bu kadar imkan var tatlım herşeyi şipşak yaparsın..ben eksikleri görmekten heyecana fırsat bulamıyorum ama senin serin kanlılığın harika valla..ne zmandı düğünün yurt dışında yapma bizi çağır iki göbek atalım...havin buarada sen istanbuldamı yaşıyordun ya esma yabancıysan demişte aklım karıştı..
kutum olmadı beya
ben doğma büyüme istanbulluyum canım. 16 yaşında yurt dışına çıktım
bende öyle biliyorum da aklım karıştı işte..bi çok arkadaş var kim kim derken unutuyor insan
Aynen bidenem stress stresss stresssssss içimmm şişştiiii
bizde kına için mekan bulamadıkk c.ertesi akşamınaa küçük yerler var hep biz kınada baya kalabalık oluruz sanırsam kapı önünde olcak
PİNK_LOVE : sorabildinmi arkadaşa
yok valla hiç heyecan yapmıyorun canım
kuzum benim nikah romada olacak. başbaşa olcaz biz. nişanlım öyle ayarlamış. bakalım yaaa kısmet. benim için ufak bişey kafi olacak ama ne bileyim neyse biraz bakınalım sonra aileler toplansın da konuşsun bi önce. abilerim fikir verecektir kesinlikle çünkü
aynen benimde ama sabır tatlımm üzülme senin neyin var benimkiyle aynı konular mı?
ben daha önce de demiştim ama o fiyata o c.tesiye bulamazsınız. benimki de daha tutulmamış annem öle dedi bende dona kalacağım herhalde daha kapora bırakmamışlar bende halloldu sanıyorum
sordum ama o tam olarak karar vermemiş alıp almayacağına
sende bir öyle diyorsun bir böylee her gün yeni bir şey çıkarıyorsun
daha sabah kendin dedin 2500 kişilik yer diee istersen fizanda yap
canlarım gittim kırtasiyeden kap aldım ayakkabı kutusunu kaplayayım dedim ama güzel olmadı internette araştırdım birazcık sanırsam yapışkanlı folyo ile yapmam daha mantıklı olucak onunlada kırışık olmadan nasıl yaparım bilmiyorum ama kutu içime sinmedi varsa sizin başka öneriniz çok güzel olur..bizim buralarsa hediyelik kutu yok satılmıyor malefes altarnatif varsa sizin fikriniz memnuniyetle dinlerim.
bende öyle biliyorum da aklım karıştı işte..bi çok arkadaş var kim kim derken unutuyor insan
ben he gün bişey çıkarmıyorum. nikah yapacağımı söylemedim. nikahımın romada olacağı çok çok önceden belliydi çoğu kişi biliyor burada. düğün için de yer baktığımızdan bahsettim sabah sadece kararsız olduğumuzdan bahsettim. bu tepkni anlayamadım
aynen benimde ama sabır tatlımm üzülme senin neyin var benimkiyle aynı konular mı?
ben daha önce de demiştim ama o fiyata o c.tesiye bulamazsınız. benimki de daha tutulmamış annem öle dedi bende dona kalacağım herhalde daha kapora bırakmamışlar bende halloldu sanıyorum
sordum ama o tam olarak karar vermemiş alıp almayacağına
sende bir öyle diyorsun bir böylee her gün yeni bir şey çıkarıyorsun
daha sabah kendin dedin 2500 kişilik yer diee istersen fizanda yap
Selam lavanatacım nasılsın ?? bak senin için ne buldum umarım işine yarar..
yapılışını kız şöle yazmış ;Hııım.... Nasıl olmuş dersiniz? iç güveysinden hallice
Efem biliyorsunuz benim bir butiğim var oradaki satışlar için güzel kutucuklar aradım Eminönünde. Ya 12 lik peçete halkası için ona uygun boyutlarda birşeyler bulmak nekadar da zormuş, üstelik fiyatlarda uçmuş gidiyor. Neyse ben birkaçtane siparişimi o kutularla gönderdim baktım arkası gelmeyecek dedim kızım "kendi kutunu kendin yap!"
En son gidişimde bu oluklu mukavvalardan gördüm hemmen atladım tabi, üstelik bir rulosu 1 tl. Hani daha öncede bir kutu yapmıştım hatırlarsanız burda ondan yapmayı planlayarak aldım kartonları eve geldim, buarada yine pembe almışım yalnız bakar mısınız? Ölümüm pembeden olacak Neyse şaka biyana içine koyacağım ürünler pembe olduğundan ötürü kartonu pambe aldım.
