• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bende daha yeni başladım canım 3 aydır falan çeyiz yapmaya çalışıyorum zaten bir kese başladın mı devamı gelir bütçen elverdiği ölçüde tabi:34: nereye gelin geliyorsun canım :16:

istanbul forum nerdeydi canım ya o kadar forum var ki kafam karıştı benimde:26: tamam senin hangi günün müsaitse o günü gideriz canımcım:34:
kartaltepe kocatepe metro çıkışında tatlımmm

1azuyus bacak koltuk alti da caiz degil mi? hmm yani o sir agda makinesini kendimiz de alabiliyoruz öylemi bu süper nerden alabilirim peki? iki üc ay sonra tekrar TR ye gelicem cünkü o zaman alirdim dügüne kadar deneyip yaparsam vücutta alisirdi dimi?

lazeri istiyorum ya gercekten ama endiselerim var iste bakalim.. en kötüsü jilet zaten.. iki güne kalmaz hic almamis gibi oluyor..

bayrampaşada canım :emir_bebek: o magazadan cıkıyosun arka kapısı perdecıye cıkıyor bırbırıne kitlemişler benimki diyorki bu ne yahu nasılda kuzak kurmuşlar böylee :52:
kızlar çeyiz magazalarımı da uygun oluyor böyle avm karaca kutahyalar fılanmı geenl olarak tabak canak olarak soruyorum

deryaW: acıklaması aynen öyle oldu sonradan geldiler sanada geldiler diyemedim filan abartmadım cok ama bi daha yapmamasını istedim umarım olmaz

hee tamam canım sağolasın:34: bende aynı soruyu kendime soruyorum her defasında bu avm.lerdenmi almak daha iyi yoksa çeyiz mağazalarındanmı:26:

ben manisada yaşıyorum istanbula gelin gidiyorum..şimdide alırım çalışıyorum sorun değil ama burdan ıvır zıvırları ben nasıl götürücem oraya

istanbul.un neresine gelin geliyorsun canım:26: başka bir şehire gelin gelmek zor tabi birşeyler yapılırken başında durmak gerekir ama allah hepimizin yardımcısı olsun. bende o durumda
olabilirim :37:

saol tatlım..nasılsın iyimisin konuşamadık sanki ne zmandır..eliflede öylee kimsyle konuşmuyormusum gibi geliyorr

kızlar sizce nobl marka 180 tl 6 kişik yemek takımı iyimi fiyat bakın mıda model başka modellerde var ama bu aklımda kaldı bi bakınEki Görüntüle 306259
tabi bu kahvaltı ben kahvaltı almıcam tek yemek takımı birde kütahyanın 60 tlye var onlardan 2 takım alsamm diyrum ama onları hiç beğenmediö

canım ben beğendim renkli çok güzel gözüküyor fiyatı da gayet iyi. Kaç parça :26: sanırım bu kahvaltı takımına benziyor demlik filan var:37:

beğenmediğin şeyi alma tabi ki canım benim, için sinerek kullan yeni evinde yeni cicilerini :114:
noble life ın 6 kişilik takımı kaç parça, yani içinde neler var?

hee anladım canım, çok tenk yu :16:

gosocum
6 adt.çukur kase
6 ad.yemek yabağı
6 ad.pasta
6 ad.servis
2 salata
1 büyük kase

böyleydi içindekiler 180 tl noble life..alıp almama konusunda karasızım şimdi diğer desenleri ekliyorum
$6-Kisilik-Yemek-Takimi-28-Parca-Noble-Life__45987277_0.jpg $enigmakahvaltı2.jpg Eki Görüntüle 306269
$Noble-Life-28-Parca-Yemek-Takimi-Kargo-BEDAVA__45987419_0.jpg $pr_01_1044_max.jpg hangisi güzel kızlar.

hee tamam canım sağolasın:34: bende aynı soruyu kendime soruyorum her defasında bu avm.lerdenmi almak daha iyi yoksa çeyiz mağazalarındanmı:26:

istanbul.un neresine gelin geliyorsun canım:26: başka bir şehire gelin gelmek zor tabi birşeyler yapılırken başında durmak gerekir ama allah hepimizin yardımcısı olsun. bende o durumda
olabilirim :37:

canım ben beğendim renkli çok güzel gözüküyor fiyatı da gayet iyi. Kaç parça :26: sanırım bu kahvaltı takımına benziyor demlik filan var:37:

cnm bu kahvaltı ama ben resim bulamadığımdan ekledim..6 kişilk yemek alıcam ben kahvaltıya gerek yok almıcam modeli nasıl

