sahimi nersinde :)
rosa anladim canim olsun tesekkür ederim bilgiler icin :)
körfezdeyim :)))
komsu geliyorum sana :))) oralarda bildigin fotografci var miii :))
rosa canim cok cok gecmis olsun :S yag yanmasi cok kötü oluyor gercekten :S
aaaa ciddimisinn :)) tütünçiflik mi yarımcamı neresi tam olarak ki benm oturduğum yerde var fotoğrafçı. ama izmite zümrüt açılmış orayada gidebilirsiniz.
yok yok o kadar yakin komsu olmiycaz canim gebzeye geliyorum ben nasipse :) izmit zümrüt tamam internet sitesi var mi acaba? baska bildiklerin var mi izmitte? ben dis mekan icin bi bayanla konusmustum ama o bayan oyun bozanlik yapti tamda bizde mümkün olmayan saatte müsaitmis o yüzden anlasma suya düstü..
google a zümrüt foto yazınca çıkıyo canım. düğün ne zaman :))
temmuz da insaAllah :) senin ne zaman? beklerim dügünüme :)
benim arkadas cevrem sifir kimseyi tanimiyorum körfez uzak degilmis bulusuz arada bir istersen :)
bakayim zümrüt fotoya bi :) sagol
canım şöyle söyliyim, hani ilk alınacaklardan değil gibi geliyo bana fritöz ama tabi ben aldım rahatım, belki ondan öyle geliyodurgasom canim aslinda ben fritöz almayi düsünmüyordum nisanlim sordu aldin mi diye yok dedim patates kizartmasini cok seviyormus beyfendi :)) tamam o zaamn aladim dedim mini fritözlere baktim onlarda gercekten asiri minnacik geldi gözüme.. yani aslinda tavalarim da kizartmak icin suan bende kararsiz kaldim onun yerine 200TL ile aslinda ona derdim gidip günlük yemek tabaklari filan alabilirdi dimi mesela? yada diger eksiklerimi?
ay rosaamm çok geçmiş olsun, inş. çok ciddi değildir yani iz falan kalmamıştır inş.bende almamayı düşünüodum kızartma tencereleri var şimdi güsel.ben nuget soğan halkasını patatesi çok seviorum.elimin altında olsun die sürekli kızartma tenceresi almayı düşünüodum taki annem ve kardeşim kızarma yağından yanana kadar annemin yüzü kardeşiminde kolları bacakları ve vücudunun bi çok yeri yandı..lütfen alanlar alıcak olanlar veyaa kullananlarr çok dikkatli olun ve mümkün oldukça arka ocaklarda pişirin
evett :))dis mekan da yapiyormus ya süper bi mail atayim :)
nereye tasinacaksin peki evlenince?
evett :))
adapazarı/sakarya ya orda çalışıyo nişanlım.
ailesi kocaelide ama
ay inanmiyorum ordada akrabalarimiz var :))
gasom ben bunu bi herifimle konusayim diyim ki herif biz kizartmalari tava tencere de yapariz onun yerine baska eksiklerimizi alalim diyeyim
saol canım saoll çook zorduuuu Allahım tekrarını yaşatmasınrosa canim cok cok gecmis olsun :S yag yanmasi cok kötü oluyor gercekten :S
ay rosaamm çok geçmiş olsun, inş. çok ciddi değildir yani iz falan kalmamıştır inş.
saol canım saoll çook zorduuuu Allahım tekrarını yaşatmasın
çook zor günlerdi gasom hatırlamak istemiorum Allahımın gücüne gitmesinderamazanda kadir gecesi günüydü niyetliydik iftara 2 dk ne var ne yoktuu,kardeşim bayıldı oruç zorladı sanırım,annemde onu tutayım derken tencerenin üstünee evde kimse yoktu annem kardeşim ben ikiside yanık resmen derileri aktı,hayatım en zor anlarından bir tanesiydi..amaa şükürlerr olsunn iyiler şimdi annemin yüzünde bişi kalmadı hiç sadece omuzunda iz kaldı.kardeşiminde kolunda kaldı ama zamanlar geçicekk..plastik cerrah ile tedavileri sürüyo,kantoron yağı kullandılar çoookk şüküürr bu kadarınaaa çokk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?