Evirdim çevirdim daha önceki yaptığım şu kutum kare olduğu için kullanım açısından daha iyi olacağından onu dikdörtgene çevirmem gerekiyordu, bende kafa yormak istemediğim için aklıma bir fikir geldi ve aldım ayakkabı kutularımdan birtanesini,
•Katlı yerlerini açtım,
•Mukavvanın oluksuz yani arka yüzeyine oluklar dik gelecek şekilde serip, kalem ile tüm girintileri çıkıntıları çizdim falçata ile kesip kat yerlerini mukavvayı ezmemeye gayret ederek katladım.
•Buyrun size iç kısmıı, dibine ise kapağının renginde renginde bir dikdörgen kesip tüm katları silikonladığım gibi onuda dibine silikonladım.
•Buda dış kenar girintileri.
•Artan parçalardan da bir fiyonk....
Olduda bitti maşallah Hemde daha cici ve güzel oldu kanımca yani hiçde iç güveysinde hallice durumları yok
belediyelerde bile bağlı bulunduğun belediye dışında başka yerde nikah işlemlerini yaptıramıyorsun ben beşiktaş da oturuyorsam gidip sarıyerde işlem yaptıramıyorum
sen veya nişanlının kütüğü romada mı ki?
canım benim bence uğraşma uhuydu pritti, kendinden yapışkanlı kağıt rulosundan al, onu yavaş yavaş yapıştırırsan hiiiç bişeycik olmaz
ben koca koliyi kaplamıştım, öyle daha şık olur bence kuzum :112:
ayy cnm süper ya oluklu karton bende alayım baktım baktım almadım normal defter kapı aldım ama benim kutunun içi hoş değil ben ilk önce başka güzel bi kutu bulayım buakşam aşağı inip..birde silikon yok ki bende ..kuzum benim saol zahmet verdim
çok tatlı olmuş bu daa, üşendim açıklamarını okumadım ama resimler çok tatlııSelam lavanatacım nasılsın ?? bak senin için ne buldum umarım işine yarar..
yapılışını kız şöle yazmış ;Hııım.... Nasıl olmuş dersiniz? iç güveysinden hallice
Efem biliyorsunuz benim bir butiğim var oradaki satışlar için güzel kutucuklar aradım Eminönünde. Ya 12 lik peçete halkası için ona uygun boyutlarda birşeyler bulmak nekadar da zormuş, üstelik fiyatlarda uçmuş gidiyor. Neyse ben birkaçtane siparişimi o kutularla gönderdim baktım arkası gelmeyecek dedim kızım "kendi kutunu kendin yap!"
En son gidişimde bu oluklu mukavvalardan gördüm hemmen atladım tabi, üstelik bir rulosu 1 tl. Hani daha öncede bir kutu yapmıştım hatırlarsanız burda ondan yapmayı planlayarak aldım kartonları eve geldim, buarada yine pembe almışım yalnız bakar mısınız? Ölümüm pembeden olacak Neyse şaka biyana içine koyacağım ürünler pembe olduğundan ötürü kartonu pambe aldım.
Evirdim çevirdim daha önceki yaptığım şu kutum kare olduğu için kullanım açısından daha iyi olacağından onu dikdörtgene çevirmem gerekiyordu, bende kafa yormak istemediğim için aklıma bir fikir geldi ve aldım ayakkabı kutularımdan birtanesini,
•Katlı yerlerini açtım,
•Mukavvanın oluksuz yani arka yüzeyine oluklar dik gelecek şekilde serip, kalem ile tüm girintileri çıkıntıları çizdim falçata ile kesip kat yerlerini mukavvayı ezmemeye gayret ederek katladım.
•Buyrun size iç kısmıı, dibine ise kapağının renginde renginde bir dikdörgen kesip tüm katları silikonladığım gibi onuda dibine silikonladım.
•Buda dış kenar girintileri.
•Artan parçalardan da bir fiyonk....
Olduda bitti maşallah Hemde daha cici ve güzel oldu kanımca yani hiçde iç güveysinde hallice durumları yok
ayy cnm süper ya oluklu karton bende alayım baktım baktım almadım normal defter kapı aldım ama benim kutunun içi hoş değil ben ilk önce başka güzel bi kutu bulayım buakşam aşağı inip..birde silikon yok ki bende ..kuzum benim saol zahmet verdim
aklıma geldi kızlar söyleyeyim dedim. kullananlar bilirler ipek keseyi. cilde çok faydalı. ben sürekli kullanıyorum ipek kese. cildi yumuşacık ve ışıl ışıl yapıyor. tavsiye ederim
niye bilmiyorum ama kullanmıyorum duruyolar bendekiler öööyle bi köşede
benim annem sever keseyi
ben tavsiye ederim canım. gerçekten faydalı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?