1azuyus bacak koltuk alti da caiz degil mi? hmm yani o sir agda makinesini kendimiz de alabiliyoruz öylemi bu süper nerden alabilirim peki? iki üc ay sonra tekrar TR ye gelicem cünkü o zaman alirdim dügüne kadar deneyip yaparsam vücutta alisirdi dimi?

lazeri istiyorum ya gercekten ama endiselerim var iste bakalim.. en kötüsü jilet zaten.. iki güne kalmaz hic almamis gibi oluyor..

ya Yolcu41 bacak dize kadar olunca sorun yok ama bacağıda yaptırmışken hepsini yaptırmak daha iyi. hiç endişelenme alekss bak adı makinanın her lazerede gitme ben özel hastanede yaptırıyorum mesela.. koltuk altına gelince benim pişik oluyodu acıyodu tabi bi arkadaşım yaptırdı bende yaptırdım kadın yapıyo die.. başka hiçbiyerime yaptırmıcam zaten.. sordum öle yok dediler ama genitale aynısını diyemiycem o sorunlu.. günahsada allah günahlarımızı affetsin.. sir ağda makinasını alıyosun cezve gibi düşün oyuk ona o kalıbı kırıp atıyosun dereceyide ayarlayınca eriyor çubuk yardımıyla sür oh miss :21: temizleme kremleriylede temizle artık flan kalmıyo .. ama dediğim gibi bacak kalın bölge olduğundan ona kartuşla alıyosun kartuşun siri başka.. parfümerilerde satılıyor.. ege sir markası. alışır vucudun. dediğim gibi ilk baş kanar çünkü jilet onun köklerini sertleştiriyor.. ama pes etme devam et sona alışcaksın dua etcen bana :9:

belli pendikte ama salonun adını bilmiyorum ben görmedim..

pendikte canım..
hımm anladım canım, hayırlısı olsun :114:

bugün 17 aydir birlikteyiz :17:
17. aydönümünüz mü yani? :16:
tebrikler canımm, bizim nerdeyse 17.yıldönümümüz olacak :60::60::60::60:

gosocum
6 adt.çukur kase
6 ad.yemek yabağı
6 ad.pasta
6 ad.servis
2 salata
1 büyük kase

böyleydi içindekiler 180 tl noble life..alıp almama konusunda karasızım şimdi diğer desenleri ekliyorum
Eki Görüntüle 306267 Eki Görüntüle 306268 Eki Görüntüle 306269
Eki Görüntüle 306270 Eki Görüntüle 306271 hangisi güzel kızlar.
hımm anladım canım, bi mağazaya git gör eğer görmediysen, porseleni istediğin gibiyse al tatlım,
ben lale desenliye bayılıyoruummmm :16:
daha önce noble life ın birkaç numunesi gelmişti bize, o zaman kutunun üstünde görmüştüm o lale desenli takımı ve aşık olmuştum ama takımlarımı aldığım için alamıyorum ben :37:

kizlar bir arkadas vardi bana zümrüt fotoyu önermisti az önce aradim telefonda ki bayan cok tatliydi ya dis ceim seka parka olabilir diye söyledi fiyatlar 800TL den basladigini da söyledi.. hayirlisi insaAllah bu sefer olur bakalim..

1azuyus ben senin nickinin anlamini simdi anladim yaa jeton gec düstü :1: bi denemekte yarar var sanirim sagol bilgiler icin canim

balbtb
pendik.. aynen aynen bende pimpirikliyimdir öle işime karışılmasından nefret ederim. hiç bilmiyorum bakam napcam..

Son düzenleme:
kizlar bir arkadas vardi bana zümrüt fotoyu önermisti az önce aradim telefonda ki bayan cok tatliydi ya dis ceim seka parka olabilir diye söyledi fiyatlar 800TL den basladigini da söyledi.. hayirlisi insaAllah bu sefer olur bakalim..

1azuyus ben senin nickinin anlamini simdi anladim yaa jeton gec düstü :1: bi denemekte yarar var sanirim sagol bilgiler icin canim

hehe :9: birazuyusumda :34: dene dene rica ederim..

Evet kizlar alakaya maydonoz:

TR de nerelerden giyisi alis verisi yaparsiniz?

Bildiklerimi yazayim ben:

H&M cok pahali ama dolastim da biraz.
Burada 15€ olan bir ürün orada 30TL.
Indirimli ürünlerde cok olmuyor.

C&A girmedim hic ama ablamin diyisine göre H&M den daha uygun.

LCW bana göre giyisi bulabiliyorum.
Cok pahali da degil. Yinede indirimli ürünleri aliyorum :1:

Collezione bana göre bir yer.
Nisanlimla oradan alis veris yaptik gecen ceyizimize koyduk baya biseyler.

