2012' de yazın evlenecekler

sordum ama o tam olarak karar vermemiş alıp almayacağına
canım teşekkürler inşallah kararını olumlu yönde verirde bana evet der

gasom öyle yapıcam çünkü hiç beceremedim kapla yaptım artık onu evde ben kullanırım..

buakşam çıkıp alıcam inşallah..saol tatlım

avm yok tatlım ilçedeyim ben cnm 1 karton kestim kaç adet oldu bilmiyorum ama 1 karton daha var kenarda ihtiyaca göre kesip ilave ederim

Kizlar nisanlima 200TL biraktim fritöz alacak.

Fritöz tavsiyelerinizi alabilirmiyim lütfen?

Tefalin bi tane var mis bi yemek kasigi sivi yag yeterli oluyormus.

Bilgisi olan var mi?

Fiyati 200den cokmus heralde??

Birde cok sacma bir soru ama fritöz de patates haricinde baska bir sey kizartabilirmiyim?

canım bende tefalin o bi kaşık yağla olanı düşünüorum.biz evde kullanıorus her şey kızartıorum ben.nuget,patates,patlıcan,havuç,soğan haklası,kanat,köfte...

en son 500 tl idi canım

rosa canim siz de mi 500TL ye aldiniz ? Ben 200-300 arasi diye duydum da. Ismi ne onun yani googlde nasil aratabilirim :) Herseyi yapiliyorsa o zaman cok kullanisli ve cok tasarruflu olur zamanla. Normal fritözlere yag yetmiyor nede olsa dimi. Hem daha saglikli olur heralde?

tefal actifry canım. fransada bi tanıdığın varsa orda 300 lira sanırım getirtebilirsin :)

canım ondan rosam gibi çok memnun olanlar da var, pişirdiği şeyin tadını beğenmeyen de, benim bi arakadaşım almıştı beğenmedi tadını, dolabında duruyodu en son gördüğümde, biraz damakla alakalı olabilir sanırım beğenip beğenmemek, ben kullanmadığım için bilmiyorum

ama pratik görünüyor
evet onun fiyatı daha yüksek, internette 350 civarı ama mağazalarda 400den falan başlıyo diye biliyorum ama araştırmak lazım

normal fritözde de patates, sebzeler, tavuk, nugget, köfte vs kızartabilirsin

ben tefalin başka bi fritözünü almıştım, anneminkinden, yağını filtre eden, iç haznesi gövdesi parçaları bul.makinesinde yıkanabilen bi fritözdü
ama şimdi düşünüyorum, ben fritöz almasam da olur muymuş acaba diye :26:

gasom canim aslinda ben fritöz almayi düsünmüyordum nisanlim sordu aldin mi diye yok dedim patates kizartmasini cok seviyormus beyfendi :)) tamam o zaamn aladim dedim mini fritözlere baktim onlarda gercekten asiri minnacik geldi gözüme.. yani aslinda tavalarim da kizartmak icin suan bende kararsiz kaldim onun yerine 200TL ile aslinda ona derdim gidip günlük yemek tabaklari filan alabilirdi dimi mesela? yada diger eksiklerimi?

tefal actifry canım ismi..fiyatı kızların dediği gibi internette 300 lere kadar inmiş ama mağzalarda 400 üzeri.bu arada yanlış anlatmışım sanırım biz evde fritöz kullanıoruz o saydıklarımı kızartıorum demek istedim tefal actifry deil kullandığımız.

ama şimdi düşünüyorum, ben fritöz almasam da olur muymuş acaba diye :26:

bende almamayı düşünüodum kızartma tencereleri var şimdi güsel.ben nuget soğan halkasını patatesi çok seviorum.elimin altında olsun die sürekli kızartma tenceresi almayı düşünüodum taki annem ve kardeşim kızarma yağından yanana kadar annemin yüzü kardeşiminde kolları bacakları ve vücudunun bi çok yeri yandı..lütfen alanlar alıcak olanlar veyaa kullananlarr çok dikkatli olun ve mümkün oldukça arka ocaklarda pişirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…