• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

saol canım saoll çook zorduuuu Allahım tekrarını yaşatmasın

çook zor günlerdi gasom hatırlamak istemiorum Allahımın gücüne gitmesinde:50:ramazanda kadir gecesi günüydü niyetliydik iftara 2 dk ne var ne yoktuu,kardeşim bayıldı oruç zorladı sanırım,annemde onu tutayım derken tencerenin üstünee:50:evde kimse yoktu annem kardeşim ben ikiside yanık resmen derileri aktı,hayatım en zor anlarından bir tanesiydi..amaa şükürlerr olsunn iyiler şimdi annemin yüzünde bişi kalmadı hiç sadece omuzunda iz kaldı.kardeşiminde kolunda kaldı ama zamanlar geçicekk..plastik cerrah ile tedavileri sürüyo,kantoron yağı kullandılar çoookk şüküürr bu kadarınaaa çokk.

Benim annem kücük cocukken göbeginden yanmis.. yani tüm göbegi karni yanik izi halen daha.. kücükken doktorlar hatta bunun hic cocugu olmaz demisler ne alakaysa.. bir sürü cocugu oldu masAllah..

rosacım gecmıs olsun canım benım..gecensene ramazan ayındada sahurda benım yengem cay yaparken caydanlıgı elınden dusurmustu ve ıkı bacagının dız kapagının 15 cm ustu yanmıstı cok kotu bı manzaraydı..kadın ıkı ay resmen surundu ya yuruyemıyodu bıle..ozaman ılaclara ek olarak domu yagı onermıslerdı oda bastan baya bı tereddut etmıstı domuz yagı surulurmu haram falan dıye ama sonra acayıp faydasını gordu kadın..nese ıste allah daha beterınden saklasın ınsallah

çok büyük geçmiş olsuunn rosam

geçmiş neyse ki çok şükür düzelmişlerr sevindim ben olsam bende çok derinden etkilenirdimm herhalde

saol canım benim.çok uzun süre uyuyamadım ben tam çöpleri atmaya mutfağın balkona çıkmıştım bi bağrışş içeri bi girdimm :50::50:neyseee Allahım düşmanımın başına vermesin beterinden korusun.

rosacım gecmıs olsun canım benım..gecensene ramazan ayındada sahurda benım yengem cay yaparken caydanlıgı elınden dusurmustu ve ıkı bacagının dız kapagının 15 cm ustu yanmıstı cok kotu bı manzaraydı..kadın ıkı ay resmen surundu ya yuruyemıyodu bıle..ozaman ılaclara ek olarak domu yagı onermıslerdı oda bastan baya bı tereddut etmıstı domuz yagı surulurmu haram falan dıye ama sonra acayıp faydasını gordu kadın..nese ıste allah daha beterınden saklasın ınsallah

saol canım geçmiş olsun sizedee...aminnnnn

çook zor günlerdi gasom hatırlamak istemiorum Allahımın gücüne gitmesinde:50:ramazanda kadir gecesi günüydü niyetliydik iftara 2 dk ne var ne yoktuu,kardeşim bayıldı oruç zorladı sanırım,annemde onu tutayım derken tencerenin üstünee:50:evde kimse yoktu annem kardeşim ben ikiside yanık resmen derileri aktı,hayatım en zor anlarından bir tanesiydi..amaa şükürlerr olsunn iyiler şimdi annemin yüzünde bişi kalmadı hiç sadece omuzunda iz kaldı.kardeşiminde kolunda kaldı ama zamanlar geçicekk..plastik cerrah ile tedavileri sürüyo,kantoron yağı kullandılar çoookk şüküürr bu kadarınaaa çokk.

rosam çok geçmiş olsun yanık acısını cefasını çok iyi bilirim bende 2 sene önce yanık tedavisi gördüm plastik cerrahisini gide gele aşındırdım yolları neyseki hiçbirşey kalmadı. Allahım beterinden saklasın.
İyi Akşamlar güzeller :3:

rosam çok geçmiş olsun yanık acısını cefasını çok iyi bilirim bende 2 sene önce yanık tedavisi gördüm plastik cerrahisini gide gele aşındırdım yolları neyseki hiçbirşey kalmadı. Allahım beterinden saklasın.

saol balıım çok geçmiş olsun sanada..hoşgeldin bu aradaaaa:3:

çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha göstermesin, dediğin gibi buna da şükür ki ciddi iz kalmamış :70:

selam selam selaaaaaamm.kızlar nasılsınız ?
selam şeker hoşgeldin, yengene de geçmiş olsun :70:

:1::1:

ay kuzuum :70: sana da çok geçmiş olsun balım yaa, dediğin gibi Allah beterinden saklasın göstermesin bir daha :16:

45.ooo mi:43: kusura bakma ama fazla abartılmışş fiyat,ülke kalkınmasına zarar ayol,yazık günah valla:30:

2012 sezonu simdiden dolmus bide ustune ustluk tarihi bulduk diye fiyata bakmadan tuttuk o parayi verdikten sonra cok yer bulunur ama kapasiteye gore ve bize yakinligi acisindan orayi tercih ettik hayirlisi olsun artik :)

Canımmmm gözün aydın :70:

Dijavcım gözun aydın.:nazar:

Balım bubaburum muhtemelen bende Eylül gelini oluyorum :1:

Hadı hayrlsı cnm:nazar:
Bızım burda 19:00 ile 00.00 arası 750 800 kişilik yemeklı 9-10 mılyar ama menü cok cok zengın olsun dersek fıyat bi hayli artıyor

Tesekkur ederim sanada hayirlisi olsun Allah kolaylik versin :)

Hee nasil oldugunu bilmiyorum ama akillica hehe :)

Kizlar galiba fritöz almiycam ben ya dünsdüm durdum. O parayla diger eksiklerimi tamamlarim. Ha cok eksikligini duyarsam o zaman yine alabilirim sonradan. Dimi?

aynen öyle yavruşum :114:

Son düzenleme:
lilaya sormak gerekir acaba alacak mı?

sordum ama o tam olarak karar vermemiş alıp almayacağına
canım teşekkürler inşallah kararını olumlu yönde verirde bana evet der :1::48:

Ben haftasonu aLmaya karar vermiştim ama bugün oLanLardan sonra vazgeçtim..YenidenDogdum seninLe iLgiLi deiL kesinLikLe beni yanLış anLama oLur mu??

Bu arada seLam kızLar...

Back