Selam lavanatacım nasılsın ?? bak senin için ne buldum umarım işine yarar..
yapılışını kız şöle yazmış ;Hııım.... Nasıl olmuş dersiniz? iç güveysinden hallice
Efem biliyorsunuz benim bir butiğim var oradaki satışlar için güzel kutucuklar aradım Eminönünde. Ya 12 lik peçete halkası için ona uygun boyutlarda birşeyler bulmak nekadar da zormuş, üstelik fiyatlarda uçmuş gidiyor. Neyse ben birkaçtane siparişimi o kutularla gönderdim baktım arkası gelmeyecek dedim kızım "kendi kutunu kendin yap!"
En son gidişimde bu oluklu mukavvalardan gördüm hemmen atladım tabi, üstelik bir rulosu 1 tl. Hani daha öncede bir kutu yapmıştım hatırlarsanız burda ondan yapmayı planlayarak aldım kartonları eve geldim, buarada yine pembe almışım yalnız bakar mısınız? Ölümüm pembeden olacak Neyse şaka biyana içine koyacağım ürünler pembe olduğundan ötürü kartonu pambe aldım.
Evirdim çevirdim daha önceki yaptığım şu kutum kare olduğu için kullanım açısından daha iyi olacağından onu dikdörtgene çevirmem gerekiyordu, bende kafa yormak istemediğim için aklıma bir fikir geldi ve aldım ayakkabı kutularımdan birtanesini,
•Katlı yerlerini açtım,
•Mukavvanın oluksuz yani arka yüzeyine oluklar dik gelecek şekilde serip, kalem ile tüm girintileri çıkıntıları çizdim falçata ile kesip kat yerlerini mukavvayı ezmemeye gayret ederek katladım.
•Buyrun size iç kısmıı, dibine ise kapağının renginde renginde bir dikdörgen kesip tüm katları silikonladığım gibi onuda dibine silikonladım.
•Buda dış kenar girintileri.
•Artan parçalardan da bir fiyonk....
Olduda bitti maşallah Hemde daha cici ve güzel oldu kanımca yani hiçde iç güveysinde hallice durumları yok