elif senmi yaptın bu kartonları canım ?
lavanta avm yokmu oralarda hedıye esyalarında ıllakı satarlar canım yada ınternet uzerınden satıyolar 5-6 tl bısey
benım kalplerde cok fiyakalı oldu sen 2 kartondanmı kestın kalpleri ?
[
canım benim bence uğraşma uhuydu pritti, kendinden yapışkanlı kağıt rulosundan al, onu yavaş yavaş yapıştırırsan hiiiç bişeycik olmaz
ben koca koliyi kaplamıştım, öyle daha şık olur bence kuzum :112:
elif senmi yaptın bu kartonları canım ?
lavanta avm yokmu oralarda hedıye esyalarında ıllakı satarlar canım yada ınternet uzerınden satıyolar 5-6 tl bısey
benım kalplerde cok fiyakalı oldu sen 2 kartondanmı kestın kalpleri ?
[
Kizlar nisanlima 200TL biraktim fritöz alacak.
Fritöz tavsiyelerinizi alabilirmiyim lütfen?
Tefalin bi tane var mis bi yemek kasigi sivi yag yeterli oluyormus.
Bilgisi olan var mi?
Fiyati 200den cokmus heralde??
Birde cok sacma bir soru ama fritöz de patates haricinde baska bir sey kizartabilirmiyim?
Kizlar nisanlima 200TL biraktim fritöz alacak.
Bilgisi olan var mi?
Birde cok sacma bir soru ama fritöz de patates haricinde baska bir sey kizartabilirmiyim?
rosa canim siz de mi 500TL ye aldiniz ? Ben 200-300 arasi diye duydum da. Ismi ne onun yani googlde nasil aratabilirim :) Herseyi yapiliyorsa o zaman cok kullanisli ve cok tasarruflu olur zamanla. Normal fritözlere yag yetmiyor nede olsa dimi. Hem daha saglikli olur heralde?
tefal actifry canım. fransada bi tanıdığın varsa orda 300 lira sanırım getirtebilirsin :)
canım ondan rosam gibi çok memnun olanlar da var, pişirdiği şeyin tadını beğenmeyen de, benim bi arakadaşım almıştı beğenmedi tadını, dolabında duruyodu en son gördüğümde, biraz damakla alakalı olabilir sanırım beğenip beğenmemek, ben kullanmadığım için bilmiyorumKizlar nisanlima 200TL biraktim fritöz alacak.
Bilgisi olan var mi?
süpermiş :) ama giymeden hayal kurma canım
ben de prenses gelinliğini çok beğeniyodum ama hiç umduğum gibi durmadı :44:
tesekkürler canim hemen bi bakayim bende yurt disindayim da burda daha uygunsa burdan alirim o zaman
rosa canim siz de mi 500TL ye aldiniz ? Ben 200-300 arasi diye duydum da. Ismi ne onun yani googlde nasil aratabilirim :) Herseyi yapiliyorsa o zaman cok kullanisli ve cok tasarruflu olur zamanla. Normal fritözlere yag yetmiyor nede olsa dimi. Hem daha saglikli olur heralde?
çok güzel şeyler var ya..
çok fazla hayal kuyuyorz biz kız milleti inşallah hepimizin düğünü güzel olurrrr
rica ederim :) ben 41 diye görünce kocaeli sandım bende kocaelide yaşıyorum da :)
ama şimdi düşünüyorum, ben fritöz almasam da olur muymuş acaba diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?