• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bugün kutahyanın ındırımı vardı evım.nette
renklı porselenlerden takım yapılabılır ben oyle yapmıstım hıcte bısı olmamıstı ama sımdı aynısı olmasın dıye hıc bulasmadım en ufak bı benzerlık dahı ıstemıyorum

canımm elifin verdiği siteden evlilik okulu :21: 1.ödev konusunu yapıcam benimkinede dedim oda takip etcek

:D ooo gelen geciyor yaaa :19: :18: :38::45: :44: :51: :48: :49:

yeivverummm sen beni yine karıştırdın herhal :9::9::9:

Ben esra :12: sevindim sizin adınızaa umarım çok faydalı olurr..
ya ben bugün sizin yüzünüzden iş yapamadım hee, hergün takılırsam buraya yanmışım valla :1:

canım ben sevmedım renklerını ya zevk meselesı 180de uygunmukı gunluk sonucta bıde o surahı ne iş cok fazlalık geldı burda market varmı oradada cok guzel gordum ben 60 tl

cnm bu kahvaltı takımın fotosu ama ben bunun yemek takımını alıcam yani sürahi falan olmucak..sadece deseni böyle diye koydum..fiyat olarak 60 tlye kütahya var ama ben yuvarlak istemiyorum kare istiyorum en içme sinn bu oldu tam sevdiğim renkler..bakalım az daha gezmem lazım normalde 229 tl falan fiyatı bu indirimli hali 180 tl..

canımcım sende hazırlıkları hızlandırdın sanırım :9: ayy az kalmış kızzzz dört aycıkkk :16::16:

evet tatlım artık 4 aydan düşüyorum..gelinliklere bakıyorum çıktı aldım beğendiğimin bitanenin akşam anneme göstericem bakalım..oda beğenirse gelinlikçilere gezip fikir edinicez..ayy heycan yaptımm:52:

:52::52::52: :30:
öyle konuşamadık bugün takılayım dedim sana masus yaptım :32:

oo iyi yapmışın ozmann ceylanımm bende zaten böle tuhaf bi ruh hali içndeyim vur patlasın çal oynasın hobaaa :32::32::32: :64::64: :64: :64: :64:
çikolatamın içnde likör mü vardı ne anlamdım :52::52:

ya ben bugün sizin yüzünüzden iş yapamadım hee, hergün takılırsam buraya yanmışım valla :1:

Ammaannn bidnemm boşverr bi çoğumuz öleyiz bi buraya bi işmize bakıyoruz kafamda sanki kelebkler uçuşuyo :103: :103:

cok memnun oldumm canımm
arada bak cnaım sende ben hem işi yapıyorum hem ceyız aratıyorum hem bısıler okuyorum yazıyorum parnaklarım yoruldu anacım :24: :24:
cnm bu kahvaltı takımın fotosu ama ben bunun yemek takımını alıcam yani sürahi falan olmucak..sadece deseni böyle diye koydum..fiyat olarak 60 tlye kütahya var ama ben yuvarlak istemiyorum kare istiyorum en içme sinn bu oldu tam sevdiğim renkler..bakalım az daha gezmem lazım normalde 229 tl falan fiyatı bu indirimli hali 180 tl..
haa canım anladımm bende kare ıstıyorum aslında sen renklerı begendıysen al canım ınternet uzerındenmı acalaksın ? dun bı kuzenım krc aldıgı kahvaltı takımının 1 sene sonunda renklerın acıldıgından bahsetmıs buarada kutahy aıle gural aynı dımı
evet tatlım artık 4 aydan düşüyorum..gelinliklere bakıyorum çıktı aldım beğendiğimin bitanenin akşam anneme göstericem bakalım..oda beğenirse gelinlikçilere gezip fikir edinicez..ayy heycan yaptımm:52:

lavantaa gösterme gelinliğii bence birbirimize göstermeyelim süpriz olsun hepimize :36:

ayy hadi bakalım hayırlısı tatlımmm :81::81: :81: kız benim gelinimde gitmiyo yaa bi türlü kaldı orda öle bari altının tam üstüne gel dimi yok fıtık olcem :52::52:

oo iyi yapmışın ozmann ceylanımm bende zaten böle tuhaf bi ruh hali içndeyim vur patlasın çal oynasın hobaaa :32::32::32: :64::64: :64: :64: :64:

Ammaannn bidnemm boşverr bi çoğumuz öleyiz bi buraya bi işmize bakıyoruz kafamda sanki kelebkler uçuşuyo :103: :103:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

cok memnun oldumm canımm
arada bak cnaım sende ben hem işi yapıyorum hem ceyız aratıyorum hem bısıler okuyorum yazıyorum parnaklarım yoruldu anacım :24: :24:

bende çok memnun oldum, zaten bağımlılık yapıyo biliyorum, kaptırmayım kendimi dedim ama artık çok geç :9:

ayy hadi bakalım hayırlısı tatlımmm :81::81: :81: kız benim gelinimde gitmiyo yaa bi türlü kaldı orda öle bari altının tam üstüne gel dimi yok fıtık olcem :52::52:

yaa hakkat benimde 5 ay kaldı anca 6 nın üstüne geldi :44: Nazlılar işte koşuyo gibi görünsede bakma sen, naz yapıyo gelincikler :1:

:Ammaannn bidnemm boşverr bi çoğumuz öleyiz bi buraya bi işmize bakıyoruz kafamda sanki kelebkler uçuşuyo :103: :103:
10: :10: bende çikolata yedimmmm bende bi çoştumm bende bi dinamikleştim
ama asıl çöküş bende başlar 3-4 gun sonra regli günüm :25:
ben daha el atacagım işlere listeme filan cumarttesi günü benimkini katıcam ardıma o beyaz esya bu ceyız magazası o tencere aysenın bu tava hayrıyenınkınden dıye fıyat alıp not alıp kendımı duzene sokucam :22: ben biraz üşengecim harekete gecmem zaman alıuyor ılla planlı programlı olacak

:27::27::27:

yolcum kampanya varmış aralık ayında son indirim almayanlar için önerebilirim bende bu sebepten kalan ne var ne yok alıcam allah nasip ederse bu akşam iş çıkışı.bayiler kampanya var diye toplu almış. %50 indirimde şu anda 8 programlılar,,4 ve 3 programlı ile aynı fiyatta hatta daha uygun şaka gibi geldi bana :)

8 programlı çok değilmi ya bizim evde 3 programlı var kaç senedir bişi olmadı gayette güzel..

yaa bu arada biz bölüştük beyaz eşyaları kızlar k.validem beyaz eşya olarak bosch alalım dior benda arçelik yada beko istiyorum napcamm :(

kızlar bu siteyi tesadüfen buldum.. paylaşımlarınız çok güzel .. harikasınız..bende 2012 yaz gelini olucam inşalalh...

hoşgeldinn lovelylady :)

8 programlı çok değilmi ya bizim evde 3 programlı var kaç senedir bişi olmadı gayette güzel..

yaa bu arada biz bölüştük beyaz eşyaları kızlar k.validem beyaz eşya olarak bosch alalım dior benda arçelik yada beko istiyorum napcamm :(

hoşgeldinn lovelylady :)

Herkez istediğini alsın kuzucum bızede boshc cok pahalı geldı buzdolabı vestel veya arcelık dıgerlerı boshc olabilir veya sadec bulaşık makinesi bilemiorum zaten artık almanyada üretimde yapmadıklarını soyledı forum ıstanbuldakı bosch bayii , fiyatlar tuzlu
Allah bereket versin paralarımızın bereket duası okuyan gelinler vardı galiba kimdi o nasıl yapcaz?

Back