2012' de yazın evlenecekler

Tamam özelden yazarsin memleketini..

Karisik kurusuk isler desene :)

lavanta ilgileniyorsan evim.nette kutular var öptüm yemege kactım
yolcuu mektup yolculadım sana

Selam kızlaarr, ben geçmişi okuyup gidiyorum hep, kim kimle ne konuşuyo baya karışık bu ara burası konular birbirine girmiş bende araya girmeyim ama bi selam verim dedim..

nere olacak TRye ama simdi degil iki üc ay sonra de yine bilet bakiyorum erkenden daha uygun olur diye

hadi bakalım hayırlısı canımm

canımm rabbim güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ..

Aynı dileklerim senin içinde geçerli yolcummm ..

günaydın kızlarrr

pinkim lovemm yazmadım bi türlü iyi akşamlar dicem nerdeyse

ben çokk beğendim lavantammm görüşemiyoruz evt işlerim yoğun felan fıstık işte yetişemiyorum hızınıza

Selam kızlaarr, ben geçmişi okuyup gidiyorum hep, kim kimle ne konuşuyo baya karışık bu ara burası konular birbirine girmiş bende araya girmeyim ama bi selam verim dedim..
gel canım gel, hakkaten bazen çorba oluyo burası biz bile çıkamıyoruz işin içinden
naber yavru ceylan?

kızlar bişey sorucam ,,,arçelik ürünlerinden bulaşık makinesi 8 programlı 775 nakit,,fırın ocak ve aspratör 1200 tl 6 taksitli olarak fiyatı nasıl acaba?

kodları şöyle fırın 9626
ocak705
aspratör inox,,435 watt,,

çelik çaycı da 160 tl nakit ama 140 tl taksitli yaparım demiş nasıl sizce?istersek 300-350 civarında olan mikrodalga fırınıda 175 e bırakırım demiş ama onu lüks olduğunu düşünerek evlendikten sonra almayı düşündüm,,fikirlerinizi bekliyorum kızlar,,inox ve anlastre bunlar

selam HayatimM
walla konu konuyu açıo, takip bile edemiyoruz walla

gel canım gel, hakkaten bazen çorba oluyo burası biz bile çıkamıyoruz işin içinden
naber yavru ceylan?

gülşencim bana fiyatlar uygun geldi, ama özellikleri hakkında bi fikrim yok ama yine de 8 programlı makine için baya iyi bi fiyat tatlım

yolcum kampanya varmış aralık ayında son indirim almayanlar için önerebilirim bende bu sebepten kalan ne var ne yok alıcam allah nasip ederse bu akşam iş çıkışı.bayiler kampanya var diye toplu almış. %50 indirimde şu anda 8 programlılar,,4 ve 3 programlı ile aynı fiyatta hatta daha uygun şaka gibi geldi bana :)

Costuk gidiyoruz hos geldin sefa geldin

hooşş buldukk...

naber yavru ceylan?

herkeste bi heycan güzel oluyo ya, ev eşya çeyiz gelinlik güzellik kıl tüy oohh maşallh maşallhhh
bendende iyilik sağlık güzellik valla ne olsun, hamd olsun :)

ocak cam değil bildiğimiz inox klasik fırın göstergeli 2 programlı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

8 program için manyak bi fiyat bu gülşeniimm

selam HayatimM
walla konu konuyu açıo, takip bile edemiyoruz walla

valla dmi yaa,bana da çok iyi gibi geldi :)) akşama alıcam nasipse kayınvalidem gitmiş çok uğraşmış bu fiyata pazarlık yapmış:) şaşırdım valla

fiyatlar gayet makul geldi banada, modellere de baktım çok güzel, bu kampanya kaçmazmış gerçekten ama kampanya bizi kaçırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…