Sevenhill de genclere hitap ediyor.
Ama cok fazla dolasmadim fiyat konusunda pek bi bilgim yok.

Ayrica pazardan da alis veris yaparim ben gocunmam :1:

Siz nerden alis veris yaparsiniz?

Önerebileceginiz yerler var mi?

yolcumm koton mango ve zara çok güzel canım ben genelde oradan giyiniyorum tarzı tam bana göre :16:

Günaaaaaydiiiin dicem ama geç kaldim millet yemege bile çikti sanirim :9:

Nasilsiniz canlar keyifler yerinde mi ? :16:

geçmisi hiç okuyamadim yalniz, ne kaçirdim :44:

Cok sagol canim begenmene sevindim :) Bana göre abartili cünkü sadeyi seviyorum ama napalim herseyim sade bari o öyle olsun dediler :)

Sahimi benim gibi gurbetci :) TC vatandasi ne zaman oldun neden oldun?? :) Bana da diyolar erkek tarafi TC vatandasi olayim diye ama ben istemiyorum haklarimi kaybetmek istemiyorum ilerde ne olacagini bilemeyiz ki :)

Allah razi olsun canim. Benim hic bir seyim yoktu ceyiz namina. Aniden oldu aceleye geldi. Kendi cabalarimla biseyler yapmaya calistim.
Yararina olacaksa tabiri caizse tepe tepe kullan listeyi :1:

Sen evlenince TRye mi geleceksin yurt disinda mi kalacaksin?
canım ben tr deyım uzun senelerdır ama sonra vatandaslıktan sılınınce tc vatandaslıgına basvurmak zorund akaldım vatansız o sebebten tc vatandası oldum
bence sen olmamalısın cıfte vatandaslık sızın ıcın mumkunse o olabılır mesela

saol tatlım..nasılsın iyimisin konuşamadık sanki ne zmandır..eliflede öylee kimsyle konuşmuyormusum gibi geliyorr

kızlar sizce nobl marka 180 tl 6 kişik yemek takımı iyimi fiyat bakın mıda model başka modellerde var ama bu aklımda kaldı bi bakınEki Görüntüle 306259
tabi bu kahvaltı ben kahvaltı almıcam tek yemek takımı birde kütahyanın 60 tlye var onlardan 2 takım alsamm diyrum ama onları hiç beğenmediö
canım guzel bence fıyatta ıyı ama o ıcındekı parcalar sutluk fılan cok fazla
bugün 17 aydir birlikteyiz :17:
bizde 8.5 ay :28: Allah daim etsin
biz internetten baktık ya fiyatına standarttır die düşünüyorum fiyatları bence fark etmezz genelde site ile aynı oluyorr
bernardomu genel olarakmı dıyosun canım
gosocum
6 adt.çukur kase
6 ad.yemek yabağı
6 ad.pasta
6 ad.servis
2 salata
1 büyük kase

Eki Görüntüle 306267 Eki Görüntüle 306268 Eki Görüntüle 306269
Eki Görüntüle 306270 Eki Görüntüle 306271 hangisi güzel kızlar.
en en alta soldakını begendım canım

TR de nerelerden giyisi alis verisi yaparsiniz?

bende heryerden alabılırım canım hıc fark etmez ceketlerı bershka kabanları koton ayakkabı ve dıger gıysılerı butıklerden tercıh edıyorum

yenidendogdum ben anlamadim simdi senin durumun bayagi bir karisik vatandasliktan cikartildin mi sen? ama TRde yasiyordun nasil oldu anlamadim? cifte vatandas olamiyorum ben ama insaAllah cocuklarimin olmasini istiyorum hem benim üzerime hem babalarinin üzerine.. hayirlisi.. sagol canim sizede nice 8.5 aylara insaAllah :))

gulsengo hos geldin evet bak koton ve zarari ya taniyorum zara pahali bi marka bildigim kadariyla digeri mongo tanimiyorum :))

tatlikedi hos geldin :))

benım benım anam babam dedem sualem yurtdısında dogmus buyumus sonra bı sekılde babam türkiyeye gidelim demiş arsa almıslar ev yaptırmıslar o zaman oranın parası burada cok degerlıymıs sonra bız tr temellı geldık oturma ıznıyle kaldık daha sonra bızı vatandaslıktan sıldıler burada mal mulk sahıbı olduk dıye
memleketıde ozel yazım burada benı tanıyan eden suprız ınsanlar cıksın ıstemıyorum :52: hayır rus moldovya degıl :27:

..........TR de nerelerden giyisi alis verisi yaparsiniz?

ipekyol,twist,parkbravo,mango;zara,koton,ng style,tommy, fln filan :)

Back