuaförde ki gibi :) Fark var yani. Benim ki briaz daha kisa ama olsun idare ederim hihi.

Söyle sac kurutma makinem: Indirimden 15€ ya almistim 20€ydu

Eki Görüntüle 306203

Birde süpürge makinesini kaca aldin?

Ben cok kararsizim o konuda. Torbalimi olsun olmasin mi. Sulu mu olsun. Türk markasimi olsun.
Burdan mi olsun TRden mi olsun cok kararsizim.

Ve bende cok para harcadim son zamanlarda. TRden döndüm internetten giyisi siparisi verdim.
Dikkat etmem lazim artik :27:

Birde fritöze gelince bilmiyorum ya ona da karar veremiyorum.
Felix markasini gördüm TRde zaten alman markasi.
Birde sinbonun baktim iste mini olanina.
Oda cok kücük geldi gözüme.
Ama dedigin iyi bir fikir ayri bi sise bi kaba kullanilmis yagi dökmek.
Hmm bilmiyorum gercekten..

Aynı dileklerim senin içinde geçerli yolcummm ..

günaydın kızlarrr

pinkim lovemm yazmadım bi türlü iyi akşamlar dicem nerdeyse :1::1:

saol tatlım..nasılsın iyimisin konuşamadık sanki ne zmandır..eliflede öylee kimsyle konuşmuyormusum gibi geliyorr

kızlar sizce nobl marka 180 tl 6 kişik yemek takımı iyimi fiyat bakın mıda model başka modellerde var ama bu aklımda kaldı bi bakınEki Görüntüle 306259
tabi bu kahvaltı ben kahvaltı almıcam tek yemek takımı birde kütahyanın 60 tlye var onlardan 2 takım alsamm diyrum ama onları hiç beğenmediö

ben çokk beğendim lavantammm görüşemiyoruz evt işlerim yoğun felan fıstık işte yetişemiyorum hızınıza :9::9:

Selam kızlaarr, ben geçmişi okuyup gidiyorum hep, kim kimle ne konuşuyo baya karışık bu ara burası konular birbirine girmiş :1: bende araya girmeyim ama bi selam verim dedim.. :3:
gel canım gel, hakkaten bazen çorba oluyo burası biz bile çıkamıyoruz işin içinden :51::51:
naber yavru ceylan?

kızlar bişey sorucam ,,,arçelik ürünlerinden bulaşık makinesi 8 programlı 775 nakit,,fırın ocak ve aspratör 1200 tl 6 taksitli olarak fiyatı nasıl acaba?

kodları şöyle fırın 9626
ocak705
aspratör inox,,435 watt,,

çelik çaycı da 160 tl nakit ama 140 tl taksitli yaparım demiş nasıl sizce?istersek 300-350 civarında olan mikrodalga fırınıda 175 e bırakırım demiş ama onu lüks olduğunu düşünerek evlendikten sonra almayı düşündüm,,fikirlerinizi bekliyorum kızlar,,inox ve anlastre bunlar

selam HayatimM :3:
walla konu konuyu açıo, takip bile edemiyoruz walla :1:

gel canım gel, hakkaten bazen çorba oluyo burası biz bile çıkamıyoruz işin içinden :51::51:
naber yavru ceylan?
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar bişey sorucam ,,,arçelik ürünlerinden bulaşık makinesi 8 programlı 775 nakit,,fırın ocak ve aspratör 1200 tl 6 taksitli olarak fiyatı nasıl acaba?

kodları şöyle fırın 9626
ocak705

çelik çaycı da 160 tl nakit ama 140 tl taksitli yaparım demiş nasıl sizce?istersek 300-350 civarında olan mikrodalga fırınıda 175 e bırakırım demiş ama onu lüks olduğunu düşünerek evlendikten sonra almayı düşündüm,,fikirlerinizi bekliyorum kızlar,,inox ve anlastre bunlar
gülşencim bana fiyatlar uygun geldi, ama özellikleri hakkında bi fikrim yok ama yine de 8 programlı makine için baya iyi bi fiyat tatlım

yolcum kampanya varmış aralık ayında son indirim almayanlar için önerebilirim bende bu sebepten kalan ne var ne yok alıcam allah nasip ederse bu akşam iş çıkışı.bayiler kampanya var diye toplu almış. %50 indirimde şu anda 8 programlılar,,4 ve 3 programlı ile aynı fiyatta hatta daha uygun şaka gibi geldi bana :)

Costuk gidiyoruz :1: hos geldin sefa geldin :3:

hooşş buldukk... :54:

naber yavru ceylan?

herkeste bi heycan güzel oluyo ya, ev eşya çeyiz gelinlik güzellik kıl tüy oohh maşallh maşallhhh :21:
bendende iyilik sağlık güzellik valla ne olsun, hamd olsun :)

ocak cam değil bildiğimiz inox klasik fırın göstergeli 2 programlı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

kodları şöyle fırın 9626
ocak705

8 program için manyak bi fiyat bu gülşeniimm :9::9:

selam HayatimM :3:
walla konu konuyu açıo, takip bile edemiyoruz walla :1:

valla dmi yaa,bana da çok iyi gibi geldi :)) akşama alıcam nasipse kayınvalidem gitmiş çok uğraşmış bu fiyata pazarlık yapmış:) şaşırdım valla

kodları şöyle fırın 9626
ocak705

fiyatlar gayet makul geldi banada, modellere de baktım çok güzel, bu kampanya kaçmazmış gerçekten ama kampanya bizi kaçırdı :1:

Back